IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Не е съдба и не е наказание.
    Корекция си е - нормална. Гледай напред.
    за гледане ,гледам ... но друго е си да си купиш акции и след един месец удвоени.... може и по метода на томболата...
    Сега всяка стотинка я отстрахуваме....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Темите бяха .. Каква кола му подхожда на днешният инвеститор ..Ферари?.... Какъв часовник ... какъв костюм ...
      Съдбата ни наказа....
      Не е съдба и не е наказание.
      Корекция си е - нормална. Гледай напред.

Коментар

Тогава не пишех тук. Нагледах се на всякакви мераци вчерашни копачи и свинари да стават бизнесмени - ама като в техните очи това са само яхти, коли и Бахами вместо да си седнат на задниците и да проучат пазара - накрая по-умните от тях ги обраха до шушка.

Сигурен съм че същите тия хора до ден днешен смятат че случайно са изгубили парите си...

Темите бяха .. Каква кола му подхожда на днешният инвеститор ..Ферари?.... Какъв часовник ... какъв костюм ...
        Съдбата ни наказа....

Коментар

здравей Миро,
          кой ти е бил тогавашният ник ....вярно ,че имаше много снобски теми в този дух....
          Тогава не пишех тук. Нагледах се на всякакви мераци вчерашни копачи и свинари да стават бизнесмени - ама като в техните очи това са само яхти, коли и Бахами вместо да си седнат на задниците и да проучат пазара - накрая по-умните от тях ги обраха до шушка.

Сигурен съм че същите тия хора до ден днешен смятат че случайно са изгубили парите си...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            освен ония влогчета си имам и акции, които (ако не ми мине котка път) ще ми докарат 50% годишно идните 2-3 години.
            шЪ шЪ (на развален мандарин каза дъртия китаец)

Коментар

здравей Миро,
              кой ти е бил тогавашният ник ....вярно ,че имаше много снобски теми в този дух....
              Аз си спомням, че имаше таблици във кажи-речи всяка тема с "прогнози", жалкото е че си спомням и доста хора които тогава пишеха, сега не пишат. Естествено е, че има все пак останали и нормални оттогава, те са малко и затова е и доста лесно да знаеш кого да четеш и кого не, то си е малко и като бг борсата. Не е трудно да си избереш компании в които си струва да вкараш повече пари...

Коментар

Точно така звучаха и "инвеститорите" в БФБ като се оглеждаха за яхти и къде да похарчат бъдещите си печалби....и после реалността взе че ги цапардоса по "портфейлите"
                здравей Миро,

Коментар

Различни породи сме - аз не търгувам пиян залян примерно
                  Моите вноски се погасяват от 3 до 4 дни търговия, не ме мисли мене. Не ги внасяш ти нали Мисли за инфлацията дето те перка със скорост 4.5% годишно сега - по ония влогчета дето ти давали "сигурност"
                  освен ония влогчета си имам и акции, които (ако не ми мине котка път) ще ми докарат 50% годишно идните 2-3 години.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    миро,
                    ти гледай как да си внасяш навреме вноските по форекс кредита към РББ. Остави ги хората с пари като Бобана - различни породи сте.
                    Различни породи сме - аз не търгувам пиян залян примерно
                    Моите вноски се погасяват от 3 до 4 дни търговия, не ме мисли мене. Не ги внасяш ти нали Мисли за инфлацията дето те перка със скорост 4.5% годишно сега - по ония влогчета дето ти давали "сигурност"

Коментар

• До края на тази година вероятността пазарът да е бичи е по-голяма от вероятността пазарът да е мечи или в консолидираща фаза.

Времето ще покаже кое, как, колко и защо ...
                      Veni, Vidi, Vici

Коментар

Точно така звучаха и "инвеститорите" в БФБ като се оглеждаха за яхти и къде да похарчат бъдещите си печалби....и после реалността взе че ги цапардоса по "портфейлите"
                        миро,
                        ти гледай как да си внасяш навреме вноските по форекс кредита към РББ. Остави ги хората с пари като Бобана - различни породи сте.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Абе Мастъре.....взех да те съжалявам вече...........аз направих един куп пари........сега ровя из сайтове и търся някое евтино помещение(при съдия изпълнителите)......да си купя с изкараните кинти............ти само повтаряш колко зле сме били...Като сме най-зле... така да сме

Аре ..вземи се огледай,че живота си минава

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                            Аз все си мислех, че провизиите се покриват, с оперативната печалба и ако тя не стигне с капитала на банката, пък то кво било.
                            Посоката на мисълта ти е правилна. Остава да се напрегнеш още малко и да направиш следващата стъпка... А именно, какво трябва да направи банката ако оперативната печалба и капиталът не са достатъчни?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Възможно е, възможно е... А банките охотно ги вземат. Защо? Ами налага се да заделят по-големи провизии защото % на лошите кредити бързо расте. Следователно, какво? Следователно постъпленията от износа отиват в дупката на лошите кредити!!! Следователно, всичките постъпления от износа са ПРЕДВАРИТЕЛНО изхарчени от потребителите купували стоки на кредит в миналото и в невъзможност да обслужват тези кредити сега!!!... Ето, това е вашият ръст... Предварително изпапано папо.. още преди години!!!
                              Чета и се чудя "Абе, ти някога виждал ли си Баланс и ОПР на банка, след като твърдиш, че загубите от обезценките се покриват с новопривлечени средства?". Аз все си мислех, че провизиите се покриват, с оперативната печалба и ако тя не стигне с капитала на банката, пък то кво било.
                              Last edited by Pivoley; 15.02.2011, 13:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Аааа забравих......Виж това

Ръст на големите жилищни кредити през януари
                                Аааа забравих да ти кажа, че аз анализите си ги правя с инфо от кухнята а не от платени публикации, които в 99% от случаите са манипулации...

Та, да ти кажа че в повечето банки ако идеш да искаш кредит за жилище ще ти кажат, че ще ти дадат само ако си избереш жилище от техния списък... А списъка, както се досещаш, се състои предимно от ипотекирани в банката жилища по които ипотекарите са спрели да плащат вноските!!!

Айде, успехи със съдия-изпълнителите...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X