IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
    Не знаех, че Мостстрой е българският Лемън, но човек всеки ден може да научи нещо ново

Може пък да е прикрита банка наистина този Мостстрой, и да е много голяма, с милиони акционери и милиарди капитал и с центарала в Ню Йорк и клонове по цял свят

Добра шега де, браво
    поздрави!
    Ти писа ли "на запад"? Писа. Затова ти дадох и съответния пример - че говориш глупости.
    Моста е началото, паникьосат ли се глупаците на БФБ - ще играем домино Може и Моста да излезе българската Лемън в тоя смисъл, без да е банка и т.н.

Коментар

• Не знаех, че Мостстрой е българският Лемън, но човек всеки ден може да научи нещо ново

Може пък да е прикрита банка наистина този Мостстрой, и да е много голяма, с милиони акционери и милиарди капитал и с центарала в Ню Йорк и клонове по цял свят

Добра шега де, браво
      поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
        Доколкото чета и зная, навън,на запад всеки ден фалират разни дружества и банки дори, но не съм забелязъл да се отразя това на целия пазар.Дори може да се тълкува това като нещо добро.
        За някакви там Лемън да си чел - ей-така между редовете с дребен шрифт?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
          българският спекулант от няколко месеца ме учудва със неумението си да прави пари .
          Само от толкова ли ?

БГ спекулантът,поради липса на избор , може само да инвестира в губещи добавки и в периодически доливки ....

БГ спекулантът , най- напред Пловдивските игри го обраха ; Следваха софийско -варненските пирамиди ; хорото продължиха банковите фалити 1996-97 г. ; масовата (боновата ) колективизация втълпи ,че всеки селтак ще кара нов кадилак ;РМД-тата на бай мангал пък прокламираха лесната и бърза печалба , възкресявайки уродливото Папазово -Мулташко --милиционерско БФБ ( първоначално известно като ПБФБ) .....; Агент "Паразит " наду балона с евронатегацията ;Триглавия змей ошушка големите надежди ; А сега , при Мутрата ще е голямото разбиване и пълния крах ....

Какво още му трябва на БГ спекулантина ,за да проумее ,че е супер -мазохист хранейки мащехата си ( тоест държавата ) , инвестирайки и последните си стотинки в нея ?

Амин !
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Празни приказки за самонадъхване. Точно проблема е, че някой ще спечели и той е добре известен. Този който има най-голямата вина. Ще си носи последствията - яки пачки в офшорни сметки. А другите ще загубят яко, след като ги лъгаха намазани брокери и набутали се бунаци с години, че нямало нищо страшно и като били дългосрочни винаги накрая ще спечелят. Това го кажи на луковата глава, който купува мостове на 50 лева и осреднява на 30 и 20, 99% загуба за 3 години. И не проблем само този фалит, а че той отвори очите на комарджиите, че това може да се случи и при доста други подобни дружества. А те не са малко.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
            В темата за мостовете го написах, но аз не виждам нещо лошо да се е случило.
            Изключвам тези които имат акции там, но всеки си носи риска сам за себе си.Никой не им е виновен, най-малко борсата като цяло.
            Ако имаме фалит, това всъщност ще е добре за някой други дружества, може би Трейс или Транстрой, може и дружества извън борсата.Но се задават много големи търгове и някой ще спечели много от този фалит.
            Доколкото чета и зная, навън,на запад всеки ден фалират разни дружества и банки дори, но не съм забелязъл да се отразя това на целия пазар.Дори може да се тълкува това като нещо добро.Значи системата работи добре и който не става, си отива.
            Като е некадърно едно ръководство, ще си носи последствията.. Капиталъзъм е все пак, не е комунизъм.Който не става, зад борда.Който става, продължава да работи.
            Така ги виждам нещата аз, няма драми, няма нищо лошо.Естествен отбор му казват

Коментар

Абе не е хубава тази работа. Досега в БГ не бяхме имали откак е кризата сериозен фалит... Но е факт че го очаквахме, без да имаме дори идея коя ще е компанията. Затова не очаквам кой знае какъв негативен отзвук или големи разпродажби.
              За едно...неучастие в увеличение на шапката слезе от 1.30 лв до 0.78, някои може да кажат и 1.50, но нека да са 1.30. Или...40 % за седмица май беше.
              Тук ти си назовал нещата с едни сериозни думи, та знам ли каква ще е реакцията в случая.

Коментар

• В темата за мостовете го написах, но аз не виждам нещо лошо да се е случило.
                Изключвам тези които имат акции там, но всеки си носи риска сам за себе си.Никой не им е виновен, най-малко борсата като цяло.
                Ако имаме фалит, това всъщност ще е добре за някой други дружества, може би Трейс или Транстрой, може и дружества извън борсата.Но се задават много големи търгове и някой ще спечели много от този фалит.
                Доколкото чета и зная, навън,на запад всеки ден фалират разни дружества и банки дори, но не съм забелязъл да се отразя това на целия пазар.Дори може да се тълкува това като нещо добро.Значи системата работи добре и който не става, си отива.
                Като е некадърно едно ръководство, ще си носи последствията.Капиталъзъм е все пак, не е комунизъм.Който не става, зад борда.Който става, продължава да работи.
                Така ги виждам нещата аз, няма драми, няма нищо лошо.Естествен отбор му казват

Коментар

Абе не е хубава тази работа. Досега в БГ не бяхме имали откак е кризата сериозен фалит... Но е факт че го очаквахме, без да имаме дори идея коя ще е компанията. Затова не очаквам кой знае какъв негативен отзвук или големи разпродажби. Ама ще видим - все пак българският спекулант от няколко месеца ме учудва със неумението си да прави пари, та знам ли в коя посока ще забие.

Мнението не е препоръка за покупка/продажба на акции.
                  Писал съм и в тая тема - фалити отдавна вече ИМА, още не са известни на широката публика. Без разпродажби собствениците на акции от скапани компании ще се озоват на опашката след големите кредитори и държавата

Коментар

• Абе не е хубава тази работа. Досега в БГ не бяхме имали откак е кризата сериозен фалит... Но е факт че го очаквахме, без да имаме дори идея коя ще е компанията. Затова не очаквам кой знае какъв негативен отзвук или големи разпродажби. Ама ще видим - все пак българският спекулант от няколко месеца ме учудва със неумението си да прави пари, та знам ли в коя посока ще забие.

Мнението не е препоръка за покупка/продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                      Благодаря за отношението , та какво е това мостстрой?
                      Бъдещето на БФБ е

Коментар

• Благодаря за отношението , та какво е това мостстрой?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                          Благодаря Тики,
                          Ебавам се. Да не си акционер на Мостстрой? Приличаш ми на потенциален такъв. По добре прочети нещо, преди да си се нахендрил.

Коментар

• Благодаря Тики,

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                              Взе ли си лекарствата тези вечер?
                              Не вярвам, на него му трябва, ДЪЛГОСРОЧНО лечение.......

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                                ЧЕСТИТО, КОЛЕГИ. УТРЕ ВЪРВИМ КЪМ 365 ПУНКТА, КЪДЕ ЩЕ СПРЕ СОФИКС МИ Е РАНО ДА КАЖА. ДВА ДНИ САМИ МНОГА ЛОШИ НОВИНИ И ПРОГНОЗИ.
                                Взе ли си лекарствата тези вечер?
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X