IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
    ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТИСКАТ ТЕЗИ чЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.ПЪРВАНОВ щЕ ПОДКРЕПЯ ИДЕЯТА ЗА ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ ОТ ИНСТАНБУЛ ДЕТО щЕ ПОДКРЕПЯТ ДПС А НЯМА ДА ГЛЕДА ГЛАСА НА ОБИКНОВЕНИЯ чОВЕК ОТ НАРОДА ОТИшЪЛ СЪС НЕГОВИТЕ БОЛКИ И СТРАДАНИЯ ДО УРНИТЕ ЗА ПО ДОБАР ЖИВОТ И НАДЕЖДА ЗА УТРЕшНИЯ ДЕН.ДОЛУ ЦЯЛАТА СГАН ОТ КОМУНИСТИ И ДЕПЕСАРИ И ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.АЗ ЛИчНО БЯХ ВЪВ МАХЛАТА ТУК ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕТО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА чЕ ПОД СТРОЪ СЕ ГЛАСУВАшЕ ТАМ ЗА ПЪРВАНОВ А СЪМ СИГУРЕН чЕ И ПО ДРУГИТЕ МЕСТА ПЪЛНО СЪС СМЕСЕНО НАСЕЛЕНИЕ Е БИЛО ТАКА.ТАКА чЕ ЕДИН ПРЕСИДЕНТ ИЗБРАН СЪС АБСОЛюТНАТА ПОДКРЕПА НА ДПС Е НОРМАЛНО ДА БЪДЕ ПРИТИСКАН ОТ ДПС ДО СТЕНАТА
    Абе, за гласовете от Турция са виновни и ДСБ, СДС, РЗС и Атака. Значи в Турция има 130 секции. Тези партии спокойно можеха да си ги разпределят и да пратят застъпници. Един застъпник 500 лв. да излиза с пътя и храната, това са 65 000 лв. Или всяка партия трябваше да се бръкне с по 16 250 лв., за да пресекат злоупотребите в Турция. Ама, нейсе, Сиверов, Костов, Яне Янев и Марто Димитров знаят само да лаят, ама на дела никакви ги няма.

А, иначе съм силно възмутен от това, че Първанов така спокойно неглижира проблема с "изгубените" папки от ДАНС. Все пак в тези доклади се съдържа класифицирана информация и не може тука така да се губят, защото това застрашава националната сигурност. А и това с изгубването, на мен ми изглежда супер несериозно. Какво значи, че Станишев ги бил изгубил по невнимание. Я, да питаме някой военен, какво следва с войник, ако загуби автомата или пушката си ПО НЕВНИМАНИЕ. Май е минимум 2 години затвор, затова че е "блял".

В никакъв случай, не му прави чест на Президента, че напоследък е твърде пристрастен и в изказванията му проличават политическите му пристрастия. Нали, уж трябва да е Президент на всички българи и при изпълнение на функциите си да не проявява политическите си пристрастия.

Коментар

• http://dnevnik.bg/pazari/2009/11/11/..._v_evrozonata/

Коментар

• meche_cveti93

Дянков ако ни вкара в еврото ще е голяма работа , България само с европейците трябва да се съобразява..те за нас са всичко което ни осигурява бъдеще.Нямаме работа при брикаджиите , нито сме многобройни , нито сме суровинно богати.Мястото ни е при европейците на нас.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Борисов: Импийчмънт на президента може да навреди на еврофондовете
          11.11.2009 16:33
          От: Мая Цветкова
          maia@investor.bg

Евентуална процедура за импийчмънт на президента Георги Първанов ще се отрази зле на имиджа на страната ни в чужбина, каза днес премиерът Бойко Борисов, коментирайки инициативата на десните партии в парламента за започване на такава процедура.

По думите на Борисов „Брюксел няма да погледне добре на импийчмънт на президента и това би се отразило на процесите по „отпушване“ на еврофондовете и приемането ни в еврозоната“. Премиерът допълни, че „подобен негативен шум около президентската институция не се приема добре в Европейския съюз“.

