IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Свърши ли си работата, че да те питам нещо?
    guantanamo, май трябва да те питам - ДАУ се покачи на еди колко си, свърши ли си работата?
    Усещам, че към 10500 на ДАУ ще ми отговориш, ако стане толкова, все пак.

П.П. Какво толкова работиш по това време? Спекулираш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
      Анон, може би отново си без работа и си търсиш виртуално компания,като за целта използваш малки шегички във форума

Иначе не мога да си обясня коментара ти!

Аз за съжаление отново съм доста зает и не мога да поема топката в моята половина
      Поздрави!
      Свърши ли си работата, че да те питам нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Туй значи ли че спираш да пишеш до Софикс 750? (Ура ураааа!)
        пич,
        портфейла ми е доста приличен за бг стандартите и все пак си мисля , че отделям прекалено много време да си пиша с кибици като теб тук. Естеството на бизнеса ми е такова, че цял ден съм на компа и мога да хвърлям по едно око тук. Ти обаче, при положение , че само гледаш не знам чии го дириш тук..определено си губиш времето и парите, но като знам как е затънал пазара на коли втора ръка си обеснявам песимистичното ти писане и излишъка от свободно време.

микрофона е ВАШ ( с другия кибик факушкин)

бъдете здрави
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хех Анонски, това са 2% че са и от премаркет момента още. Туй ако е рязък спад ...
          Дали пък не е момента за покупка на по-лабилните акции?
          Шегичка усещам, а?

И по-сериозно - едно е премаркета с фючърси и 1-2% от дневните обеми на търгуваните акции, друго си е нормалната сесия с нормалните обеми.
          Премаркета не го броя много-много.

Коментар

ДАУ е минус 227 и досега нямаше дори опит за корекция.
            Ето за този рязък спад говорех онзи ден.
            Дано повече хора да сте се отървали от акциите си.
            По-добре е да се стои отстрани тези дни. Не казвам да продавате, че ще ми скочат разни хора.
            Успехи!
            Хех Анонски, това са 2% че са и от премаркет момента още. Туй ако е рязък спад ...
            Дали пък не е момента за покупка на по-лабилните акции?

Коментар

Аз така или иначе ще спра да пиша скоро тук, защото индексите ще започнат да говорят вместо мен и то с числа, а не с локуми като моите.
              Но пък и guantanamo може да се окаже прав за определен период. Но какъвто и да е периодът, то той ще бъде изключително спекулативен в САЩ и след приключването му спадът ще бъде толкова бърз, че с нашата БГ ликвидност няма как да се реагира. Затова е по-добре да се стои отстрани тези дни с по-скоро меча нагласа.
              Успех!
              ДАУ е минус 227 и досега нямаше дори опит за корекция.
              Ето за този рязък спад говорех онзи ден.
              Дано повече хора да сте се отървали от акциите си.
              По-добре е да се стои отстрани тези дни. Не казвам да продавате, че ще ми скочат разни хора.
              Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                не искам да те банват
                искам да си пишем когато софик е на 750 и портфейла ми е с още 100% нагоре.

Туй значи ли че спираш да пишеш до Софикс 750? (Ура ураааа!)

Коментар

и ти не се изказвай неподготвен
                  на привилегированите дивидента е гарантиран до 2015 и точно 75ст преди данък на акция...

Факушкин,
                  няма да давам точни цифри, но като цяло съм + от еврохолда.

аман от тролове
                  Хаха, само глупак може да се върже на "гарантиран до 2015" - дотогава може и компанията да я няма.
                  Как може да сте такива рибки само - не разбирам Те и Енемона бяха големи в приказките - ей-ги де са сега.

Коментар

guantanamo, приготви си нещо за края на днешната сесия в САЩ. Нещо оптимистично - по български.

С твоите постове ме караш да бъда такъв, какъвто не съм - Да казвам - Аз казах ли ти?!
                    Анон 6706,
                    според мен няколко слаби сесии на ДАУ ще бъдат мерителница за възможностата за бъдещо качване или задържане на постигнатите нива на Софикс ....

За сега търгувам и от двете страни.... с малък марш на печалбата , но ако стабилностата се запаси ще махна поръчките продава.....
                    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Не му задавай такива въпроси, че ще те обвини в тролене, и ще те обади на инвестора да те баннат.
                      не искам да те банват
                      искам да си пишем когато софик е на 750 и портфейла ми е с още 100% нагоре.

Коментар

То добре - за еднократен. Преди това колко е бил? А догодина колко ще е? За последната година колко % е паднала акцията?

Теглиш чертата - после показвам еквивалентите от Франкфурт

ПП: Инак има и по-добър пример на БФБ. Ама не бих си го купил.
                        Не му задавай такива въпроси, че ще те обвини в тролене, и ще те обади на инвестора да те баннат.

Коментар

То добре - за еднократен. Преди това колко е бил? А догодина колко ще е? За последната година колко % е паднала акцията?

и ти не се изказвай неподготвен
                          на привилегированите дивидента е гарантиран до 2015 и точно 75ст преди данък на акция...

Факушкин,
                          няма да давам точни цифри, но като цяло съм + от еврохолда.

аман от тролове

Коментар

за пореден път не си в час..
                            бъркаш развит и наситен пазар с развиващ се...

а относно дивидентите - какво мислиш за софия комерс .. дивидентна доходност при 4.1 кинта акция ...71ст или 16-17% годишно

покажи ми 10 такива акции от Франкфурт ....
                            Разбира се, ти както винаги си в час.

Комерса е като черната оФца в стадото - рядко изключение.
                            С Франкфурт не се занимавам, та може би някой друг ще ти каже.

Я по-добре ти кажи за еврохолда например...

ПС
                            Какво стана с този дето те спамеше на лични?
                            Ще си другарувате ли, а?

Коментар

а относно дивидентите - какво мислиш за софия комерс .. дивидентна доходност при 4.1 кинта акция ...71ст или 16-17% годишно

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Много грешно е да казваш "инвеститорско племе" по отношение на бефебе.
                                Инвестицията предполага да да се поема риск с цел печалба от вложените средства. Я сега да видим коя инвестиция на бефебе носи печалба (дивидент)?

Коментар

Working...
                                X