If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...........
Губи инвеститорското доверие и другото публично дружество, свързвано с бизнесмена Васил Божков - Холдинг пътища АД. Повлиян от шокиращата новина е целият пазар и към обяд водещите индекси на БФБ греят в кървавочервено.
Намекваш, че са имали банкови гаранции ли? Това не беше случая на "Трейс", после се разбра, че причината за отпадането е друга. Не вярваш, че "Трейс" няма да има банкова гаранция, а Мостстрой ще има, нали?
Според мен просто е било ред на Божков за парче от баницата и никой не го е интересувало в какво състояние са дружествата му. Редът трябва да се спазва.
Ама аз наистина много искам да знам кой позволи дружество с работен капитал -20 милиона и с "образувани редица изпълнителни дела, по които има наложени запори, възбрани, описи на движимо имущество", да строи магистрала "Тракия". Ама искам лично Плевнeлиев да ми каже.
Ама аз наистина много искам да знам кой позволи дружество с работен капитал -20 милиона и с "образувани редица изпълнителни дела, по които има наложени запори, възбрани, описи на движимо имущество", да строи магистрала "Тракия". Ама искам лично Плевнeлиев да ми каже.
Тики, ще те помоля нещо...!!!
Към единственият харесван от мен министър в правителството на ББ, да не задаваш провокативни въпроси !
Как може да се съмняваш в обективността, светлината и чистотата на търговете....
Ето от днес родният български спекулант и портфолио мениджър има една отлична акция за спекулка. Защо му е на човечето да се рови в отчети и новини . Акцията си има подкрепата на два три фонда с рекламирана доходност от 100 % /2007 г./ малък фрий флот и овчици колкото си искаш .Това за какво ти е сСофарма Монбат Стара планина и т.н. . Махай ги и със 200 -300 лв си във филма ....
а забравих ..Сашо Николов може да драсне една две графики ..
Банките кредитори ще изгорят с няколко милиона, 10-20 милиона, взависимост колко ще спечелят от разпродажбата на активите. Също и търговситее кредитори. Дано българската икономика може да понесе изпаряването на 30тина милиона.
Цитат от дарик
Въпросът е колко голям е точно Мостстрой АД, за да бъде оставен да фалира и дали това не е началото на верижна реакция, в която могат да се увъртят най-грижливо рекламираните като остров на стабилността у нас - банките?
..............................
Ахахахахха, това вече прелива чашата. Мостстрой не са никакви, а бизнеса им е идиотски. Това е като да имаш Парапетстрой. Живяли са едниствено покрай големия батко ХДПАТ, който също едва крета. Въпросът е: кой пусна фалирали дружества да стоят "Тракия"?
Компанията, свързвана с дейността на бизнесмена Васил Божков, е една от тези, в които инвеститорите винаги са имали доверие и това личи от котировките на акциите й на борсата. Причината за това се корени във факта, че Мостстрой АД оперира в стабилен икономически сегмент и е засипана с множество поръчки за работа, голяма част от които искат доказване на финансовата стабилност.
След шокиращата новина от вчера, днес въпросът е не какво ще стане на борсата. Паниката на пазара е неминуема след подобни разкрития. Въпросът е колко голям е точно Мостстрой АД, за да бъде оставен да фалира и дали това не е началото на верижна реакция, в която могат да се увъртят най-грижливо рекламираните като остров на стабилността у нас - банките?
..............................
Коментар