„Предсрочни избори за президент или парламент по време на икономическа криза ще са вредни за България“, заяви премиерът
          . Той посочи, че политическата криза е „започнала от нищо“ и би могло да се постигне компромис с отстъпки и от двете страни.

Министър-председателят посочи още, че ще съдейства за „разумен изход от ситуацията“, но отказа да коментира мотивите за искането. Той допълни, че „президентът е демократично избран с мнозинство“ и „не смята, че ако започне процедура по импийчмънт, тя ще бъде подкрепена от Конституционния съд“.

Борисов призова президента да се извини като първа стъпка към изход от възникналата ситуация.
          panterata na pop folka,
          Знам ,че в момента си радетел на късата идея ....... но защо трябва да си запалим държавата .......
          въобще няма връзка изказаното от мен със къса или дълга или каквато и да е идея.правилно си процидира бойко и му прави чест.защото на следващите избори за президент може и такъв да стане и тактичното му поведение е във синхрон със моите очаквания

Коментар

• Борисов: Импийчмънт на президента може да навреди на еврофондовете
            11.11.2009 16:33
            От: Мая Цветкова
            maia@investor.bg

Евентуална процедура за импийчмънт на президента Георги Първанов ще се отрази зле на имиджа на страната ни в чужбина, каза днес премиерът Бойко Борисов, коментирайки инициативата на десните партии в парламента за започване на такава процедура.

По думите на Борисов „Брюксел няма да погледне добре на импийчмънт на президента и това би се отразило на процесите по „отпушване“ на еврофондовете и приемането ни в еврозоната“. Премиерът допълни, че „подобен негативен шум около президентската институция не се приема добре в Европейския съюз“.

„Предсрочни избори за президент или парламент по време на икономическа криза ще са вредни за България“, заяви премиерът
            . Той посочи, че политическата криза е „започнала от нищо“ и би могло да се постигне компромис с отстъпки и от двете страни.

Министър-председателят посочи още, че ще съдейства за „разумен изход от ситуацията“, но отказа да коментира мотивите за искането. Той допълни, че „президентът е демократично избран с мнозинство“ и „не смята, че ако започне процедура по импийчмънт, тя ще бъде подкрепена от Конституционния съд“.

Борисов призова президента да се извини като първа стъпка към изход от възникналата ситуация.
            panterata na pop folka,
            Знам ,че в момента си радетел на късата идея ....... но защо трябва да си запалим държавата .......

Коментар

• [quote="Pivoley"]
              Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Pivoley,
              Може и да си прав за Президента ..... но вече самия израз на 50 % от населението за законно избран държавен глава е обезпокоително.... Днес пък само 20 човека при мене от различни политически сили и стотици по форумите казват ,чи смешник е Б.Б. ... защото са му направили забележка и той като дете се е разсърдил......
              в държавна администрация ли работиш..... защото аз виждам....
              Днес поставих задача на един колега за изпълнение решение на правителството .. а той на шега ли ? Да му се даде по голям срок " Ще има няколко промени , а може и да го отменят .... "
              Президента е върховен главнокомандващ ....
              Определя външната политика с назначените от него посланици ,предложени от правителството....
              Квота в Конституционния съд.....
              НСО....
              Вето на законите в парламента.....
              ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТИСКАТ ТЕЗИ чЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.ПЪРВАНОВ щЕ ПОДКРЕПЯ ИДЕЯТА ЗА ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ ОТ ИНСТАНБУЛ ДЕТО щЕ ПОДКРЕПЯТ ДПС А НЯМА ДА ГЛЕДА ГЛАСА НА ОБИКНОВЕНИЯ чОВЕК ОТ НАРОДА ОТИшЪЛ СЪС НЕГОВИТЕ БОЛКИ И СТРАДАНИЯ ДО УРНИТЕ ЗА ПО ДОБАР ЖИВОТ И НАДЕЖДА ЗА УТРЕшНИЯ ДЕН.ДОЛУ ЦЯЛАТА СГАН ОТ КОМУНИСТИ И ДЕПЕСАРИ И ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.АЗ ЛИчНО БЯХ ВЪВ МАХЛАТА ТУК ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕТО НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА чЕ ПОД СТРОЪ СЕ ГЛАСУВАшЕ ТАМ ЗА ПЪРВАНОВ А СЪМ СИГУРЕН чЕ И ПО ДРУГИТЕ МЕСТА ПЪЛНО СЪС СМЕСЕНО НАСЕЛЕНИЕ Е БИЛО ТАКА.ТАКА чЕ ЕДИН ПРЕСИДЕНТ ИЗБРАН СЪС АБСОЛюТНАТА ПОДКРЕПА НА ДПС Е НОРМАЛНО ДА БЪДЕ ПРИТИСКАН ОТ ДПС ДО СТЕНАТА

