IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oldy
    Първоначално изпратено от zhoro
    Тъй като утре стартът на сесията ще е обречен от незаинтересованост от един особен тип (от възможните два). Искам предварително да дам вой за нагоре, защото може да е късно.

u-u-U-P-P-P 4000*10^(-1)
    Дано се спре там
    Първоначално изпратено от Shemata
    Утре нагоре ли сме???
    Притеснявам се да не го подминем, за това ако случайно се случи, да знаете моя зов какъв е
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Утре нагоре ли сме???

Първоначално изпратено от zhoro
      Тъй като утре стартът на сесията ще е обречен от незаинтересованост от един особен тип (от възможните два). Искам предварително да дам вой за нагоре, защото може да е късно.

u-u-U-P-P-P 4000*10^(-1)
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro

u-u-U-P-P-P 4000*10^(-1)
        Дано се спре там

Коментар

• Тъй като утре стартът на сесията ще е обречен от незаинтересованост от един особен тип (от възможните два). Искам предварително да дам вой за нагоре, защото може да е късно.

u-u-U-P-P-P 4000*10^(-1)
          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• "Ужилването". Става ли?
            anon6706,
            Остави Мрънкалото имам чувство ,че си прави шегички с нас ... кажи за банките в Гърция и как ни засяга това.... в бъдеще. Падат рейтинги ...сигурно и нашите ще ги последват..
            Моля.....

Коментар

• Re: Superman

Първоначално изпратено от Мрънкалото
              Първоначално изпратено от Superman
              Първоначално изпратено от supertrader
              Сега разбрах защо пада Дау , заради Бойко Борисов !
              Е много ясно, че Дау не пада заради бандита Бойко Борисов, а заради Бернанке, Обама, Гайтнер и т.н.

Софиксът пада заради вандала Бойко!
              не Ви разбирам г-не, защо пък нашето правителство да е виновно за поевтиняването на българските акции. то тия фирми са си частни и държавата им дава всичко което зависиот нея. А Вие май говорите изпълнен с чиста завист понеже нямате свободни пари и само ще гледате филма. Следмалко ще се сетя и за име на филма, че ми е празна тиквата от снощи.
              "Ужилването". Става ли?

Коментар

Първоначално изпратено от Superman
                Е много ясно, че Дау не пада заради бандита Бойко Борисов, а заради Бернанке, Обама, Гайтнер и т.н.

не Ви разбирам г-не, защо пък нашето правителство да е виновно за поевтиняването на българските акции. то тия фирми са си частни и държавата им дава всичко което зависиот нея. А Вие май говорите изпълнен с чиста завист понеже нямате свободни пари и само ще гледате филма. Следмалко ще се сетя и за име на филма, че ми е празна тиквата от снощи.
                това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• къде зачезна септемврийския оптимизъм.
                  Какво беше около 9-ти септември, каква вяра, надежда и любов имаше към БФБ, а сега нещо ...........

Коментар

• Брей големи глупости се пишат тука .

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                      Утре срива ще бъде по-голям от днес. Като гледам Старата Европа и какво става зад океана. Не ми се мисли. Дето вика Gaki вай, вай.
                      аз не ммога да схвана логиката на този български Соифкс и това е!
                      само ми хрумна този стар виц с черен хумор:

капитана на потъващ кораб към екипажа и пътниците:
                      -не бягайте корабът потъва бавно и сигурно вода ще има за всички.
                      това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                          Ауу....
                          Това,дето става при съседите и техните банки на наша територия,освен Мечето,никои ли не го вижда...
                          кое трябва да видим по-точно . та то е навсякъде не само в гърция. по принцип новините не ме вълнуват.

Коментар

• Ауу....
                            Това,дето става при съседите и техните банки на наша територия,освен Мечето,никои ли не го вижда...

Коментар

• Superman

D.Y.F-091066

Коментар

• Бойко Борисов и свитата му бандити - Симеон Дянков, Цв Цветанов са виновни за спада на БФБ. Само празни приказки говореха и обещаваха, лъжеха, че ще поддържат Борсата- само лъжеха! Затова пада Софикса, щото тия дойдоха и почнаха да крадат!

Коментар

Working...
                                X