IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Тази "титанична" битка за влизане в СОФИКС, дали няма да "вдигне самолета "???
    В крайна сметка - много шум за нищо...

ПС
    Абе не беше ли подводница?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Тази "титанична" битка за влизане в СОФИКС, дали няма да "вдигне самолета "???
      е как ще го вдига, като битката не е за влизане, а за излизане от Софикс. Само напомням, че дружествата тр. от 20 да станат 15. Следователно - ще се вдига ли самолета или ще слиза, кое е по-вероятно. Какво ще се случи на изпадащите. (според мен оцк е вероятно в петорката. С неговия 10.001% фрий флоут е на дъното на моята софикс-класация) А щом вътрешнярите усетят, кои ще излизат, ще има разкешване - какво се случва на софикса при тоя сценарий.
      пп. Вътрешняри винаги е имало, има и ще има. Те са си пазарна даденост. Не е препоръка.
      Last edited by Dio; 15.07.2010, 01:05.

Коментар

• Тази "титанична" битка за влизане в СОФИКС, дали няма да "вдигне самолета "???

Коментар

• Пуснах си предаването на Млекаря по кабеларката и точно за 2 мин съм заспал дълбоко. Сега ми звънна телефона и се сепнах.

Вече разбирам как умело ги 'успива' жертвите си.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "Дават ЕРП-тата на прокуратурата
            14.07.2010 14:21 | препоръчай (0)
            Нарушенията на трите дружества, открити при регулаторния одит, са ставали и с участието на държавни служители, заяви премиерът Бойко Борисов .."

Само аз ли виждам тук оставката на Трайчо.... министъра на икономиката нали беше прокурист в едно от тях........

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Безусловно ще се вдигне шумотевица,която след това ще отшуми бързо,като буря през лятото.Но ще се създадат условия за спекулативна игра.За себе си съм наясно,никакви свежи пари на борсата.Не е време за хазарт.Ще играя с наличните.Много ще се радвам,ако някой направи обратното на това.
              хаха, добре казано, рабрах те чудесно, а Дали не си човек с широк мироглед и богата (материално-душевна) култура,?! защо да ги рискуваш излишно, хаха.
              Last edited by rozova pantera; 14.07.2010, 13:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Безусловно ще се вдигне шумотевица,която след това ще отшуми бързо,като буря през лятото.Но ще се създадат условия за спекулативна игра.За себе си съм наясно,никакви свежи пари на борсата.Не е време за хазарт.Ще играя с наличните.Много ще се радвам,ако някой направи обратното на това.
                Много оптимистично......Това ми подейства като студен душ.
                Въпреки че даже и на покер се дава фандък на участниците за да влизат с повече и по често.... а скоро не е имало бонусче...

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
                  Мислиш ли, че се заражда поредния лъжовен оптимизъм?! хаха. Как е по-вярно бичи, или овчи да го наречем ?! хаха. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                    На 2-ри септември 2010 г. ще заседава тричленката.Някои ще влязат в SOFIX,други.....
                    Мислиш ли, че се заражда поредния лъжовен оптимизъм?! хаха. Как е по-вярно бичи, или овчи да го наречем ?! хаха. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
                      Голям смях сме с това БФБ а?
                      Румънците ги смачкаха от данъци и орязани заплати, протести и дандания всеки ден, но борсата им пак нагоре с 1,2%.
                      А ние тук с все по-добри макро-показатели, се влачим по корем, като пребити мастии
                      Деба ганювщината му
                      "Умните" ни фонд мениджъри ще се юрнат да купуват едва при следващия връх, сега са се наакали и не мислят за покупки
                      Ами фонд мениджърите колкото по-скъпо плащат толкова по голяма комисионна прибират, за какво им е да купуват евтино, нали работят с чужди пари

Коментар

• Голям смях сме с това БФБ а?
                        Румънците ги смачкаха от данъци и орязани заплати, протести и дандания всеки ден, но борсата им пак нагоре с 1,2%.
                        А ние тук с все по-добри макро-показатели, се влачим по корем, като пребити мастии
                        Деба ганювщината му
                        "Умните" ни фонд мениджъри ще се юрнат да купуват едва при следващия връх, сега са се наакали и не мислят за покупки
                        Last edited by Борис; 13.07.2010, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение
                          ФАКУШКА + ГАКИ
                          Рошков,що не вземеш да пуснеш още някоя снимка,че да си обогатя албума.Пък и приказка ще стане.

Коментар

• Attached Files
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                              това да не е фирмата на дългосрочния ?!?
                              НЕ Е. МОЯТА Е С ПО-ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                не пропускай и "инвестиционен дилър"
                                Не мога да отрека, че е по своему колоритен и дори симпатичен. Доколкото го приемаме на майтап разбира се
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X