Първоначално изпратено от Цар Кеш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93прогноза за утре на база днес и премаркет нищо лично meche_cveti93
" Всички Мецани на парцали.... " ....де да беше толкова просто.
Интересно защо ме свързвате с мецаните , като някой бикове имат повече кеш от мен .... в момента и ми трябваха две седмици да продам 30 % от портфеила за да не съм на загуба........."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
прогноза за утре на база днес и премаркет нищо лично meche_cveti93
" Всички Мецани на парцали.... " ....де да беше толкова просто.
Интересно защо ме свързвате с мецаните , като някой бикове имат повече кеш от мен .... в момента и ми трябваха две седмици да продам 30 % от портфеила за да не съм на загуба.........
Коментар
-
Еее момци, той великия дух правилно ми думал, ама аз криво съм го разбрал.
Днес сутринта ми се чинеше че софиксо ще нарастне с 2-3% пък то се отнасяло за портфейла ми, порастна с 2,2% Което е по-важното лично за мен, софиксо кучета го яли
Моят падна с близо процент..... но това не е страшно , притеснява ме ,че при близо по сто пункта нагоре на ДАХ и премаркета на ДАУ няма желаещи за дребна спекула... Ако не се оправят нещата до месец , замразявам табаците до продажбата и Петрол до Нова година или до ОСА и ще ви кажа чао..... което означа ,че не ставам за спекулант при тази търговия ....
Коментар
Коментар