IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Разбира се, значи поне разбираш че не разбираш от акции Всъщност не, няма как да е така, защото иначе нямаше да пишеш тук.
    Значи остава варианта да се опитваш да се докажеш, че разбираш, но да те страх да не си докажеш, че не разбираш и зато просто стоиш от страни и плюеш на ред.

Кво става с чуждите пазари и това кеото ти казваш че не е хазарт, пък то си е хазарт. но явно и това още не разбираш
    Чуждите пазари си следват фундамента (както и БФБ де). Затуй те са на нивата от върха на 2008-ма, а БФБ - нивата от ниското

ПП: От много разбиране така става, господин "-80%"

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Псолютно.
      Точно затуй не реализирах 80% загуби на БФБ както масовката включая и тебе.
      Разбира се, значи поне разбираш че не разбираш от акции Всъщност не, няма как да е така, защото иначе нямаше да пишеш тук.
      Значи остава варианта да се опитваш да се докажеш, че разбираш, но да те страх да не си докажеш, че не разбираш и зато просто стоиш от страни и плюеш на ред.

Кво става с чуждите пазари и това кеото ти казваш че не е хазарт, пък то си е хазарт. но явно и това още не разбираш

Коментар

разбирам, нищо не разбираш
        Псолютно.
        Точно затуй не реализирах 80% загуби на БФБ както масовката включая и тебе.

Коментар

Не разбирам, приятно реене airheads

После пак ще има "Ама к'во станА...???"
          Ами к'вото беше редно станА.
          разбирам, нищо не разбираш

Коментар

Ако ти първо ми обясниш как разбираш фундаменталната връзка между инфлация и ръст. Защото иначе ми прилича като да приказваш за неща от които нищо не разбираш
            Не разбирам, приятно реене airheads

После пак ще има "Ама к'во станА...???"
            Ами к'вото беше редно станА.

Коментар

И как точно се е променил фундамента - аргументи имаш ли?
              Или лафове (както и съм написал по-долу).

ПП: Ето ти един мой - над който да се замислиш. Сравни инфлацията у нас, в ЕС, в Китай. Сравни ръста съответно. После си отговори сам за фундамента и колко е подобрението
              Ако ти първо ми обясниш как разбираш фундаменталната връзка между инфлация и ръст. Защото иначе ми прилича като да приказваш за неща от които нищо не разбираш

Коментар

Променя се вече фундамента. До скоро въпроса бе колко ще се влошават нещата. Сега въпроса е с колко ще се подобряват нещата. Дъното на икономиката ни вече изглежда достигнато, и може би вече задминато. И при отчетите се вижда че като цяло или има подобрение или поне няма влошаване - с малки изключения, по-скоро плод на креативно счетоводство. И нормално това се отразява и на борсата ни. Защото сега всяко стоене настрани има реална вероятност да носи пропуснати ползи, а не пропуснати загуби.

И как точно се е променил фундамента - аргументи имаш ли?
                Или лафове (както и съм написал по-долу).

ПП: Ето ти един мой - над който да се замислиш. Сравни инфлацията у нас, в ЕС, в Китай. Сравни ръста съответно. После си отговори сам за фундамента и колко е подобрението

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Днес съм леко изненадан Очаквах вчера като край на месеца да понадуят, но за днес очаквах разпродажби ..... пък то кво стана .....
                  Променя се вече фундамента. До скоро въпроса бе колко ще се влошават нещата. Сега въпроса е с колко ще се подобряват нещата. Дъното на икономиката ни вече изглежда достигнато, и може би вече задминато. И при отчетите се вижда че като цяло или има подобрение или поне няма влошаване - с малки изключения, по-скоро плод на креативно счетоводство. И нормално това се отразява и на борсата ни. Защото сега всяко стоене настрани има реална вероятност да носи пропуснати ползи, а не пропуснати загуби.

Коментар

• Днес съм леко изненадан Очаквах вчера като край на месеца да понадуят, но за днес очаквах разпродажби ..... пък то кво стана .....
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Джейми, нещо не те послушаха тия палавници.
                      Вчера ме слушкаха.
                      Утре пак ще ме слушкат

Голите лафове и чакането на Годо срещу фундамента - аз нямам колебания как ще завърши мача.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        Край на мача. Днеска бива...
                        Това е началото.Краят ще е в петък.Много изненадани ще има.Как е ?Чакате ли корекция?Ще има.Ама няма да е тази седмица.Поздрави ОПТИМИСТИ.Вчера и днес заформихме леко мечо капанче-тактика.

Коментар

• Край на мача. Днеска бива...

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko Разгледай мнение
                            Едно време Императора в такива дни пишеше едно:
                            иху-у-у-у-у-у
                            Яхо-о-о-о !

Коментар

• Едно време Императора в такива дни пишеше едно:
                              иху-у-у-у-у-у
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko Разгледай мнение
                                Туй лично на мен ми се струва доста крайно. Аз бих се ограничил само до бутилизъм!

Може и до там да се стигне, но аз определено се вцепених от изненада.....
                                Очаквах лек спад, а то 5%, 6%....

Коментар

Working...
                                X