Първоначално изпратено от cobos4e
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениехайде сметни за 200 сесии с капитализация колко ще е, като на всяка сезия качва по 1%Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДаже мога да сметна, ако качва по 1% на сесия, след колко години ще е на 1800.
хайде сметни за 200 сесии с капитализация колко ще е, като на всяка сезия качва по 1%това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДаже мога да сметна, ако качва по 1% на сесия, след колко години ще е на 1800.
не сме толко лакоми 700-800 до 2 години ме устройва напълно.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеДай прогноза Петре
Аз не съм ти длъжен с нищо, не мислиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепетърчо,
сега като сме 1%+ ще сметнеш ли колко ще е софикс ако 1 година качва по 1% на сесия
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеще сметнеш ли колко ще е софикс ако 1 година качва по 1% на сесияСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар