IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоя форум съвсем на цирк се превърна щом един дребнав селски бек с неизбиваеми комплекси подлуди стари кучета като хана, бобана и сие. Това даже великия млекар не го беше правил скоро.

Мариян и компания втренчени в увеличението изпускат юздите и това неиминуемо ще доведе до кофти за форума последици. 1000 импресии днес, но после по 100 импресии по-малко на ден.....

качество и количество трябва да вървят ръка за ръка.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Аз не те питам ти в кой трамвай се возиш - по-друг ми е въпроса. Не се стеснявай, знам че знаеш отговора
      Ми явно знаеш нещо ама не казваш......колата ми е B.., може да е волга, може да е вартбург, може и буквата да е на английски, знае ли човек...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Ходи пеш, че е по-полезно!
        И пеш ходя, колата е удоволствие и целесъобразност - но не задължение.

Коментар

Няколко.
          Последно една по-специално за да дразня един пудел във форума Бившата на Уорлик - един Форд.
          Ходи пеш, че е по-полезно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Кола...........аз се возя с трамвая като пич, а когато трябва да се правя на баровец, хващам маршрутка....
            Аз не те питам ти в кой трамвай се возиш - по-друг ми е въпроса. Не се стеснявай, знам че знаеш отговора

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Миро .ако не е тайна ......каква кола караш

.
              Няколко.
              Последно една по-специално за да дразня един пудел във форума Бившата на Уорлик - един Форд.

Коментар

Круме, каква кола подхожда на БФБ инвеститора?
                Кола...........аз се возя с трамвая като пич, а когато трябва да се правя на баровец, хващам маршрутка....

Коментар

• Миро .ако не е тайна ......каква кола караш

.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Време е да смениш ника с "МЕЗЕТО"........всеки те взе за мезе бе смешник.....
                    Круме, каква кола подхожда на БФБ инвеститора?

Коментар

След всички вас - предпочитам да пропусна аз
                      Време е да смениш ника с "МЕЗЕТО"........всеки те взе за мезе бе смешник.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                        Мирко да не хване лоста от естествена кожа накрая...
                        След всички вас - предпочитам да пропусна аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Добре измислиха интернета, та и мижитурките да се правите на мъже - "ГРАМОТНИ"
                          И да имитират ханове... Круме

Коментар

....Миро не се сдържах.....ще ти кажа така.........

....играй си както си искаш,където си искаш,когато си искаш............ама недей постошнно ми набива колко съм прост и се занимавам на БФБ......и виж даш ли колко е добре на NYSE(ПРИМЕРНО)...ще ти кажа,че и аз имам някоя позицийка навън....ама не съм тръгнал да го тръбя....пък и едва ли не оплю тукашната търговия

....а дали големи влизат...времето ще покаже.........а само ше ти прошепна на ухо нещо......................а пък гледай да не сгрешиш,нищо че имаш514 сделки последователни без грешка...лостът както помага..така и се набива лошо

Хайде наздраве
                            Бобане, ясен си ми че не можеш да се сдържаш. Не съм те канил да ми се дървиш в тая тема, като не носиш - не се бутай между шамарите. Ей-туй пък аз да ти прошепна на ушенце: за некадърниците лостът е враг, за тия които знаят какво правят - приятел.
                            Ще сгреша - и какво? Нищо.

Коментар

Бобане, специално към теб:
                              за цялата БФБ 2.5млн дневно са оборот който се реализира БЕЗ участие на голям играч - дори един. Въпрос на проста математика е.
                              Свиркай си, повече не казвай нищо и си мисли как е било 3 години назад - помага

ПП: Ето ти колко дребни спекуланта правят тоя оборот за 1 ден:
                              http://www.investor.bg/forum/showthr...06#p1297795262

Това се прави с примерно $500 в сметката с лостче 1% (стандартното за Форекс). Да ти просветва за каква смешка иде реч на БФБ в момента, няма да коментирам как изглеждаха сесиите с 200 000 лв оборот....

....Миро не се сдържах.....ще ти кажа така.........

....играй си както си искаш,където си искаш,когато си искаш............ама недей постошнно ми набива колко съм прост и се занимавам на БФБ......и виж даш ли колко е добре на NYSE(ПРИМЕРНО)...ще ти кажа,че и аз имам някоя позицийка навън....ама не съм тръгнал да го тръбя....пък и едва ли не оплю тукашната търговия

....а дали големи влизат...времето ще покаже.........а само ше ти прошепна на ухо нещо......................а пък гледай да не сгрешиш,нищо че имаш514 сделки последователни без грешка...лостът както помага..така и се набива лошо

Хайде наздраве

Коментар

Здрасти

Миро.специално към теб....

Значи ти смяташ,че ръста досега е направен от спекуланти дребни някаккви.....и оборотът е малък....

При тези цени на акциите,ако имаш примерно 10мил лева и си длъжен з 3дена да ги вкараш на борсата.......ясно ли ти е какво ще стане....Ми то няма предлагане......или ако почнеш ургулишката да купуваш.......нали ти е яно колко скъпо ще купиш всичко......колко бързо ще те усетят и как ще изчезнат и малкото оферти продава

.....ми пакети примерно на Хима 45000броя или пък на ЦЦБ имаше за 100000броя.........това как ти се струва

..само не ми казвай,че някой дребен като мен ги купува.........хайде сега се върни 3г назад и сметни колко струваха 45000акции на Хима

или пък 100К акции на ЦЦБ.......

.КОЛКОТО И УМЕЛО ДА ПИПАТ ГОЛЕМИТЕ трудно при тези ниски цени се вкарват много пари..просто ръста си го показва

Повече няма и дума да кажа.....вие си гворете колко сме зле и как ще се срине борсата......аз ще си свиркам
                                Бобане, специално към теб:
                                за цялата БФБ 2.5млн дневно са оборот който се реализира БЕЗ участие на голям играч - дори един. Въпрос на проста математика е.
                                Свиркай си, повече не казвай нищо и си мисли как е било 3 години назад - помага

ПП: Ето ти колко дребни спекуланта правят тоя оборот за 1 ден:
                                http://www.investor.bg/forum/showthr...06#p1297795262

Това се прави с примерно $500 в сметката с лостче 1% (стандартното за Форекс). Да ти просветва за каква смешка иде реч на БФБ в момента, няма да коментирам как изглеждаха сесиите с 200 000 лв оборот....
                                Last edited by jamiemirror; 15.02.2011, 20:44.

Коментар

Working...
                                X