If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въртят ми се интересни мисли в главата. Какво би станало в случай, че големите играчи поемат пакетите от преструктурирането на сертификата? ......Все интересни въпроси.
Поемането ще е от страна на кандидат милионерите - просто интересен отговор.
Въртят ми се интересни мисли в главата. Какво би станало в случай, че големите играчи поемат пакетите от преструктурирането на сертификата? В момента спекулантите са заделили кеш и чакат да поемат част от исипванията. Други са се наредили в дясно и очакват с нетърпение да продадат от нововлизащите акции. Интересно ми е дали няма в края на петъчния ден спекулантите все още да са на кеш. Освен това сега е и сезона на дивидентите. И при наличие на доста кеш за харчене какво може да се случи? Все интересни въпроси.
Ура!!!
Днес нашата борса постигна едномесечен ВРЪХ!!!
На 13.08 сините чипове са 397.20, а днес 397.74! Повишение с 0.54.
С този темп след пет месеца може и да пробием 400.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Като става въпрос за пепи ... вчера човекот направи новата си прогноза във връзка с "национализацията" на БФБ-то.
Според него, ако до 6 месеца не се появи крупен купувач за БФБ-то ... то на пролет няма да имаме борса
Аз няма да коментирам това оти още се уча по таз материя, но за краткия си живот съм се наслушал на апокалиптични прогнози тип"кьорфишеци"
Коментар