Днес не са по мало продавачите засега
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеИ като си прав,колко спечели от това ....смешко.
хахах
Коментар
-
SoKoLoV
И като си прав,колко спечели от това ....смешко.
хахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе смешник, виж какъв е размера на инвестициите. Смяташ че се наливат толкова пари за 5-6 М годишни приходи ли?
Ти вярно си съвсем изкукал и все по-далеч от реалността. А че тези проекти са добри и рентабилни, няма да споря с теб.
Радвай си се още малко на загубите на Вуте, щото като обърне палачинката пак ще ти е горчиво в устата, завистливо човече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеХората правят десетки милиарди от hi-tech , а ти се въодушевяваш от 5-6 милиона изкарани от инертни материали. "Големи инвестиции" значи. Абе я бягай да четеш още, че доста недочел ми се струваш. Егати добавената стойност ! Аман от идиоти.... тя Пеева нали е ДВИ и на Каолин, та като от Монбат не я хвалят, да я похвалят белким от Каолин !? Ама като гледам как и Каолин потъва ежедневно с по 5-6% май-май нещата отиват от зле на към още пшо-зле???
Ти вярно си съвсем изкукал и все по-далеч от реалността. А че тези проекти са добри и рентабилни, няма да споря с теб.
Радвай си се още малко на загубите на Вуте, щото като обърне палачинката пак ще ти е горчиво в устата, завистливо човече!
Коментар
-
SoKoLoV
Петъре.Хората от какво правили милиарди....
уж си журналист пък цитираш чуждици.
Я кажи за утре на бфб,какво и колко ще падаме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеhttp://dnevnik.bg/pazari/2010/05/25/...avodite_si_za/
"Проектът на "Техногипс" е за 95 млн. лв., а на "Кнауф" - за 120 млн. лв. Предприятията са започнали да натоварват мощностите си съответно от края на миналата година и началото на тази."
Това е пътя!
Влизащи в експлоатация големи инвестиции започнати през добрите години. Тласък за износа и за икономиката.
Много добри проекти - от нещо което би отишло на депото се прави продукт за износ.
Със сигурност добавената стойност ще е висока!
А дано американците дадат знак тази вечер за излизане от този панически срив по световните финансови пазари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩо бе Ташко..
Къде прочете за ужаса в гласа ми....Как разбра за последните стотинки в скъсаните ми панталони ?
МИИ, вярно на фантазии ми понамерисва...
Не се припознавай не визирам теб.Други имам впредвид дет много им знаеше устата и много питаха кога ще стигнем до тук.Ей го на стигнахе ама не сме спрели за жалост
Коментар
-
http://dnevnik.bg/pazari/2010/05/25/...avodite_si_za/
"Проектът на "Техногипс" е за 95 млн. лв., а на "Кнауф" - за 120 млн. лв. Предприятията са започнали да натоварват мощностите си съответно от края на миналата година и началото на тази."
Това е пътя!
Влизащи в експлоатация големи инвестиции започнати през добрите години. Тласък за износа и за икономиката.
Много добри проекти - от нещо което би отишло на депото се прави продукт за износ.
Със сигурност добавената стойност ще е висока!
А дано американците дадат знак тази вечер за излизане от този панически срив по световните финансови пазари!
Коментар
Коментар