If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй като утре стартът на сесията ще е обречен от незаинтересованост от един особен тип (от възможните два). Искам предварително да дам вой за нагоре, защото може да е късно.
u-u-U-P-P-P4000*10^(-1)
Дано се спре там
Първоначално изпратено от Shemata
Утре нагоре ли сме???
Притеснявам се да не го подминем, за това ако случайно се случи, да знаете моя зов какъв е
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Тъй като утре стартът на сесията ще е обречен от незаинтересованост от един особен тип (от възможните два). Искам предварително да дам вой за нагоре, защото може да е късно.
u-u-U-P-P-P4000*10^(-1)
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
anon6706,
Остави Мрънкалото имам чувство ,че си прави шегички с нас ... кажи за банките в Гърция и как ни засяга това.... в бъдеще. Падат рейтинги ...сигурно и нашите ще ги последват..
Моля.....
Сега разбрах защо пада Дау , заради Бойко Борисов !
Е много ясно, че Дау не пада заради бандита Бойко Борисов, а заради Бернанке, Обама, Гайтнер и т.н.
Софиксът пада заради вандала Бойко!
не Ви разбирам г-не, защо пък нашето правителство да е виновно за поевтиняването на българските акции. то тия фирми са си частни и държавата им дава всичко което зависиот нея. А Вие май говорите изпълнен с чиста завист понеже нямате свободни пари и само ще гледате филма. Следмалко ще се сетя и за име на филма, че ми е празна тиквата от снощи.
Сега разбрах защо пада Дау , заради Бойко Борисов !
Е много ясно, че Дау не пада заради бандита Бойко Борисов, а заради Бернанке, Обама, Гайтнер и т.н.
Софиксът пада заради вандала Бойко!
не Ви разбирам г-не, защо пък нашето правителство да е виновно за поевтиняването на българските акции. то тия фирми са си частни и държавата им дава всичко което зависиот нея. А Вие май говорите изпълнен с чиста завист понеже нямате свободни пари и само ще гледате филма. Следмалко ще се сетя и за име на филма, че ми е празна тиквата от снощи.
това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Бойко Борисов и свитата му бандити - Симеон Дянков, Цв Цветанов са виновни за спада на БФБ. Само празни приказки говореха и обещаваха, лъжеха, че ще поддържат Борсата- само лъжеха! Затова пада Софикса, щото тия дойдоха и почнаха да крадат!
Коментар