IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
    Мдааа, нещата на БФБ-то отново не вървят добре.
    Виждам мрачни прогнози за хамериканската икономика па и вчера четох ... я да попитам за мнението ви.
    Четох прогноза на ... няма да споменавам умишлено името на специалиста ... че според графиката на Дау Джоунс от 1900 год. до момента - трябва да очакваме спад на Дау до ниво 2000 в следващите няколко години
    Как смятат по вещите от вас?
    Това 2 К на ДАУ преди края на света ли ще е или след края на света ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
      графиката на Дау Джоунс от 1900 год. до момента - трябва да очакваме спад на Дау до ниво 2000 в следващите няколко години
      Ако това стане, ще имаме КСЩ ( китайски съединени щати)...

пп. Опсс, въпроса бил към по-вещите в тази област !!! Извинявай !

Коментар

• Мдааа, нещата на БФБ-то отново не вървят добре.
        Виждам мрачни прогнози за хамериканската икономика па и вчера четох ... я да попитам за мнението ви.
        Четох прогноза на ... няма да споменавам умишлено името на специалиста ... че според графиката на Дау Джоунс от 1900 год. до момента - трябва да очакваме спад на Дау до ниво 2000 в следващите няколко години
        Как смятат по вещите от вас?
        Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          .....................
          +111, но е прекалено хубаво за да е вярно...пак !

Коментар

• Стига филми за жълти стотинки
            if u don't know...now u know

Коментар

• Според мен пазара изглежда така както беше през 2002 ра 2003 та. Плах и усточив ръст. никой не се интересува от него. "акция" е мръсна дума. Спекулант е равностилно на мошенник, а инвеститор на балък.[/QUOTE]

много точно казано.
              после знаем какво става 2005/2007

Коментар

• Настроенията във форума са пробладаващо мечи. Не е останало нищо от еуфорията преди две седмици. Всичко това ме навява на идеята, че спада е изконсумиран. От тук нататък може да очакваме консолидация около седмица. Естествено оборотите по време на консолидацията ще се свиват. Накрая почти няма да има търговия. После ще скочим. Ще има отново събиране на печалби и така. Противно на повечето очаквания септември ще бъде добър. Дивидентите ще бъдат добро гориво. На 27 ми август плаща Енемона, на 31 ви Булгартабак, на 1 Септември МЦХ ........ В момента ни трябва много малко свеж кеш за да си "препродаваме часовника" По-интересния въпрос е как ще повлияят бързо подобряващите се статистически данни на психологията.
                Според мен пазара изглежда така както беше през 2002 ра 2003 та. Плах и усточив ръст. никой не се интересува от него. "акция" е мръсна дума. Спекулант е равностилно на мошенник, а инвеститор на балък.

Коментар

• Вярно съм оптимист, но два дни зелено като не видя, ставам бик преди корида...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    ще чакаме дядо коледа, друго не остана.
                    Другото,което ни остана,е да удържим на напъна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Добри констатации,Мече.Кокошкарите точно това и правят,независимо какво пишат във форума.И по-други причини,разбира се,акциите на MOSTS и BOARD са мъртви.EUBG,CCB,FIB - нагазиха в тресавището.HDPAT - бълбукна,други са с размити контури,но картинката е сходна.Като влезем в декември,ще се надяваме на дядо Коледа.
                      Така е генерале. Може би когато дядо Коледа потропа с червените ботушkи може така да сме претръпнали, че дори и да се зарадваме на евентуална форумна среща с козолуп. Всеизвестно е, че той довтасва, ако се вдигнем нагоре с някой кьорав %. Питам се какво ли би казал за сега и чичко Паричко, ако предположим, разбира се, че сме петък вечерта и той се накиснал достатъчно, за да рецитира. Mоже би ще ни изрецитира нещо подобно от любимия му поет: "Да беше мор, да беше чума, а то градушка ни удари, а то порой ни мътен влече.." и т.н. генерале, ще чакаме дядо коледа, друго не остана.
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                        Да кажем, че депресираните си изшиткат акциите при еврохолд, зхбг, ццб, т.н евтинджоси, но после какво ще правят ? Ще си сложат ли кепето 1 стинка по-надолу, за да си ги върнат ? каква пародия, нали !
                        Добри констатации,Мече.Кокошкарите точно това и правят,независимо какво пишат във форума.И по-други причини,разбира се,акциите на MOSTS и BOARD са мъртви.EUBG,CCB,FIB - нагазиха в тресавището.HDPAT - бълбукна,други са с размити контури,но картинката е сходна.Като влезем в декември,ще се надяваме на дядо Коледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          Статистиката за 2009 год.:
                          Август.............СОФИКС (+)8,03 %
                          Септември.......СОФИКС (+)1,54 %
                          Октомври.........СОФИКС (-)6.38 %
                          Ноември..........СОФИКС (-)6.16 %
                          Декември.........СОФИКС (-)0.29 %
                          Генерале, ти имаше няква психологическа стратегия, с която навремето успешно яхаше вълната, та ако погледнеш чрез нея, какво би казал по повод следните размишления: Да кажем, че депресираните си изшиткат акциите при еврохолд, зхбг, ццб, т.н евтинджоси, но после какво ще правят ? Ще си сложат ли кепето 1 стинка по-надолу, за да си ги върнат ? каква пародия, нали !
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Знаеш или не знаеш!!!?

Щото така и яз знам!!!
                            Къде ме вкара у киреча, ясно че или-или, пък вече времето ще покаже.

Коментар

• Бя изчезнАл за два месеца - гледам обстановката е същата... но септември чука на вратата, вече ще се дежури...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Ей, направо ми взе думите от устата.
                                Пишейки предния пост точно това ми мина през главата. Но все пак знае ли човек.
                                Знаеш или не знаеш!!!?

Щото така и яз знам!!!

Коментар

Working...
                                X