Коментар

Pivoley,
                Може и да си прав за Президента ..... но вече самия израз на 50 % от населението за законно избран държавен глава е обезпокоително.... Днес пък само 20 човека при мене от различни политически сили и стотици по форумите казват ,чи смешник е Б.Б. ... защото са му направили забележка и той като дете се е разсърдил......
                Днес поставих задача на един колега за изпълнение решение на правителството .. а той на шега ли ? Да му се даде по голям срок " Ще има няколко промени , а може и да го отменят .... "
                Определя външната политика с назначените от него посланици ,предложени от правителството....
                НСО....
                Бойко, се е разсърдил, защото е засегнато ЕГОТО-му, което е от тука до Луната и обратно. Аз, ако бях на негово място - пълен игнор на президента и никакви коментари по негов адрес, щото това са некви смешки да си говорят като малките деца.

А даже и да има някакъв конфликт между Правителството и Президента, това според мен не може да доведе до институционална криза. Още повече, че май и бате Бойко е дал назаден и даже няма да иска импийчмънт

Коментар

• напиши си го под nick-a така няма да ти се налага да го пишеш всеки ден :lol:
                  if u don't know...now u know

Коментар

• Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени.
                    Вижда се от 3400 километра.

Разбира се това мен изобщо не ме интересува.

Коментар

• абе аз имах предвид това тук като съобщения от БФБ и никъде не съм говорил за ликвидността, но всеки си тълкува както му дойде

Първоначално изпратено от Valuator
                      Всички чакат накъде ще духне вятъра.
                      Предполагам, че поне по някои позиции скоро ще има раздвижване.

Компании, с чийто акции могат да се извършват маржин покупки и къси продажби на 11.11.2009 г.

Във връзка с разпоредбата на чл. 8 от Наредба № 16 на КФН, на сесията от 11.11.2009 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби, респективно с тях могат да се извършват къси продажби:

Код Име Среден обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
                      4CF ТБ Централна кооперативна банка АД-София 54710.50 20 75.60 18.57
                      4EH Еврохолд България АД-София 18940.85 20 39.75 27.55
                      5F4 ТБ Първа Инвестиционна Банка АД-София 18622.70 20 40.85 15.00
                      6H2 Холдинг Пътища АД-София 10560.95 20 51.60 23.20

Коментар

• Pivoley,
                        НСО....

