IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо мислиш така. Март 2009 г. масово чужди анализатори предвиждаха 20% шанс за сриване на валутния ни борд до края на 2009. Масово се изтегляха в чужбина пари от банковата ни система и не беше ясно дали банките ще успеят да привлекат достатъчно местни депозити или ще им се наложи да искат на пожар кредити. Не беше ясно като мине периода който им даде БНБ с облекчени срокове на провизии какво ще се получи и дали след товя няма да се получи колапс на икономиката.

В момента всички тези рискове ги няма. фирмите си пренастроиха дейността. И дори и да не печелят много все пак са се закрепили. Банките ни макар и далеч от върховите си години все пак са все още едни от най-рентабилните и високо капитализирани в цяла европа. Туризма ни макар и със спаднали обороти все пак е далеч от фалит - поне стабилните фирми от бранша.

Аз лично само за строителството все още имам опасения - там кризата тепърва предстои. Но пък този период от есента на 2008 до сега даде възможност на останалите сектори да се преструктурират и да се застраховат до някъде от срива в строителството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
      Рискът от фалити сега е много по-голям !
      само колко малко ви трябва апокалиптосчета да отидите по дяволите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Акциите в България пак започват да изглеждат като кол опции но без срок. Само където сега за разлика от пролетта на 2009 риска от масови фалити е много по-нисък.
        Рискът от фалити сега е много по-голям !

Коментар

• Акциите в България пак започват да изглеждат като кол опции но без срок. Само където сега за разлика от пролетта на 2009 риска от масови фалити е много по-нисък.

Коментар

• Приятел,

продай си акциите и не купувай! Чакай ниските цени

Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
            Днес ще бъде капан за бици....малко зелено за да се нарупат рогатите.
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Значи сме двама вече - според ЯсТрЕбОвСкИ !
              santa semplicitas

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Днес дали няма да има мат или само шах ще е
                Не знам ама като гледам началото 377лв. за 5 мин., си мисля че може да подобрим рекорда си по нисък оборот днес

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  стига бе братле.невиждаш ли че при дау -2%,нашия пазар не реагира.за надолу няма мераклии докато виж купувачи бол,ама всичките чакат аванта а тя от никаде не идва.сега малко темата ще стои по различен начин.при начало на мечи тренд първите излезли обикновено печелят.същото ще стане и сега но малко на обратно.който поведе хорото за нагоре той ще спечели най много.оборота през последните дни го показва че е време за промяна.умните пълнят сега.не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.успехи на всички успели да си накупят

Пантерка, за съжаление подобно усещане имахме поне 200 пъти в последните две години.... Може ако не те мързи да прочетеш тая тема от началото и....Не очаквай кой знае какво. На българина му дай да трупа оари под дюшека (депозити както сега по модерно се наричат срочните влогове) и да купува бетонени кутийки в престижните Люлин, Дружба итн.... И от там са ни и мениджърите... Какви решения очакваш от хора дето от малки са оскатени да живеят в панелен блок, при комунизъм, и да ядат банани само по коледа. И да нямаше световна криза при нас нещата си бяха обречени още като стана един квадратен метър бетоннена кутийка в ягодовите градини на баба ми (размирай Манастиески ливади, Малинова долина) по 1200 евро квадратният метър... И борсата си я движеха чужденците - при нас малоумните мениджъри и демотивираните специалисти нищо няма да родят.... Не е препоръка за инвестиционни решения...

Коментар

• Днес дали няма да има мат или само шах ще е

Коментар

Днес ще бъде капан за бици....малко зелено за да се нарупат рогатите.
                      стига бе братле.невиждаш ли че при дау -2%,нашия пазар не реагира.за надолу няма мераклии докато виж купувачи бол,ама всичките чакат аванта а тя от никаде не идва.сега малко темата ще стои по различен начин.при начало на мечи тренд първите излезли обикновено печелят.същото ще стане и сега но малко на обратно.който поведе хорото за нагоре той ще спечели най много.оборота през последните дни го показва че е време за промяна.умните пълнят сега.не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.успехи на всички успели да си накупят

Коментар

• Днес ще бъде капан за бици....малко зелено за да се нарупат рогатите.

Коментар

• Ей има бледолики които няма да им уврат празните кратуни.Бетер донори са да му се невиди.Не знам да ги съжалявам ли или да им се смея.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
                            Здравей г-н Forex Master.
                            Да си жив и здрав.
                            И ти да си жив и здрав, хлапе. Радвам се, че и ти печелиш покрай мен.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

няма място за сравнение, аз далеч не съм медийна звезда....мразя да се излагам по светло
                              if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от destiny x Разгледай мнение
                                прав си... плащат ми, за дa ви манипулирам...

Коментар

Working...
                                X