IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    нещо софикса на мен ли така ми се струва май ще излита
    Пантера, какво става с патките?

Коментар

• Дори и на БФБ трябва да има Коледно рали! Честито на печелившите и весели празници!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Огромно търсене по всички читави позиции !
        А те специално са топ хиени

Коментар

• Бреййй, Алианц много от рано взеха да помпат!

Коментар

• нещо софикса на мен ли така ми се струва май ще излита

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              prodigal, късно виждам въпроса ти, но колегите са дали изчерпателен отговор. Наистина няма да дължиш нищо при въведена поръчка, без да има изпълнение на част от нея.

Успешна седмица!
              Благодаря Hakkinen,

Явно са тръгнали слухове, че участниците на капиталовия са се ояли в последно време, та всички са се емнали да им повишават тарифи и слагат нови такси, затова питах. Сега ми е спокойно, че можело и по-зле да е.

Поздрави, успехи и на теб.

Коментар

• Я да видим днес ще има ли хързул-пързул?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Нееееее..... варианта е да се АДАПТИРАШ към шибаната ситуация. Човекът е на върхът на хранителната верига не защото е най-силен, най- ловък или най -бърз, а защото е най-адаптивен !
                  Най-адаптивни са:
                  1. Вирусите
                  2. Бактериите
                  3. Насекомите
                  4. и т.н.

Бозайниците са най-уязвими, защото са най-сложно устроените организми (имат големи изисквания към средата), както и бавно се размножават.
                  Човекът е на върха на хранителната пирамида, защото е най-интелигентен, може да си служи с инструменти (пример: тоягата удължава ръката му), както и някои представители на хомо сапиенс могат да творят. .
                  Ако имаме глобално измиране, оцелелите ще са по горната скала. Едни от причините са, че са просто устроени, бързо създават поколение и съответно видът им (не самият индивид) бързо еволюира в коренно променена среда (приспособяват се) и т.н.

А и май бактериите са в основата на хранителната пирамида, но накрая изяждат и тези на върха й.

П.П. Ние сме само едно "премигване" в еволюцията на бактериите или насекомите.
                  Last edited by anon6706; 21.12.2010, 01:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Нееееее..... варианта е да се АДАПТИРАШ към шибаната ситуация. Човекът е на върхът на хранителната верига не защото е най-силен, най- ловък или най -бърз, а защото е най-адаптивен !
                    Добре казано!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Позитивно,да!!!Разбира се реалистично!!!Другото е въжето и"Горе на черешата"!!!

Коментар

• най-добре е да си подготвен за канибалите, пък ако първо минат шведските студентки, добре дошли...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          понеже съм само инженерче не мога да ви замая с макроикономически термини и сложно звучащи словосъчетания, но от мен да знаете, че има някакво размърдване в положителна посока.

очаквам догодина да се окаже, че дефицита ще е по-малък от предвиденото
                          очаквам нап да преизпълни пална
                          очаквам да имаме един сносен турстически сезон
                          очаквам да има макар и плахо раздвижване на пазара на НИ и ипотечни кредити
                          очаквам земеделието да има нов ръст
                          очаквам потреблението полека да започне да расте

очаквам БФБ да излезе от комата....

това разбира се не значи, че не ни чакат тежки времена, но трябва да се мисли позитивно.

приятна вечер и наздраве

ПП а на песимистите ще кажа : ако си на безлюден остров на който няма къде да се скриеш - как се живее по-лесно : като чакаш канибалите да дойдат да те изядат или да мине кораб с шведски студентки във ваканция и да те спасят
                          Позитивно,да!!!Разбира се реалистично!!!Другото е въжето и"Горе на черешата"!!!

Коментар

• понеже съм само инженерче не мога да ви замая с макроикономически термини и сложно звучащи словосъчетания, но от мен да знаете, че има някакво размърдване в положителна посока.

очаквам догодина да се окаже, че дефицита ще е по-малък от предвиденото
                            очаквам нап да преизпълни пална
                            очаквам да имаме един сносен турстически сезон
                            очаквам да има макар и плахо раздвижване на пазара на НИ и ипотечни кредити
                            очаквам земеделието да има нов ръст
                            очаквам потреблението полека да започне да расте

очаквам БФБ да излезе от комата....

това разбира се не значи, че не ни чакат тежки времена, но трябва да се мисли позитивно.

приятна вечер и наздраве

ПП а на песимистите ще кажа : ако си на безлюден остров на който няма къде да се скриеш - как се живее по-лесно : като чакаш канибалите да дойдат да те изядат или да мине кораб с шведски студентки във ваканция и да те спасят
                            Last edited by bertram; 20.12.2010, 20:48.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Хехех, де да търках банките икономически За съжаление - не е така.
                              Ако случайно пък си искал да ме обидиш, не знам с какво съм го предизвикал
                              защото, говориш с убеденост присъща за новобранец навирил нос....нещата никога не са нито чисто бели нито абсолютно черни

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                                това мнение на преподавателя ти по макроикомика в 1ви курс ли е. предай му че студентите му тая година са доста глупави и трябва да играе тоягата
                                Хехех, де да търках банките икономически За съжаление - не е така.
                                Ако случайно пък си искал да ме обидиш, не знам с какво съм го предизвикал

Коментар

Working...
                                X