IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
    Първоначално изпратено от panterata na pop folka
    искати се да продадеш на по високи нива.но като гледам и купувачи няма във изобилие.
    О не ми се иска нищо. В момента си пазарувам както съм писал по долу компании с хубави фундаменти и добра ликвидност. Ще продавам някъде в началото на 2011 когато очаквам СОФИКС около 1000. Не е препоръка.
    Петите вълни ви ги оставям, вие да ги изиграете, нека да са бонус.

Коментар

• Гладна кокошка какво сънуваше, че забравих?
      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        прогноза за утре на база днес и премаркет нищо лично meche_cveti93
        Хайърсъзов ,
        " Всички Мецани на парцали.... " .... де да беше толкова просто.
        Интересно защо ме свързвате с мецаните , като някой бикове имат повече кеш от мен .... в момента и ми трябваха две седмици да продам 30 % от портфеила за да не съм на загуба.........
        мече, в конкретната ситуация едва ли е заради нагласата ти към пазара, а по-скоро заради никнейма според мен
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• прогноза за утре на база днес и премаркет нищо лично meche_cveti93
          Хайърсъзов ,
          " Всички Мецани на парцали.... " .... де да беше толкова просто.
          Интересно защо ме свързвате с мецаните , като някой бикове имат повече кеш от мен .... в момента и ми трябваха две седмици да продам 30 % от портфеила за да не съм на загуба.........

Коментар

• Продавам Волга,леко чукната от валяк.Ако не я купите ще Ви я пъхна под вратата
            т.е. мечка

Коментар

• прогноза за утре на база днес и премаркет нищо лично meche_cveti93

Коментар

• [quote="panterata na pop folka"][quote="panterata na pop folka"]
                Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                прогноза за днес(+0.2+0.5)на софикс
                че така де моля желаещите за прогноза за софикс да ме търсят тук хаха

Коментар

• тази зима няма да е скучна за нас търгуващите , разбира се и за емоции ще се намери време..

Коментар

• При тази търговия знаеш ли Мече на какъв хубав риболов се ходи ?
                    Хайърсъзов,
                    Привърженик съм на ските и зимата ... слаломи , нагоре , надолу.... емоции

Коментар

• При тази търговия знаеш ли Мече на какъв хубав риболов се ходи ?

Коментар

• Еее момци, той великия дух правилно ми думал, ама аз криво съм го разбрал.
                        Днес сутринта ми се чинеше че софиксо ще нарастне с 2-3% пък то се отнасяло за портфейла ми, порастна с 2,2% Което е по-важното лично за мен, софиксо кучета го яли
                        Батя,
                        Моят падна с близо процент..... но това не е страшно , притеснява ме ,че при близо по сто пункта нагоре на ДАХ и премаркета на ДАУ няма желаещи за дребна спекула... Ако не се оправят нещата до месец , замразявам табаците до продажбата и Петрол до Нова година или до ОСА и ще ви кажа чао..... което означа ,че не ставам за спекулант при тази търговия ....

Коментар

• Еее момци, той великия дух правилно ми думал, ама аз криво съм го разбрал.
                          Днес сутринта ми се чинеше че софиксо ще нарастне с 2-3% пък то се отнасяло за портфейла ми, порастна с 2,2% Което е по-важното лично за мен, софиксо кучета го яли

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• утре ще се корелуваме ли със световните индекси?!?

Коментар

• 2900 активни в COBOS, 5011 в търговската система. Общо 7900. Оборот 243000 лв. По 31 лв на абонат. Що ли само си губим времето?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X