IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отчетите като цяло са по - добри от очакванията ми. До сега копаехме все по - надолу в дъното само защото няма кеш - за да обърне пазара трябва да дойде кеш от някъде, но може би скритите резерви не са чак толкова малки. Ако минат големи пакетни сделки или продавачите, които натискаха пазара до сега се оттеглят заради промяна на очакванията пазара ще тръгне още по лесно нагоре, като също мисля че фиксирахме по - високо дъно от предишното и имаме заявка за възходящ трент...Не ми харесва само че всичко става с по - малко от 20 сделки на позиция - явно инвеститори в български акции почти не сме останали...
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• ако приемем, че хората нямат пари, как така депозитите на населението в банки се увеличават?
      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• За хората не знам, но институционалните и някои големи професионални инвеститори имат. И аз не говоря още за обръщане на тренда, а за корекция на нивата с 15-20%

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
          1. Повечето дружества извадиха отчети за второто тримесечие, констатацията е че не са лоши.
          2. Мисля че е време за обръщане на палачинката при спад от 10 месеца е нормално да има и корекция с 15-20%.
          3. Лихвите по депозитите взеха да падат и вече не е далаверско да ти стоят парите в банка.
          не разбрахте ли, че нямат кинти хората и душа берат в тая криза !!!??? какъв ъп ви гони, какви 5 лв.
          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• 1. Повечето дружества извадиха отчети за второто тримесечие, констатацията е че не са лоши.
            2. Мисля че е време за обръщане на палачинката при спад от 10 месеца е нормално да има и корекция с 15-20%.
            3. Лихвите по депозитите взеха да падат и вече не е далаверско да ти стоят парите в банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
              не ми се вярва този август да е като миналия. Очаквам, да се равняваме по есенното представяне на хамериканци и сие, и то под въпрос, дали ще е нагоре. Май влязохме в 5-та глуха. (миналия август беше нещо като корекция)
              миналия август беше корекция, а този ще е тренд. дългосрочния даде силен ъп сигнал -

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Дългосрочния след като устиска 1месец е продал всичко! По-ясен индикатор от това - задраве му кажи. За Август очаквам едни бързи 15% да направи Софиксот.

успех на всички
                не ми се вярва този август да е като миналия. Очаквам, да се равняваме по есенното представяне на хамериканци и сие, и то под въпрос, дали ще е нагоре. Май влязохме в 5-та глуха. (докато миналия август беше нещо като корекция)
                Last edited by malkia Muk; 30.07.2010, 17:37.
                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• bertramе, от твоята уста право в Божите уши да отива.
                  Пари нема, действайте!

Коментар

• Дългосрочния след като устиска 1месец е продал всичко! По-ясен индикатор от това - задраве му кажи. За Август очаквам едни бързи 15% да направи Софиксот.

успех на всички
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
                      http://bfb.bg/?p=111

Днес е добър момент за покупки ми се струва..., па ще видим
                      Хубав избор!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
                        http://bfb.bg/?p=100

Чудото може да се случи, ако SOFIX продължи да расте и трайно се настани над 50-дневната си SMA. Да стискаме палци, пък и идва август...
                        здраве, ми за да ни се поизясни малко картинката, можем да вкараме и още някой и друг индикатор, тъй като при това доста дълго продължило флет движение на ценовия чарт, средните плъзгащи могат да дават и фалшиви сигнали, виждаме че цената се движи в един тесен канал от ок 50 пункта и в момента се намира приблизително по средата, така че движение от 50 пункта нагоре ми се стува силно оптимистично

пп успех с блога
                        自由西藏

Коментар

• Eто как бих инвестирал 10 000 лева на БФБ

http://bfb.bg/?p=111

Днес е добър момент за покупки ми се струва..., па ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            и защо си се вкиснал при положение, че нямаш акции??? Ей го де е Франкфурт.
                            успех
                            Имам на Франкфурт, вкисвам се понеже отново се създава схема за измама - но забележи това го прави РЕГУЛАТОРА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                              При тази масова сеч на рейтинги, запазването на рейтинга на България и то при стабилна перспектива е възможно най-добрата новина. Но хайде, спирам да ти преча да изопачаваш добрите новини за някакви си твои цели.
                              Кое е добро, че не ни сложиха наравно с Гърция ли? Е то това и остана, само че нас никой няма да ни спасява!

Рейтинга ни е достатъчно нисък вече 2 години, слезе ли още - сме пътници ...

Коментар

• И да не би измамите в САЩ да се правят от регулативния им орган

Коментар

Working...
                                X