If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен пазара изглежда така както беше през 2002 ра 2003 та. Плах и усточив ръст. никой не се интересува от него. "акция" е мръсна дума. Спекулант е равностилно на мошенник, а инвеститор на балък.
Порки ама моля ти се не превръщай форума в твойта долнопробна циганска кръчма и смени репертоара че тази музика и твойте братя от Столипиново няма да я слушат....
Днес нещо манджите не ти вървят а....
А относно инвестиционните ти решения единственият ти успех е подсказан от мен през зимата на 2009 г. и след това до лятото само парадираше с това ....
Долу съм ти дал още един съвет да не съжаляваш после ,че не си му обърнал внимание...
А относно това кой съм подвел ..... полувината форум правят митинг да ме изгонят заради това че съм ги нахендрил в Булгартабак и София БТ.....
Карък си беше и такъв си остана ,какво се учудвам и псевдонима ти е такъв ...
цветанке, ти си напълно неадекватна -> стреляш на посоки в приказките си и въпреки това до сега не си уцелвала десетка защото си нерешителна и объркана -> ти за самата себе си не можеш да вземеш решение, да не говорим за инвестиционни съвети
цвето, това са реалностите при теб и както знаеш всички са наясно с тази твоя слабост
Порки ама моля ти се не превръщай форума в твойта долнопробна циганска кръчма и смени репертоара че тази музика и твойте братя от Столипиново няма да я слушат....
Днес нещо манджите не ти вървят а....
А относно инвестиционните ти решения единственият ти успех е подсказан от мен през зимата на 2009 г. и след това до лятото само парадираше с това ....
Долу съм ти дал още един съвет да не съжаляваш после ,че не си му обърнал внимание...
А относно това кой съм подвел ..... полувината форум правят митинг да ме изгонят заради това че съм ги нахендрил в Булгартабак и София БТ.....
Карък си беше и такъв си остана ,какво се учудвам и псевдонима ти е такъв ...
вечната амбър се интересува за след края на света....
тц тц тц
Един съвременен гражданин трябва да има голяма обща култура и познания а на един квартален кръчмар, единствената грижа е да зариби местните пияници и алкохолици със спорт , конфликти и далавери ....
Понеже много си го закъсал, един безплатен съвет от мен.......идва септември и си купувал само акции от Софикс, така малко ги разреди да не получиш още някой шамар от борсата че и шкембето няма да те спаси....
Не ми благодари.... знам че не си способен на това както и за съветите през зимата на 2009 г....
п.п. това се отнася и за всички който пълнят Софикс..... сега е момента да се разкарат някой позиции...
цветанке, как се позна, че си вечната амбър
всяка вечер засипваш форума със кулинарните ти шедьоври
цецке, ако някой те е послушал глупостите до сега да е фалирал като теб ---> и май месец чакаше ерекция на индексите, и преди нова година ги чакаше, и миналата година пак чакаше ................ годо, май беше
миналата седмица писа, че септември ще е силен месец за биковете и октомври ще падат цените, а сега и ти не знаеш какво си искала да напишеш, а за ДАКС и немските банки дето не знаеш къде да ги гледаш нищо няма да казвам
Биовет е с кофти мажоритар....
Алкомет е със слаба ликвидност....
Стара планина са добри , но ако Софикса го намалят по скоро ще се сбият кой да не излезе......
ОТЦК на пръв поглед .... но има яка подкрепа на ИП....
Оргата с тия търгови и ликвидност ми се струва пътник...
ССВ и ХИМ ....при намаление на компаниите пък и да останат и двете...
ЕУБГ...., Пътищата....,Трасе....
Не е препоръка....
Верно е за Алкомет, чудех се к'во ме спря да си купя от тях миналия месец.
Мисля си, че ЗХБГ имат шанс да влязат, ако не се спазва строго принципа за свързаност...
Можеше да си взема на 52 ст., но реших да съм принципен с фирмите дето не дават диви-та да не се занимавам...
Поздравления за римайндъра за СОФИКС, това се казва пич!
М/у другото моите прогнози за възможните влизащи:
- Алкомет;
- Стара планина;
- Биовет
предполагам, ако някое от ПФ-тата реши че има интерес може да докара капитализацията на Адванс екуити, или на Доверие до 40 млн...
Някакви идеи по темата?!
Биовет е с кофти мажоритар....
Алкомет е със слаба ликвидност....
Стара планина са добри , но ако Софикса го намалят по скоро ще се сбият кой да не излезе......
ОТЦК на пръв поглед .... но има яка подкрепа на ИП....
Оргата с тия търгови и ликвидност ми се струва пътник...
ССВ и ХИМ ....при намаление на компаниите пък и да останат и двете...
ЕУБГ...., Пътищата....,Трасе....
Не е препоръка....
Един съвременен гражданин трябва да има голяма обща култура и познания а на един квартален кръчмар, единствената грижа е да зариби местните пияници и алкохолици със спорт , конфликти и далавери ....
Понеже много си го закъсал, един безплатен съвет от мен.......идва септември и си купувал само акции от Софикс, така малко ги разреди да не получиш още някой шамар от борсата че и шкембето няма да те спаси....
Не ми благодари.... знам че не си способен на това както и за съветите през зимата на 2009 г....
п.п. това се отнася и за всички който пълнят Софикс..... сега е момента да се разкарат някой позиции...
Поздравления за римайндъра за СОФИКС, това се казва пич!
М/у другото моите прогнози за възможните влизащи:
- Алкомет;
- Стара планина;
- Биовет
предполагам, ако някое от ПФ-тата реши че има интерес може да докара капитализацията на Адванс екуити, или на Доверие до 40 млн...
вечната амбър се интересува за след края на света....
тц тц тц
Четох прогноза на ... няма да споменавам умишлено името на специалиста ... че според графиката на Дау Джоунс от 1900 год. до момента - трябва да очакваме спад на Дау до ниво 2000 в следващите няколко годиниКак смятат по вещите от вас?
Мдааа, нещата на БФБ-то отново не вървят добре.
Виждам мрачни прогнози за хамериканската икономика па и вчера четох ... я да попитам за мнението ви.
Четох прогноза на ... няма да споменавам умишлено името на специалиста ... че според графиката на Дау Джоунс от 1900 год. до момента - трябва да очакваме спад на Дау до ниво 2000 в следващите няколко години
Как смятат по вещите от вас?
По мнение на някои "специалисти" през декември 2012 г. ще настъпи края на света.Какво си се закахърил за Dow Jones.Съсредоточи се върху настоящето.
Коментар