Отдавна не бях влизал тук 
Нещо страховете са се отприщили, а
Щяла да фалира най-избушената компания на БФБ и всичкото страх ви обзе, а
Много добре!
Според мен тук повече не знаят какво пишат, и търсят отговори на някакви въпроси които ги вълнуват, но срещат не отговори , а същите въпроси, написани от някой друг.
Нормално, след като за първи път явно чуват за компания, която вероятно ще фалира.
То може и за първи път да става това на БФБ, не зная, но ако е така, за всичко си има първи път и ето го и него.
Че и държавата се призовава
Че и някакви хора тук взеха конспирации да съзират, кой какво бил продавал досега и кой били излезнали от софикса
Явно разум няма никакъв тук,на БФБ, хубавото е, че и пишман спекулантите и тях ги няма
Рапанчето обаче е най-добре
Не му пука за борсата въобще, и така и трябва
А че седмицата която се задава, че ще е интересна, две мнения няма

Нещо страховете са се отприщили, а

Щяла да фалира най-избушената компания на БФБ и всичкото страх ви обзе, а

Много добре!
Според мен тук повече не знаят какво пишат, и търсят отговори на някакви въпроси които ги вълнуват, но срещат не отговори , а същите въпроси, написани от някой друг.
Нормално, след като за първи път явно чуват за компания, която вероятно ще фалира.
То може и за първи път да става това на БФБ, не зная, но ако е така, за всичко си има първи път и ето го и него.
Че и държавата се призовава

Че и някакви хора тук взеха конспирации да съзират, кой какво бил продавал досега и кой били излезнали от софикса

Явно разум няма никакъв тук,на БФБ, хубавото е, че и пишман спекулантите и тях ги няма

Рапанчето обаче е най-добре

Не му пука за борсата въобще, и така и трябва

А че седмицата която се задава, че ще е интересна, две мнения няма

Коментар