Коментар

Каква пък ще е тая институционална криза?
                          Pivoley,
                          Когато различните видове власти в една страна почнат да си мерат силите и забравят за какво са избрани.....
                          Правителство срещу съдебна система ....
                          Министър председател срещу президент....
                          Министри срещу министри .....
                          Партии срещу ДАНС.....
                          Партии срещу Партии....
                          Стар министерски съвет на съд от новия мин. съвет ....
                          Промяна на конституцията и свикване на Велико народно събрание....
                          посланици срещу мин. на външ. работи....
                          Смяташ ли при това положение , че някой работи.... тези който са били от антуража на старите замитат следите .... а тия новите от неграмотност ... допускат много грешки. Кой е по вреден за нацията ... бъдещето ще покаже....
                          За Гоце изобщо няма и да говоря. За мен е некъв абсолютен ташак т.н. президент на България да е бившо ченге - доносник. Да не говорим, че и той е г-н Никой, понеже няма никакви правомощия, а и се изложи като кифладжия защитавайки Станишев, че не е фатално да загубиш някакъв си доклад на ДАНС с класифицирана информация.
                          За това, че Гея е подарявал папки с информация, касаещи националната сигурност на замесените лица какво да говорим.
                          Противопоставяне партии срещу партии винаги е имало.
                          Аз не виждам нищо по-обезпокояващо при сегашния кабинет, в сравнение с предишния по отношение на взаимоотношенията между институциите.

Коментар

Мече според мен следващите 3-5 месеца ще са критични.Лично аз очаквам още спад.Няма оборот повечето са на изчакване.Имам позиции в които съм дългосрочен инвеститор ,но спекулантските ги поразпродадох.Сашо Николов е прав че софикса ще расте занапред но за колко време е въпроса.Аз си мисля че покачването ще е съпътствано с много зиг-заг движения.При все по нарастващата нужда от пари и увеличаващата се безработица е твърде вероятно голяма част от играчите да кеширват печалбата при всеки по голяма ръст на индекса.Ясно е обаче че един ден ще се тръгне нагоре и нещата ще се стабелизират.Въпросът е кога и по-какъв начин.Това ги вълнува хората а не че през 2030 г те ще имат супер печалба чакайки светлото бъдеще
                            Вожде ,
                            Следвашият път като напишеш нещо актуално може и главен вожд .... да е обръщението ....
                            Но в момента на дневен план освен икономиката и безработицата , трябва да вземем предвид и политическия фактор ..... пред институционална криза сме , нова газова криза ако са верни слуховете за топлите връзки на Първанов с Путин и предоговаряне на цената газта от началото на 2010 г....... работите могат да станат ... сложни.

Едно леко поощипване от руснаците на родните управляващи е възможно.Леко загатване и демонстрация на сила.Може би няма да се стигне до миналогодишната криза но все пак всичко е възможно.Аз по скоро се осланям на страха който отново завладява хората.Сртаха е като оная приказка за пеперудата дето размахвайки крилца предизвиква буря на другия край на света.Все си мисля че ще трябва да има теставане по надолу та затова се позастраховах малко па каквото стане.

Коментар

• Каква пък ще е тая институционална криза?
                              Pivoley,
                              Когато различните видове власти в една страна почнат да си мерат силите и забравят за какво са избрани.....
                              Правителство срещу съдебна система ....
                              Министър председател срещу президент....
                              Министри срещу министри .....
                              Партии срещу ДАНС.....
                              Партии срещу Партии....
                              Стар министерски съвет на съд от новия мин. съвет ....
                              Промяна на конституцията и свикване на Велико народно събрание....
                              посланици срещу мин. на външ. работи....
                              Смяташ ли при това положение , че някой работи.... тези който са били от антуража на старите замитат следите .... а тия новите от неграмотност ... допускат много грешки. Кой е по вреден за нацията ... бъдещето ще покаже....

Коментар

• lucky, това за корелацията с чуждите индекси, за изтъпанването във форума и за маските не го разбрах. Също така нe разбирам каво против имаш цитирането на официални източници - като този за ликвидността, дето всички я споменават.

Първоначално изпратено от bse-sofia.bg за 11.11.2009
                                Официален пазар 226 402.67 BGN
                                Сегмент A 3 598.80 BGN
                                Сегмент B 222 803.87 BGN
                                Облигации 0.00 BGN
                                Неофициален пазар 420 812.01 BGN
                                Пазар на акции 342 743.27 BGN
                                Облигации 78 068.74 BGN
                                Общ оборот 653 489.93 BGN

Коментар

Working...
                                X