Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеprodigal, късно виждам въпроса ти, но колегите са дали изчерпателен отговор. Наистина няма да дължиш нищо при въведена поръчка, без да има изпълнение на част от нея.
Успешна седмица!
Явно са тръгнали слухове, че участниците на капиталовия са се ояли в последно време, та всички са се емнали да им повишават тарифи и слагат нови такси, затова питах. Сега ми е спокойно, че можело и по-зле да е.
Поздрави, успехи и на теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНееееее..... варианта е да се АДАПТИРАШ към шибаната ситуация. Човекът е на върхът на хранителната верига не защото е най-силен, най- ловък или най -бърз, а защото е най-адаптивен !
1. Вирусите
2. Бактериите
3. Насекомите
4. и т.н.
Бозайниците са най-уязвими, защото са най-сложно устроените организми (имат големи изисквания към средата), както и бавно се размножават.
Човекът е на върха на хранителната пирамида, защото е най-интелигентен, може да си служи с инструменти (пример: тоягата удължава ръката му), както и някои представители на хомо сапиенс могат да творят..
Ако имаме глобално измиране, оцелелите ще са по горната скала. Едни от причините са, че са просто устроени, бързо създават поколение и съответно видът им (не самият индивид) бързо еволюира в коренно променена среда (приспособяват се) и т.н.
А и май бактериите са в основата на хранителната пирамида, но накрая изяждат и тези на върха й.
П.П. Ние сме само едно "премигване" в еволюцията на бактериите или насекомите.Last edited by anon6706; 21.12.2010, 01:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНееееее..... варианта е да се АДАПТИРАШ към шибаната ситуация. Човекът е на върхът на хранителната верига не защото е най-силен, най- ловък или най -бърз, а защото е най-адаптивен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПозитивно,да!!!Разбира се реалистично!!!Другото е въжето и"Горе на черешата"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепонеже съм само инженерче не мога да ви замая с макроикономически термини и сложно звучащи словосъчетания, но от мен да знаете, че има някакво размърдване в положителна посока.
очаквам догодина да се окаже, че дефицита ще е по-малък от предвиденото
очаквам нап да преизпълни пална
очаквам да имаме един сносен турстически сезон
очаквам да има макар и плахо раздвижване на пазара на НИ и ипотечни кредити
очаквам земеделието да има нов ръст
очаквам потреблението полека да започне да расте
очаквам БФБ да излезе от комата....
това разбира се не значи, че не ни чакат тежки времена, но трябва да се мисли позитивно.
приятна вечер и наздраве
ПП а на песимистите ще кажа : ако си на безлюден остров на който няма къде да се скриеш - как се живее по-лесно : като чакаш канибалите да дойдат да те изядат или да мине кораб с шведски студентки във ваканция и да те спасят
Коментар
-
понеже съм само инженерче не мога да ви замая с макроикономически термини и сложно звучащи словосъчетания, но от мен да знаете, че има някакво размърдване в положителна посока.
очаквам догодина да се окаже, че дефицита ще е по-малък от предвиденото
очаквам нап да преизпълни пална
очаквам да имаме един сносен турстически сезон
очаквам да има макар и плахо раздвижване на пазара на НИ и ипотечни кредити
очаквам земеделието да има нов ръст
очаквам потреблението полека да започне да расте
очаквам БФБ да излезе от комата....
това разбира се не значи, че не ни чакат тежки времена, но трябва да се мисли позитивно.
приятна вечер и наздраве
ПП а на песимистите ще кажа : ако си на безлюден остров на който няма къде да се скриеш - как се живее по-лесно : като чакаш канибалите да дойдат да те изядат или да мине кораб с шведски студентки във ваканция и да те спасятLast edited by bertram; 20.12.2010, 20:48.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХехех, де да търках банките икономическиЗа съжаление - не е така.
Ако случайно пък си искал да ме обидиш, не знам с какво съм го предизвикал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениетова мнение на преподавателя ти по макроикомика в 1ви курс ли е. предай му че студентите му тая година са доста глупави и трябва да играе тоягатаЗа съжаление - не е така.
Ако случайно пък си искал да ме обидиш, не знам с какво съм го предизвикал
Коментар
Коментар