Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеЧервения цвят отново се появи при БГ40
Трябва да почерпиш, ПК! Ти за пореден път ПОЗНА"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеНагоре нагоре че отворих тези дни 3 позицийки пък да видим къде ще му излезе края!Нещо много се наплаших напоследък и пипам много акуратноМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеНагоре или надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеНещо се позагуби инерциятаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Master, с коментарът ти съм съгласен освен с това, че сме по-зле през 2010 отколкото през 2000.
Иначе ако икономиката е производство на стоки и услуги и при услугите долу-горе вървим напред , то наистина при прозводството на стоки е отчайващо мафиотскоСофиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнениеMaster, като казах "сме" имах предвид, като икономика и настроения в обществото.
А за настроението да не говорим. Преди 10 години поне имаше още някакви илюзии свързани с ЕС и нато. Сега се видя че всеки гледа да те преебе ако може без нищо да плаща... Видя се колко струват европейската изнудваческа солидарност и натовската бомбаджийска демокрация.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеВ момента май гледаме корекция на спада от м. септември до м. майМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
Коментар