IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе важното е да влиза в джоба печалба пък квото искат да правят по знаещите Аз не притендирам да съм от тях.Аз павкам лулата на мира и питам Великия дух и каквото ме посъветва това правя

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Тая сесия днес ми е интересна заформи се спекулка
      мда, индексите се дигнаха с 50К реален оборот

Коментар

• Или ти си сами по общите приказки

Коментар

• Петре кажи според теб до колко ще падне SOFIX

Коментар

• :lol:
            if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Тая сесия днес ми е интересна заформи се спекулка
              Интересно спекула ли е или с развяване на малко зелено се цели поредното стадо да се вкара в кланницата ?

Коментар

• Ехаааа........дори и Химко се оцвети във зелено

Яка еуфория.....сега е момента да се качва човек на ракетата....дано само космоса не се окаже крив ?!

Коментар

• Тая сесия днес ми е интересна заформи се спекулка

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                    Видяхте ли? Видяхте ли ? СОФИКС за малко светна в зелено, след което обаче отново почервеня ! Могло значи , а ? И всичко това на кота 365......значи остава за по 1% спад на ден и след една календарна годината, графиката ще изглежда така ________________
                    Задача за трети клас, финансов гуру:

Начална стойност 365, понижение с по 1% в продължение на 365 дни. Крайна стойност = ?
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Видяхте ли? Видяхте ли ? СОФИКС за малко светна в зелено, след което обаче отново почервеня ! Могло значи , а ? И всичко това на кота 365......значи остава за по 1% спад на ден и след една календарна годината, графиката ще изглежда така ________________
                      продължавай в същия дух и после ще се чудиш защо няма шарани в твоя капан за глупаци... пардон акция вързана със злато
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Гледай ти щото от писане на тъпотии не ти остава време за друго

Коментар

• Пешо не съм Оптимист ама ти тотално си изкукал
                          Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение

Коментар

• Видяхте ли? Видяхте ли ? СОФИКС за малко светна в зелено, след което обаче отново почервеня ! Могло значи , а ? И всичко това на кота 365......значи остава за по 1% спад на ден и след една календарна годината, графиката ще изглежда така ________________

Коментар

• Много е светъл този фон, никакъв оптимизъм не може да го компенсира, пък и само заядливост се наблюдава!Вие въобще търгувате ли?Или лобирате?Това да плюеш пазара на собствената си страна как се нарича?
                              Айде като оправят фона ще се чуем че очен лекар ме чака!
                              скоро по-скъпо ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                аз съм навит да видим софикс 80
                                Клубът на мазохистите постоянно увеличава членската си маса... Какво е характерно за членовете на този клуб:
                                - Спестяват всяка сутрин от закуската за да купят още 5-6 бройки акции.
                                - Изпадат в еуфория при поредното срутване на индекса, защото промоцията била все по-изгодна.
                                - Често забравят да си пият хапчетата.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X