IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Тази "информацие" е един слух - кратък, ясен, препечатан, без отговорност зад него. От една интернет медия, част от една рекламна мрежа. Не говорим за журналистика дори - в случая.

Както ти се харесва
    Всеки харесва ...това, което му харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от baskervilkuche Разгледай мнение
      Ок, ще придавам повече бдителност занапред, но честно казано държа повече на информацията-кратка и ясна, лишена от субективизъм, още по-добре неподписана
      Тази "информацие" е един слух - кратък, ясен, препечатан, без отговорност зад него. От една интернет медия, част от една рекламна мрежа. Не говорим за журналистика дори - в случая.

Както ти се харесва

Коментар

Аз съм се натъквал на обвинения и силно тенденциозни писания там - без поемане на отговорност (с неподписани от журналист статии) - граничещи с чисти глупости. Опитай да намериш автентична статия там, някой журналист или редактор. Това е просто парченце от рекламна мрежа - http://www.webground.bg/?act=contact
        Ок, ще придавам повече бдителност занапред, но честно казано държа повече на информацията-кратка и ясна, лишена от субективизъм, още по-добре неподписана

Коментар

• Ето две интересни неща по темата с оптима!
          http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/08...ort=2#comments
          http://www.trendrecognition.com/

Коментар

Благодаря за препоръката, но следя сайта от доста време, не е имало причина до сега да се съмнявам в информацията,която в повечето случаи цели да оправдае името му-т.е да е актуална, т.е от първите, което разбира се, крие риск понякога, но пък определението за жълта преса е меко казано пресилено

Аз съм се натъквал на обвинения и силно тенденциозни писания там - без поемане на отговорност (с неподписани от журналист статии) - граничещи с чисти глупости. Опитай да намериш автентична статия там, някой журналист или редактор. Това е просто парченце от рекламна мрежа - http://www.webground.bg/?act=contact

Коментар

Опитвай се да избягваш сайтове като Актуално занапред, статиите са анинимни дори
              Това не са новинари - а онлайн жълта преса от най-долна проба.
              Благодаря за препоръката, но следя сайта от доста време, не е имало причина до сега да се съмнявам в информацията,която в повечето случаи цели да оправдае името му-т.е да е актуална, т.е от първите, което разбира се, крие риск понякога, но пък определението за жълта преса е меко казано пресилено

Коментар

Опитвай се да избягваш сайтове като Актуално занапред, статиите са анинимни дори
                Това не са новинари - а онлайн жълта преса от най-долна проба.

Коментар

• Робърт Зелик пред Барозу: Впечатли ме бързината, с която се правят реформи в България

http://society.actualno.com/news_313123.html[/URL]
                  Last edited by baskervilkuche; 30.08.2010, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
                    хаха, генерале, какъв е този командир ? С мечки ли ни плаши, хаха?
                    много ми е интересно розова пантерке.до скоро не те мярках във тези теми.сега си нонстоп във темите на оптимизма и на холдинг пътища.имам въпросче към теб--------баш сега ли намери да продаваш.те хората сега влизат които знаят правилата на играта------ти сега излезе.на какво се надяваш----------.виш добре си постъпил.изчакай софикс 200 и тогава влез.пожелавам ти спокойни дни.

Коментар

• Явно , цар Киро

се е пуснал в действие да атакува правителството, чрез Костов, след като го хванаха за неплатени данъци ,

като навремето доста му вървеше алкохолният сив бизнес по времето на командира!!!

Друго обяснение няма!
                      Last edited by Пепи; 30.08.2010, 14:08.

Коментар

• Командира: Възможностите на Дянков са под въпрос
                        30.08.2010 13:01

Икономиката ни заспива и влиза в сянката на сивата икономика, каза Костов

„Икономиката не само заспива, а подобно на мечка се прибира в бърлогата си, скривайки се в сянката на сивата икономика“. .
                        хаха, генерале, какъв е този командир ? С мечки ли ни плаши, хаха?

Коментар

• Кои компании от SOFIX са най-далеч от 52-седмичния си връх?

http://bfb.bg/?p=330

еми това е от мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Молбите ми хванаха "декиш" само за 1ч
                            За следващия час, ти си наред
                            Съгласна съм, ако трябва ще се молим. Ако това е решение с резултат, защо не ?? ха ха

Коментар

• Молбите ми хванаха "декиш" само за 1ч
                              За следващия час, ти си наред

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Реших да бутна темата малко нагоре, че може да потрябва днес...
                                Дали, чичо, но дано си прав. И ден за ден ли ще се молим, хаха

Коментар

Working...
                                X