IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В очакване на следващия ход:

Коментар

• Божеее, Божколеее Софикса на зелено....

Коментар

• още от дарик :

...........
        Губи инвеститорското доверие и другото публично дружество, свързвано с бизнесмена Васил Божков - Холдинг пътища АД. Повлиян от шокиращата новина е целият пазар и към обяд водещите индекси на БФБ греят в кървавочервено.

.....

Коментар

• Намекваш, че са имали банкови гаранции ли? Това не беше случая на "Трейс", после се разбра, че причината за отпадането е друга. Не вярваш, че "Трейс" няма да има банкова гаранция, а Мостстрой ще има, нали?

Според мен просто е било ред на Божков за парче от баницата и никой не го е интересувало в какво състояние са дружествата му. Редът трябва да се спазва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
            Ама аз наистина много искам да знам кой позволи дружество с работен капитал -20 милиона и с "образувани редица изпълнителни дела, по които има наложени запори, възбрани, описи на движимо имущество", да строи магистрала "Тракия". Ама искам лично Плевнeлиев да ми каже.
            Не го прави политически проблем.Мисля че от тук става ясно кой им е позволил http://www.investor.bg/news/article/97252/85.html
            Чети едното и мисли за другото.И Плевнелиев казва нещо там.
            Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
              Ама аз наистина много искам да знам кой позволи дружество с работен капитал -20 милиона и с "образувани редица изпълнителни дела, по които има наложени запори, възбрани, описи на движимо имущество", да строи магистрала "Тракия". Ама искам лично Плевнeлиев да ми каже.
              Тики, ще те помоля нещо...!!!
              Към единственият харесван от мен министър в правителството на ББ, да не задаваш провокативни въпроси !
              Как може да се съмняваш в обективността, светлината и чистотата на търговете....

Еййй, какви хора бе , направо ЧОВЕЦИ...!!!

Коментар

• Ето от днес родният български спекулант и портфолио мениджър има една отлична акция за спекулка. Защо му е на човечето да се рови в отчети и новини . Акцията си има подкрепата на два три фонда с рекламирана доходност от 100 % /2007 г./ малък фрий флот и овчици колкото си искаш .Това за какво ти е сСофарма Монбат Стара планина и т.н. . Махай ги и със 200 -300 лв си във филма ....
                а забравих ..Сашо Николов може да драсне една две графики ..

Коментар

• Ама аз наистина много искам да знам кой позволи дружество с работен капитал -20 милиона и с "образувани редица изпълнителни дела, по които има наложени запори, възбрани, описи на движимо имущество", да строи магистрала "Тракия". Ама искам лично Плевнeлиев да ми каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Верижната реакция започна.
                    Очаква се ефекта на доминото.
                    От панделата ли пишеш?

Коментар

• Верижната реакция започна.
                      Очаква се ефекта на доминото.

Коментар

• Тази несъстоятелност ще бъде тест за родните мажовци ...
                        Ако днес се размърдат и подкрепят с малко джобни борсата, нещата ще се преглътнат....

Основния въпрос е:
                        Доколко ще пострада големия брат ?
                        Дали банките уплашени от моста, няма да натиснат пътя ???

Коментар

• Някой вчера спомена крилатата фраза " Гледай Моста, сещай се за Пътя"...

Нямам препоръки за каквото и да било!

Коментар

• Банките кредитори ще изгорят с няколко милиона, 10-20 милиона, взависимост колко ще спечелят от разпродажбата на активите. Също и търговситее кредитори. Дано българската икономика може да понесе изпаряването на 30тина милиона.

Тия от Дарик са ебати идиотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
                              Цитат от дарик
                              Въпросът е колко голям е точно Мостстрой АД, за да бъде оставен да фалира и дали това не е началото на верижна реакция, в която могат да се увъртят най-грижливо рекламираните като остров на стабилността у нас - банките?
                              ..............................
                              Ахахахахха, това вече прелива чашата. Мостстрой не са никакви, а бизнеса им е идиотски. Това е като да имаш Парапетстрой. Живяли са едниствено покрай големия батко ХДПАТ, който също едва крета.

Въпросът е: кой пусна фалирали дружества да стоят "Тракия"?

Коментар

• Цитат от дарик

............

Компанията, свързвана с дейността на бизнесмена Васил Божков, е една от тези, в които инвеститорите винаги са имали доверие и това личи от котировките на акциите й на борсата. Причината за това се корени във факта, че Мостстрой АД оперира в стабилен икономически сегмент и е засипана с множество поръчки за работа, голяма част от които искат доказване на финансовата стабилност.

След шокиращата новина от вчера, днес въпросът е не какво ще стане на борсата. Паниката на пазара е неминуема след подобни разкрития. Въпросът е колко голям е точно Мостстрой АД, за да бъде оставен да фалира и дали това не е началото на верижна реакция, в която могат да се увъртят най-грижливо рекламираните като остров на стабилността у нас - банките?
                                ..............................

Коментар

Working...
                                X