IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/03..._5_mln_evro_v/

Ами едните инвестират на запад а другите в групата .... 10 милиона. Браво и честито на пенсионерите !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      На БФБ , две мнении нет !

By majoritaria at 2011-03-15

Инвестирай в проблемите...дето се вика...
      Тая графика е специално за Модеребов, защото се притесняваш енещо за моите такива...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Акциите падат...Горивата падат...Златото пада...Долара пада....Суровините падат....

Голям кеф !!!!
        Чиче, цъкни тук

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Акциите падат...Горивата падат...Златото пада...Долара пада....Суровините падат....

Голям кеф !!!!
          A лева е като скала с цунами не мож го бутнеш

Коментар

• Акциите падат...Горивата падат...Златото пада...Долара пада....Суровините падат....

Голям кеф !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Нужна е малко финансова култура, лост за героите и жедж за старите пилоти, това ако говорим за пазар!

Какво означава доверие , то се създава от собствениците.

Има две причини да се стараят:

1. Екстравагантни са и като кажат нещо на две не става ;

2. Могат да разчитат на ликвидни от съдружниците, когато се налага, и респективно биха споделили печалбата в добри за дружеството времена (но не се наблюдава за момента по тез ширини).

Все пак, това е логиката да си публичен.
              Повечето от новите търсеха финансиране срещу много малък процент от дружеството, други търсиха висока капитализация, а трети просто да си набутат дружествата на ПФ. Въпроса е че няма истински публични дружества над 51% фф. Има много въпроси за решаване, те не са сложни и тежки, само воля трябва, а подкрепата от участниците на пазара ще се намери. Какво става с приватизацията на БФБ, на табаците?
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                Ще се съглася с теб. Реално погледнато обаче малцина разчитат да се изхранват от БФБ и те най-вероятно не са инвеститори, а чиста проба големи спекуланти! Аз лично се определям като малък спекулант, но ако такива като мен има повече ще се създаде ликвидност, това е като в икономиката има големи компании, но гръбнака е от многото множество малки фирми. За да се върнат малките донори е нужно да се изгради отново доверие, нужно е ангажираност на държавата, приватизация в определени срокове, КФН да си върши съвестно работата спрямо недобросъвестните емитенти и лоши практики и т.н.
                Нужна е малко финансова култура, лост за героите и жедж за старите пилоти, това ако говорим за пазар!

Какво означава доверие , то се създава от собствениците.

Има две причини да се стараят:

1. Екстравагантни са и като кажат нещо на две не става ;

2. Могат да разчитат на ликвидни от съдружниците, когато се налага, и респективно биха споделили печалбата в добри за дружеството времена (но не се наблюдава за момента по тез ширини).

Все пак, това е логиката да си публичен.

Коментар

• На БФБ , две мнении нет !

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Извади да видим. Винаги казвам, че трябва да се купува и продава. А къде са тъпаците които лаеха когато купувахме Унипак. Да се обадят защото купихме на 1.50, а вчера имаще зделка и на 4
                    За унипак и аз купих 1000бр и съм ок, но ако бях купил 10000бр щях да побързам да ги разкарам, защото просто ликвидноста е ниска, а и не очаквам от цената към момента.

П.П. Всеки има успешни сделки едни ще се похвалят с Унипак, други с ЦКБ, трети с СОФКОМ, а четвърти с София БТ.

Коментар

Ми, този който има и страничен доход има конкурентно предимство в така създалата се абсурдна ситуация, според мен.
                      Ще се съглася с теб. Реално погледнато обаче малцина разчитат да се изхранват от БФБ и те най-вероятно не са инвеститори, а чиста проба големи спекуланти! Аз лично се определям като малък спекулант, но ако такива като мен има повече ще се създаде ликвидност, това е като в икономиката има големи компании, но гръбнака е от многото множество малки фирми. За да се върнат малките донори е нужно да се изгради отново доверие, нужно е ангажираност на държавата, приватизация в определени срокове, КФН да си върши съвестно работата спрямо недобросъвестните емитенти и лоши практики и т.н.

Коментар

• И къде видя призиви за покупка- Да не би пак да твърдите СОФИКС 0

Коментар

• Извади да видим. Винаги казвам, че трябва да се купува и продава. А къде са тъпаците които лаеха когато купувахме Унипак. Да се обадят защото купихме на 1.50, а вчера имаще зделка и на 4

Коментар

• Полки, ако надъхва за да има на кой да му купи акциите, то това е манипулация и явно лъже цитираното изказване.
                            Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Има си естествен ход на нещата. Никога нямам за цел маниплации за разлика от модерните с прогнозите им за фалити на банки и СОФИКС 0. Затова и не споменавам какво е 4000, а те мрат

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                              Добре, кой е по-глупав/по-умен/?
                              Ми, този който има и страничен доход има конкурентно предимство в така създалата се абсурдна ситуация, според мен.

Коментар

Проблем няма когато всички се подготвят, а има когато само подготвените го правят.

Не знам как да го кажа по друг начин, но когато бай.. от квартала има повече акции от няколко ликвидни позиции спрямо портфолиоменаджера на някой от водещите фондове, нещо не е у ред
                                Добре, кой е по-глупав/по-умен/?

Коментар

Working...
                                X