IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
    Сутринта съм бил доста консервативен в прогнозата - вече загубих бройката на хората, които ме изкараха "апокалиптос", "платен..." и тем подобни.

Още не мога да повярвам как с няколко поста (в които не наричам пазара балон, нито твърдя, че акциите са скъпи) си спечелих толкова врагове...

Тъй де, няма да ви досаждам вече. Успокойте нервата.

Но, ще ми бъде много интересно, ако всички други "апокалиптоси" престанат да пишат, за какво ще си говорите?!?

Всъщност, ще си позволя дори да отправя молба към Мастъра и останалите:

Спрете да пишете за една седмица, бе, хора! Спрете, че да разберем какво аджеба ще си говорят хората през това време.
    Много добре знаеш, че имаме какво да си кажем и "активните борци" за UP 4000..
    и често би звучало не по-малко загрижено, само по-правдоподобно.

А и никой не те е изкарвал песимист, не знам защо го твърдиш, ако някой не вижда проблеми на БФБ в икономиката, по света и т.н. (градацията има значение), просто не е у ред.

Съни, какъв проблем виждаш да има човек активи при няколко ИП и да не е длъжен да търгува през един?!
    Многоженството във финансовият свят е разрешено, все още
    Last edited by prodigal; 02.03.2011, 17:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
      moderebov кое мислиш че не се отразява на една борса дори и БФБ, аз казвам всичко пряко или косвено.
      Иначе ако стане воина в Либия говоря за продължителна, а и други страни подхващат почнатото от Египет!!!
      И не се смущавай докато преглъщаш да не се задавиш.
      Ще ти отговоря с една дума - нищо. Както виждам - и ти не си посочил/а нито едно - смятам че и не знаеш нито едно. Петрола вече е бил $140 и в момента цените ни са по-високи оттогава! Емигрантски вълни не ни засягат, поскъпване на храни не ни засягат (и там сме предостатъчно скъпи вече благодарение на стагфлацията ни).

ПП: Изобщо не съм смутен

Коментар

• За съжаление, SubZero, си прав.
        И ако преди 3-4 години истински вярвах, че пазарът ще се развива, защото тогава все още прохождаше, приемаха се закони и след като юпи-тата от царското правителство искаха и имаха интерес да стане развит пазар, после комунистите дойдоха с идея за пускане на държавни дялове на борсата...то сега, не знам...
        Не само, че е неликвиден, но и продължават отговорните институции да се държат сякаш това е някакъв селски пазар и някоя дребна издънка няма проблем.
        Липсват ясни правила, защита на дребните акционери от дерибейството на мажоритарите.
        Държавата в крачка променя закони и национализира фондове
        Бъркат се % за основен индекс и някой просто се извинява...
        Вчера стана въпрос и за платформите - не можеш да имаш 2 Кобос-а, но нищо не те спира с един Кобос и нечия платформа на някое от ИП-тата пак реално да си с две...

Малко хаотично ги нахвърлях, но...
        Last edited by съни(тя); 02.03.2011, 14:34.

Коментар

• един по сериозен конфликт в либия гарниран с вълна от безредици и изблици на фундаментализъм в северна африка + арабския полуостров ще значи само едно

претрол над 150$ за барел...освен петролната мафия никой друг по света няма интерес от таква цени на този етап. Ще има спек за глобалната икономика, а ние сме в кюпа там..няма къде да мърдаме.

дано се размине бързо.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• moderebov кое мислиш че не се отразява на една борса дори и БФБ, аз казвам всичко пряко или косвено.
            Иначе ако стане воина в Либия говоря за продължителна, а и други страни подхващат почнатото от Египет!!!
            И не се смущавай докато преглъщаш да не се задавиш.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
              Сутринта съм бил доста консервативен в прогнозата - вече загубих бройката на хората, които ме изкараха "апокалиптос", "платен..." и тем подобни.

Още не мога да повярвам как с няколко поста (в които не наричам пазара балон, нито твърдя, че акциите са скъпи) си спечелих толкова врагове...

Но, ще ми бъде много интересно, ако всички други "апокалиптоси" престанат да пишат, за какво ще си говорите?!?

Спрете да пишете за една седмица, бе, хора! Спрете, че да разберем какво аджеба ще си говорят хората през това време.
              Ще станеш и ти активен борец на апокалиптичната идея като няколко пъти ти докажат че си най големият балък без акции и защото не викаш ЪП ,ЪП ...поне 1000

Нищо че си на и ще бъдеш на 100 % на акции....

Коментар

• Сутринта съм бил доста консервативен в прогнозата - вече загубих бройката на хората, които ме изкараха "апокалиптос", "платен..." и тем подобни.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  Нямат... Но тази Африка дето се бунтува не ми харесва.
                  Какво точно не ти харесва в Африка - което да се отразява на БФБ?

Имаме - аргумента вече го изложих (пресните данни за дефицита).

ПП: Някои обядваме, вместо да крещим неистово по форуми

Коментар

• Нямат... Но тази Африка дето се бунтува не ми харесва.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Чакам аргументите- нещо се ослушвате

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Да пишат Модерните...
                        От какво се подплаши,Kiro???

Коментар

• Да пишат Модерните- какви аргументи имат за апокалиптичните им прогнози

Коментар

• Има си естествен ход на нещата. Никога нямам за цел маниплации за разлика от модерните с прогнозите им за фалити на банки и СОФИКС 0. Затова и не споменавам какво е 4000, а те мрат

Коментар

• Оказа се, че 4000 много успешно ги базика апокалиптосите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                И след това 4000 казва ли ти някой за какво се отнася- Много сте смешни
                                Киро,

ако можеш с любимата фраза "ъъъп 4000" да изманипулираш ПФ, ДФ и всичкото тарикат тук да закара софикс не на 4000 на 2000 ми стига - тържествено обещавам да ти платя акта (20К лв) от КФН.

успех!
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X