If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе важното е да влиза в джоба печалба пък квото искат да правят по знаещите Аз не притендирам да съм от тях.Аз павкам лулата на мира и питам Великия дух и каквото ме посъветва това правя
Видяхте ли? Видяхте ли ? СОФИКС за малко светна в зелено, след което обаче отново почервеня ! Могло значи , а ? И всичко това на кота 365......значи остава за по 1% спад на ден и след една календарна годината, графиката ще изглежда така ________________
Задача за трети клас, финансов гуру:
Начална стойност 365, понижение с по 1% в продължение на 365 дни. Крайна стойност = ?
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Видяхте ли? Видяхте ли ? СОФИКС за малко светна в зелено, след което обаче отново почервеня ! Могло значи , а ? И всичко това на кота 365......значи остава за по 1% спад на ден и след една календарна годината, графиката ще изглежда така ________________
продължавай в същия дух и после ще се чудиш защо няма шарани в твоя капан за глупаци... пардон акция вързана със злато
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Гледай ти щото от писане на тъпотии не ти остава време за друго
Много е светъл този фон, никакъв оптимизъм не може да го компенсира, пък и само заядливост се наблюдава!Вие въобще търгувате ли?Или лобирате?Това да плюеш пазара на собствената си страна как се нарича?
Айде като оправят фона ще се чуем че очен лекар ме чака!
Клубът на мазохистите постоянно увеличава членската си маса... Какво е характерно за членовете на този клуб:
- Спестяват всяка сутрин от закуската за да купят още 5-6 бройки акции.
- Изпадат в еуфория при поредното срутване на индекса, защото промоцията била все по-изгодна.
- Често забравят да си пият хапчетата.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар