IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JJMax
    Първоначално изпратено от Императорът
    Чудно как е донор някой, дето само лапа, а не продава !!! Мене не ме мисли момко - казах, че водещите ми акции отдавна са се изплатили само от дивиденти, а част шитнах седма-осма година, с хиляди проценти печалба и обръщах в златце и сребърце и платинчичка. Светът да пропадне, пак няма да съм вътре, то вече е математически невъзможно... ;-)

Донор е само Заю. Император - не заю.
    Ехххх, мечтииии Императоре, ти си го отиграл като по учебник... как да не ти вярва човек...

Искаш ли да се видим на по бира и да ти покажа документите кога какво съм продавал и купувал?

Но после ще пуснеш туканка тема со заглавие "Императорът е гений, сравним само с Чичо Уорън и ние тук сме недостойни с него да спорим" ???

Не се мисля за гений, но което по-долу написал е така.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Чудно как е донор някой, дето само лапа, а не продава !!! Мене не ме мисли момко - казах, че водещите ми акции отдавна са се изплатили само от дивиденти, а част шитнах седма-осма година, с хиляди проценти печалба и обръщах в златце и сребърце и платинчичка. Светът да пропадне, пак няма да съм вътре, то вече е математически невъзможно... ;-)

Донор е само Заю. Император - не заю.
      Ехххх, мечтииии Императоре, ти си го отиграл като по учебник... как да не ти вярва човек...

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
        Първоначално изпратено от Repoman
        Първоначално изпратено от kefala
        Първоначално изпратено от Forex Master
        Първоначално изпратено от дългосрочен
        ТОВА БЕШЕ, ДНЕС УДАРИШМЕ ДЪНОТО НА КОРЕКЦИЯТА.
        Защо когато сме в корекция обемът нараства, а когато сме по тренд обемът намалява?... Питам аз и отговор не искам.
        Трай там бе, много мислиш.
        Няма нужда от мислене, а от пълнене.
        А Пари..ж!!!
        NАми ще работим, и на 2-3 места ако трябва за да набавяме пари и да пълним. Може и нови репа да се правят и пак да пълним. Въпрос на избор, нали?
        а най - добре да отидеш да си продадеш бъбрека, какво ще кажеш?
        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Не ма кефят тия тегления от фондовете
          Какво значи "не ма кефят" бре червенокожи? Аз например се чудя защо въобще още съществуват тия фондове..... Те доказаха че са пълни некадърници и на бичи и на мечи пазар, и при подем и при криза. Едно циганче от битака да вземеш, ще има по-добро чувство какво и кога да купува и продава в сравнение с великите "фонд мениджъри".
          Да бе!!!Вместо те да правят пазара/дирижори/,чакат таксиметърджиите,монтьорите ,БГ мама да им указват посоката!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
            Първоначално изпратено от kefala
            Защо когато сме в корекция обемът нараства, а когато сме по тренд обемът намалява?... Питам аз и отговор не искам.
            А Пари..ж!!!
            NАми ще работим, и на 2-3 места ако трябва за да набавяме пари и да пълним. Може и нови репа да се правят и пак да пълним. Въпрос на избор, нали?
            а най - добре да отидеш да си продадеш бъбрека, какво ще кажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Не ма кефят тия тегления от фондовете
              Какво значи "не ма кефят" бре червенокожи? Аз например се чудя защо въобще още съществуват тия фондове..... Те доказаха че са пълни некадърници и на бичи и на мечи пазар, и при подем и при криза. Едно циганче от битака да вземеш, ще има по-добро чувство какво и кога да купува и продава в сравнение с великите "фонд мениджъри".
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                А Пари..ж!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                  Май забрави да кажеш най-важното , че дългосрочно сме "нагоре"... )))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                    А Пари..ж!!!

Коментар

• Не ма кефят тия тегления от фондовете

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ТОВА БЕШЕ, ДНЕС УДАРИШМЕ ДЪНОТО НА КОРЕКЦИЯТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                              Изчерпа ли се Оптимизма?

Мисля че да .Сега чакам да изсипят пак лайновоза

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                                Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                                Определено днес играта е итересна.Сега става голямото чудене за някой да вляза ли че токувиж изхвърчим нагоре С тия германц и французи едва ли ще можем да сме по--големи оптимисти.Нещо гнило има в Дания
                                Индиянец,не трепери!!!Така или иначе "янките" ще те гътнат!!!Лоша работа!!!
                                И Хамлет така се е чудил!!!

Янките сега са френдове дават на индианците доживотно по 800$ от момента като се родят И индианец не иска дработи И данъци нямат щото бледоликите се чувстват гузни че са им отнели земята и са ги избивали

Коментар

Working...
                                X