If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опитах се да ти намекна, че няма база за сравнение между БФБ и NYSE. Няма база за сравнение между БНБ и ФЕД, Нито можеш да сравниш нашите политици с техните. Ако там се допусни такъв гаф, какви биха били последиците там и тук? С любопитство чакам прогнозата ти за утре
Ей ти взе да ни сравняваш с американците Сега ще намерим дружество аналози Дерби - Кока Кола; триъгалните сандвичи на бъргър - Мак Довналдс; Белово тоалатната хартия- джонсън и джонсън Специализирани бизнес системи - Майкрософт. Дори и да не пасват аналозите схващаш за какво говоря
Три без коз, кире, мъни-маркет, защо не пишете да надъхвате публиката, че е сега момента за покупки на акции? Знаете ли от два дена си мисля на кого ни приличате... А сетих се на отчаяните брокери на недв. имоти, само Ъп знаят И утре е ден, може пък утре да е 8 без коз
Ми три без коз е обикновен белотаджия.
И той, както и много други преди него, ще си остави париците на бефебе, за да се облàжим...
А и както се видя, се е увредил непоправимо.
Аджамии, к'во да ги праиш.
Три без коз, кире, мъни-маркет, защо не пишете да надъхвате публиката, че е сега момента за покупки на акции? Знаете ли от два дена си мисля на кого ни приличате... А сетих се на отчаяните брокери на недв. имоти, само Ъп знаят И утре е ден, може пък утре да е 8 без коз
Спеко брат, пак ще ме обвинят колегите че ги подценявам ама ти изби рибата.... Такива милиони още не бях чел. Чесно аз не мога да се сетя 10 бизнесмени в Бълогария, които доказано притежават по 500 млн долара без да са взели толкова кредити, а ти познаваш 15 такива дето четат форума..... Голем си.....
Нищо не знаеш ти за Спеко Как да не познава таквизи богати хора? Ами с чия помощ ката ден бута борда, а?
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Първо, аз никъде не съм казал, че Петър Андонов е ратай. Това е твоя интерпретация.
Не мисля нищо, защото не съм прочел мнението му. Никога не бих си направил труда да прочета мнението на главен изпълнителен директор, министър, журналист и т.н. чрез медиите, защото живеем във Феодално-робовладелски строй!!
Всички ще “те” кажат точно това което “ти” искаш да чуеш и прочетеш, без дори да го мислят. Защо ли? Защото иначе няма пари, а това означава, че няма храна, вода, парно, жени и т.н!!!!
Дори 1 ст. не давам за такова мнение! Чети мненията на независими хора, каквито има безброй много във форумите. Такъв е днешния свят, най-ценното е най-евтиното, т.е. струва 0 лв.!!! Вярвай ми, нямаш и най-малка представа какви велики хора четат форумите(рядко пишат). Не искам да казвам имена, ама вярвай ми ЩЕ ПРИПАДНЕШ).
Дори, знам, че тук четат около 15 човека, всеки от които имат състояние равняващо се над 500млн $. Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей. Не ми пука!!
Второ, никой софиянец няма да създаде потребителско име софиянец80 във форума. Всеки един псевдоним подсъзнателно говори за психологическия профил на човека: Какъв е? За какво мечтае? Какво иска? Какво е?
Разбира се, че не е срамно да си селянин. Дори напротив.
Селянин в съвременния свят е повече от благородническа титла, защото знаеш и можеш да оцеляваш сам без да си ратай на феодалите, за разлика от софийския гражданин, всеки един от които (съдия, прокурор, журналист, полицай, банкер, държавен служител или министър) работи за своя феодал!!!
Селянинът се храни с качествена храна, пие качествена вода, диша качествен въздух и чука работливи жени без венерически болести, защото във всяко село се знае кой какъв е!!!!
Поздрави!
Спеко брат, пак ще ме обвинят колегите че ги подценявам ама ти изби рибата.... Такива милиони още не бях чел. Чесно аз не мога да се сетя 10 бизнесмени в Бълогария, които доказано притежават по 500 млн долара без да са взели толкова кредити, а ти познаваш 15 такива дето четат форума..... Голем си.....
Коментар