IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес не са по мало продавачите засега

Коментар

• Пазете кеша както е казал народът в такива времена Винаги ще има утре А утре може с по-малко пари повече да купим ............Ей такива думи ми рече Великия дух

Коментар

• Едва ли 80 но нива около 300-320 да

Коментар

• аз съм навит да видим софикс 80
          заделил съм си едни 50 бона във фонд софикс<100 и ако иде... ще съм като дебело дете на диета само в сладкарница със 100 лева за харчене
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
            И като си прав,колко спечели от това ....смешко.
            хахах
            е как бе, спечели лична удовлетвореност че и другите са прецакани.

Коментар

• И като си прав,колко спечели от това ....смешко.
              хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Абе смешник, виж какъв е размера на инвестициите. Смяташ че се наливат толкова пари за 5-6 М годишни приходи ли?
                Ти вярно си съвсем изкукал и все по-далеч от реалността. А че тези проекти са добри и рентабилни, няма да споря с теб.
                Радвай си се още малко на загубите на Вуте, щото като обърне палачинката пак ще ти е горчиво в устата, завистливо човече!
                Батя,Батя.....вече 3-та година ми излизаш с тези твои лафчета,ама фактите говорят, че правият съм аз. А ти чакаш излитане на "ракетата" БФБ , само дето в нея няма гориво и тя няма как да литне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                  Хората правят десетки милиарди от hi-tech , а ти се въодушевяваш от 5-6 милиона изкарани от инертни материали. "Големи инвестиции" значи. Абе я бягай да четеш още, че доста недочел ми се струваш. Егати добавената стойност ! Аман от идиоти.... тя Пеева нали е ДВИ и на Каолин, та като от Монбат не я хвалят, да я похвалят белким от Каолин !? Ама като гледам как и Каолин потъва ежедневно с по 5-6% май-май нещата отиват от зле на към още пшо-зле???
                  Абе смешник, виж какъв е размера на инвестициите. Смяташ че се наливат толкова пари за 5-6 М годишни приходи ли?
                  Ти вярно си съвсем изкукал и все по-далеч от реалността. А че тези проекти са добри и рентабилни, няма да споря с теб.
                  Радвай си се още малко на загубите на Вуте, щото като обърне палачинката пак ще ти е горчиво в устата, завистливо човече!

Коментар

• дали ще удържи сертификатчето на RBS? Доколкото виждам има стоп на 361, а на тоя тънък пазар, само това му трябва.
                    Да крепи дау-а, че иначе голем зор.

Коментар

• Петъре.Хората от какво правили милиарди....
                      уж си журналист пък цитираш чуждици.
                      Я кажи за утре на бфб,какво и колко ще падаме..

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        http://dnevnik.bg/pazari/2010/05/25/...avodite_si_za/

"Проектът на "Техногипс" е за 95 млн. лв., а на "Кнауф" - за 120 млн. лв. Предприятията са започнали да натоварват мощностите си съответно от края на миналата година и началото на тази."

Това е пътя!
                        Влизащи в експлоатация големи инвестиции започнати през добрите години. Тласък за износа и за икономиката.
                        Много добри проекти - от нещо което би отишло на депото се прави продукт за износ.
                        Със сигурност добавената стойност ще е висока!

А дано американците дадат знак тази вечер за излизане от този панически срив по световните финансови пазари!
                        Хората правят десетки милиарди от hi-tech , а ти се въодушевяваш от 5-6 милиона изкарани от инертни материали. "Големи инвестиции" значи. Абе я бягай да четеш още, че доста недочел ми се струваш. Егати добавената стойност ! Аман от идиоти.... тя Пеева нали е ДВИ и на Каолин, та като от Монбат не я хвалят, да я похвалят белким от Каолин !? Ама като гледам как и Каолин потъва ежедневно с по 5-6% май-май нещата отиват от зле на към още пшо-зле???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Що бе Ташко..
                          Къде прочете за ужаса в гласа ми....Как разбра за последните стотинки в скъсаните ми панталони ?
                          МИИ, вярно на фантазии ми понамерисва...

Не се припознавай не визирам теб.Други имам впредвид дет много им знаеше устата и много питаха кога ще стигнем до тук.Ей го на стигнахе ама не сме спрели за жалост

Коментар

• http://dnevnik.bg/pazari/2010/05/25/...avodite_si_za/

"Проектът на "Техногипс" е за 95 млн. лв., а на "Кнауф" - за 120 млн. лв. Предприятията са започнали да натоварват мощностите си съответно от края на миналата година и началото на тази."

Това е пътя!
                            Влизащи в експлоатация големи инвестиции започнати през добрите години. Тласък за износа и за икономиката.
                            Много добри проекти - от нещо което би отишло на депото се прави продукт за износ.
                            Със сигурност добавената стойност ще е висока!

А дано американците дадат знак тази вечер за излизане от този панически срив по световните финансови пазари!

Коментар

• Що бе Ташко..
                              Къде прочете за ужаса в гласа ми....Как разбра за последните стотинки в скъсаните ми панталони ?
                              МИИ, вярно на фантазии ми понамерисва...

Коментар

• Някой псевдо разбирачи сега са изпаднали в ужас Отново загубили последните си стотинки.Ма кат си вярват на голите мечти и глупости така ще е.Оптимизмът е хубаво нещо но трябва да има покритие щото останалото почва да намирисва на фантазии и безизходни ситуации

Коментар

Working...
                                X