Аууу не бях влизал тука 2 години....ами то същите малоумници императори,мимператори и все същите глупости плещят...тъпа работа! Айде пак ще се чуем след 2-3 години
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтига си плещил глупости бе импе!
На калпава борса, правителството и криво!
В колко държави имаше политическа нестабилност, но това не попречи индексите им да се възстановят значително след дъното. Само ние заедно с опашкарите се влачим по корем.
Освен това при управлението на станишево-догановата сбирщина имаше както луд възход, така и див срив на борсата, това как си го обясняваш. Просто правителствата нямат чак такова голямо значение. Мисля че по-важно е че нямаме професионални портфолио мениджъри при институционалните, 99% са гадулки!
През 2005 г. благодарение на Царя и Велчев се продаде БТК и остатъчният дял ....дойде голям чужд инвеститор което доведе чужди спекуланти за ортаци....от тук комповете се качиха над левче и всички акции отидоха в небесата заради акумулирания кеш .... През 2006/7 г. при Станишев купувахме правителство с голямо мнозинство и влизането в ЕС с многото еврофондове/банки ,застраховане , инфраструктура и т.н./ .... тук и многото заеми и репа взети за бързо забогатяване...
След това финансова криза и банки ,застрахователи и инфраструктура с 90 % надолу....
Сега правителството изсмука всичкият кеш и води разнопосочна политика..... Защо не сме като в Полша където ПФ имат право да инвестират само в страната ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтига си плещил глупости бе импе!
В колко държави имаше политическа нестабилност, но това не попречи индексите им да се възстановят значително след дъното. Само ние заедно с опашкарите се влачим по корем.
Освен това при управлението на станишево-догановата сбирщина имаше както луд възход, така и див срив на борсата, това как си го обясняваш. Просто правителствата нямат чак такова голямо значение. Мисля че по-важно е че нямаме професионални портфолио мениджъри при институционалните, 99% са гадулки!
Коментар
-
Стига си плещил глупости бе импе!
Коментар
-
Това жалко правителство ще е на власт още три години, може би, следователно вероятно имаме три години да пазаруваме тънко, а може би и на нива по-ниски от сегашните.
Ясно е, че при това управление, по ляво и от комунистическо, доверието на инвеститорите ще е нулево.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеоще един ден около 200к оборот и сме нагоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеОще няколко такива дни и ставам оптимист. Днес ще бием рекорда по нисък оборот
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение10% x 8,4 mln акции - какво да пропуска, 10% са си 10% - най-мижавия фрифлоут в софикс. Вън от чадъра, Няма място за тарикат-мажоритари, нали това е смисъла - да има един читав индекс, и да знаеш, че мажоритара няма да те клати.
Не би било да се помисли и за ликвидност на индекса. В случай, че в ден Х няма У оборот то на следващия ден да не се изчислява такъв индекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПропускаш, че критерия е СТОЙНОСТ на фрий-флоута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеКакво ще се случи на изпадащите. (според мен оцк е вероятно в петорката. С неговия 10.001% фрий флоут е на дъното на моята софикс-класация)
Коментар
Коментар