Време е Софикс да се оцвети в червено както си му приляга.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСпирам да посещавам сайта защото любезните реклами ми закриват прегледа на борсовата търговия...отвратително е !!! Фен съм на сайта но успяха да ме отблъснат достатъчно...
Коментар
-
Борсата от миналата година не отразява икономиката.
http://www.investor.bg/news/article/106680/332.htmlМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
То не се знае какво ще получиш от продажбата на Мостове и Пътища... дали въобще ако продадеш сега ще има какво да инвестираш другаде
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеВсе пак тия кинти от продажбите на мостове и пътища трябва да се реинвестират на борсата!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеПо въпроса ти си личи ,че си нямаш хабер от търговията на БФБ
малко уточнение на емотиконите :
хахахахахахахаха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениемай няма тема в която да не си пейстнал това ?
Нямам акции на компанията и мнението ми не е препоръка за покупка/продажба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнениеОтдавна не бях влизал тук
Нещо страховете са се отприщили, а
Щяла да фалира най-избушената компания на БФБ и всичкото страх ви обзе, а
Много добре!
Според мен тук повече не знаят какво пишат, и търсят отговори на някакви въпроси които ги вълнуват, но срещат не отговори , а същите въпроси, написани от някой друг.
Нормално, след като за първи път явно чуват за компания, която вероятно ще фалира.
То може и за първи път да става това на БФБ, не зная, но ако е така, за всичко си има първи път и ето го и него.
Че и държавата се призовава
Че и някакви хора тук взеха конспирации да съзират, кой какво бил продавал досега и кой били излезнали от софикса
Явно разум няма никакъв тук,на БФБ, хубавото е, че и пишман спекулантите и тях ги няма
Рапанчето обаче е най-добре
Не му пука за борсата въобще, и така и трябва
А че седмицата която се задава, че ще е интересна, две мнения няматърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЗа утре някакви прогнози за движението на ХДП ? В % разбира се. Според мен едни -60% са приемливи като за начало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА след три дни, като трябва да платиш това, което си купил, какво ще продаваш ???
Коментар
Коментар