If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние не сме наред. Много сме зле. И по-зле ставаме, макар че няма много накъде, защото сме много, ама мноооого зле. Но, въпреки че сме мнооого, ама мнооого зле и сме много по-зле от Румъния, Унгария и Зимбабве, все пак ставаме още по-зле. И ще продължим да ставаме зле, защото ще изхарчим рИзерва, ще фалирВаме и т.н. и то не от вчера. Ние си фалирВаме така от 3 год. ама сме упорити и продължаваме да се напъваме. Пък износа растял - фиктивен износ, безработицата падала - сезонна работа, магистрали се строят - ама по тях няма да има кой да минава, индустрията расте - ама не тази индустрия дето е с най-голяма добавена стойност и т.н. Абе мнооого сме зле, направо ТОП зле сме в Евразия. Ама може и по-зле да сме догодина и след 100 год. Затова няма да се заблуждаваме ами да приемем факта, че нещо намирисва и да продължаваме д асе ослушваме като гърмяни зайци и да чакаме прокобата си. Амин!
Винаги съм се учудвал колко е уникална нашата борсичка!
Гледам днес в "Инвестора" всички борси са на "червено", ама абсолютно всички(на главната страница), а ние сме "зелени". Друг път е точно обратно.
Та преди година-две си накупих някакви книги за "технически анализ". Сега ги продавам с 50% намаление.
а смъкни още малко (20%)и ми ги пращай с наложен платеж
Винаги съм се учудвал колко е уникална нашата борсичка!
Гледам днес в "Инвестора" всички борси са на "червено", ама абсолютно всички(на главната страница), а ние сме "зелени". Друг път е точно обратно.
Та преди година-две си накупих някакви книги за "технически анализ". Сега ги продавам с 50% намаление.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
пич,
портфейла ми е доста приличен за бг стандартите и все пак си мисля , че отделям прекалено много време да си пиша с кибици като теб тук. Естеството на бизнеса ми е такова, че цял ден съм на компа и мога да хвърлям по едно око тук. Ти обаче, при положение , че само гледаш не знам чии го дириш тук..определено си губиш времето и парите, но като знам как е затънал пазара на коли втора ръка си обеснявам песимистичното ти писане и излишъка от свободно време.
микрофона е ВАШ ( с другия кибик факушкин)
бъдете здрави
Бърти, като те гледам си най-обикновен лапнишаран по БГ стандартите. Ах извинете - шаран-бизнесмен
В постинга си обаче имаш и нещо вярно - не знаеш нищичко за мен
ПП: Не разбрах - ще ли зачезнеш до Софикс 750 или и сам не си вярваш на мухабетите от селски вечеринки?
ППП: Понеже гледам че си парче инвеститор с мисълта че имаш портфейл - колко е голям по текущи цени? Хайде, не се срамувай - инак излиза че дрънкаш празни приказки колкото да не заспиш, о форумен инвеститоре
И по-сериозно - едно е премаркета с фючърси и 1-2% от дневните обеми на търгуваните акции, друго си е нормалната сесия с нормалните обеми.
Премаркета не го броя много-много.
Туй дето ти пея е че нещата са решени на премаркет още - и ако няма паника на нормалната сесиия се връщат обратно в коловозите. Както и ми се струва че ще стане днес, да видим. Засега няма индикации за срив.
Аноне, Аноне, нали се разбрахме с теб, че нямаме какво да си говорим?
Нито си имал акции на БФБ някога,нито ще имаш такива.От тук нататък ние нямаме какво да си кажем по тази тема.А ако не греша, тук в тази тема се обсъжда БФБ!
Да не би да имаш въпрос за БФБ?
Едва ли, на теб всичко ти е ясно
Днес Дау пада и какво да правим сега?
Да умираме ли?
Опитваш се да спекулираш със страховете на хората ми се струва.
Разбрах,че се кефиш когато хората продават акциите си.Това на мен малко извратено ми се струва, но пък хора всякакви
Не ме намесвай в твоите постове занпаред.
Няма смисъл от такива празни приказки.
Ако ти си нямаш работа и се чудиш с кой да си уплътниш времето тук, хората си имат работа,имат си и семейства!
Чакай имотите в София да станат по 200 долара а Софикс към 40-50.
За Дау дори не смея да помисля какви са ти очакванията
Виждам, че днес си споделил във валутната, че си направил по-голям оборот от този на БФБ, затова някак си, направо не смея да говоря с теб
Просто не сме в една инвеститорска група така да се каже
Ей го на, аз се боря за един два пакета на БФБ да ги докопам тези дни, и то разбираш ли,противно на всичките ти предписания и препоръки?!
Къде ми е ума по дяволите, а не слушам добрият самарянин?!
Интересно би било, след няколко дни, когато Дау отиде на 200 пункта на плюс, какво би казал тогава?
Може би,че всички които не са купували акции са балъци ли?
Може би все пак трябва да кажа,че днес в САЩ големите играчи купуват акции, но може би не трябва да ти го казвам това, че вероятно ще счупиш нещо от яд у вас
Как може някой да купува акции в такива дни?
Та това е недопустимо
Хахаха, или ще кажеш, че днес дребните играчи купуват, а пък големите продават
За празни приказки нямам време сега, няма да имам и занапред!
Имай го предвид занапред, когато отправяш постове по мой адрес!
Коментар