IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако твоите заявки са си наред,никой не ти увеличава комисионната!!!
    kefala,
    Напоследък и на мен ми купуват по една , две акции .... а имам минимално количество за сделка.... на 500 лв. комисионната ми е 2 лв. , но сега на 5-20 лв.
    сделка плащам 1,2 лв. комисионна .... според мен трябва да има опция
    " лимитирана , всичко или нищо"

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
      Първоначално изпратено от marcy
      Първоначално изпратено от lipov
      Момции , искам да ви попитам дори и да продавате .. и да виждате някаква печалба, как се оправяте с комисионните?примерно аз за 3 дни съм продал някакви акции ама някои ги купува по 5 по 5 .. направо се изнервям.. дори и да съм напред с малко от акцииките.. като сметна .. аз съм дал повече за комисионни..няма ли как да ограничавам и примерно пускам 200акции ии по малко от тези 200 да неможе да се купи от мен?
      пропуснах да кажа даже играя през карол брокер.ако има такава опция моля кажете ми я.
      Не може и аз искам такава опция купува и продава ама Няма...

Не искам да ме Ръфат и Глозгат нахалници разни !!!
      Ако твоите заявки са си наред,никой не ти увеличава комисионната!!!
      комисионната си е наред 1лв,минимум обаче аз като съм пуснал оферти за акции който са по 20 ст и хората купуват по 5 акции аз си плащам комисионната с тоз един лев..печалба няма..щото се спекулира през 5 акции
      Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
        в този ред на мисли.
        ERH е с уникални показатели.
        Единственият проблем е ниската ликвидност и малкия фрии флоут.

успех

Пред ERH предпочитам ENM. По голям фрифлоат, по голяма ликвидност, пак хубав фундамент но освен енергийно строителство има и енергийни проекти и ютилити услуги + енергийна ефективност която ще е хит следващите години.

http://rssbull.investor.bg/dogetblob...09_11_2009.pdf

Не е препоръка.

Коментар

• мече, направо ти съчувствам за портфейла
          Батя,
          Това остана ..... тия дни.
          От 2004 г. ми съчувстват ..... плюс тогава повече и сега по малко БСТР.....
          Повечето от съчувстващите тогава ...нещо изчезнаха.....
          Зимата на 2008 ти не купува ли Петрол... или когато печелиш няма значение...?

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
            Момции , искам да ви попитам дори и да продавате .. и да виждате някаква печалба, как се оправяте с комисионните?примерно аз за 3 дни съм продал някакви акции ама някои ги купува по 5 по 5 .. направо се изнервям.. дори и да съм напред с малко от акцииките.. като сметна .. аз съм дал повече за комисионни..няма ли как да ограничавам и примерно пускам 200акции ии по малко от тези 200 да неможе да се купи от мен?
            пропуснах да кажа даже играя през карол брокер.ако има такава опция моля кажете ми я.

Ако твоите заявки са си наред,никой не ти увеличава комисионната!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Еее момци, той великия дух правилно ми думал, ама аз криво съм го разбрал.
              Днес сутринта ми се чинеше че софиксо ще нарастне с 2-3% пък то се отнасяло за портфейла ми, порастна с 2,2% Което е по-важното лично за мен, софиксо кучета го яли
              Батя,
              Моят падна с близо процент..... но това не е страшно , притеснява ме ,че при близо по сто пункта нагоре на ДАХ и премаркета на ДАУ няма желаещи за дребна спекула... Ако не се оправят нещата до месец , замразявам табаците до продажбата и Петрол до Нова година или до ОСА и ще ви кажа чао..... което означа ,че не ставам за спекулант при тази търговия ....
              мече, направо ти съчувствам за портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от lipov

Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от lipov

Коментар

• Момции , искам да ви попитам дори и да продавате .. и да виждате някаква печалба, как се оправяте с комисионните?примерно аз за 3 дни съм продал някакви акции ама някои ги купува по 5 по 5 .. направо се изнервям.. дори и да съм напред с малко от акцииките.. като сметна .. аз съм дал повече за комисионни..няма ли как да ограничавам и примерно пускам 200акции ии по малко от тези 200 да неможе да се купи от мен?

Коментар

• Първоначално изпратено от kobako66
                      Гледам,че доста участници се учудват на ниските обороти на БФБ.А то няма нищо учудващо в този факт.КЕШ на практика НЯМА.Като гледам с колко ни спаднаха оборотите на търговските фирми и каква мъка е най-вече с крайният клиент направо се плаша.И не виждам в близките 5-6 месеца тази тенденция да се промени в положителна посока.Така,че според мен висока обороция не очаквайте скоро.За милионен оборот има още дълго време да сънуваме.
                      И аз като гледам колко стока имам и горе-долу никой не пита леле мале....!!!

Коментар

• Гледам,че доста участници се учудват на ниските обороти на БФБ.А то няма нищо учудващо в този факт.КЕШ на практика НЯМА.Като гледам с колко ни спаднаха оборотите на търговските фирми и каква мъка е най-вече с крайният клиент направо се плаша.И не виждам в близките 5-6 месеца тази тенденция да се промени в положителна посока.Така,че според мен висока обороция не очаквайте скоро.За милионен оборот има още дълго време да сънуваме.

Коментар

• мече, в конкретната ситуация едва ли е заради нагласата ти към пазара, а по-скоро заради никнейма според мен
                          Hakkinen ,
                          Имам един такъв ник .... обявих го официално смяната - миналата есен когато се очакваше оправяне на борсата от корифейте.... .То такова оправяне почна Братята , AIG , СИТИ ..... та се върнах на сегашния ..... Един колега тогава ми беше писал да обърна повече внимание на прясното мляко и след определено количество постове да си давам мнението...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                            Еее момци, той великия дух правилно ми думал, ама аз криво съм го разбрал.
                            Днес сутринта ми се чинеше че софиксо ще нарастне с 2-3% пък то се отнасяло за портфейла ми, порастна с 2,2% Което е по-важното лично за мен, софиксо кучета го яли
                            Ти гледай въпросните кучета, да не наръфат Софиксо, че тогава портфейла ти съвсем ще е наръфан.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              Гладна кокошка какво сънуваше, че забравих?
                              Факушка,
                              Просо .... ама никой не обича гладни кокошки... все налитат на охранени ?
                              +10
                              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Гладна кокошка какво сънуваше, че забравих?
                                Факушка,
                                Просо .... ама никой не обича гладни кокошки... все налитат на охранени ?

Коментар

Working...
                                X