IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Забравете за икономически растеж през следващите 2 десетилетия! Както у нас така и по света!

При увеличаващо се население и намалящи ресурси, растеж просто няма как да се получи. През последните 50 години растежа бе за сметка на евтината енергия. Това вече свърши!!! Ето защо цените на нефта и суровините ще растат по-бързо от доходите! ЦЕНИТЕ на суровините и горивата ще ограничават всеки опит за растеж дотогава докато не се открие нов източник на енергия!!! Едва когато доходите започнат да растат по-бързо от цената на този нов вид енергия, едва тогава може да видим някакъв реален растеж!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
      Първо се информирай дали някоя от кандидатките не е с придружител който след интервюто да те подложи теб на стрес тестове
      Батка днес ми е позитивен ден и не ми се пишат 50 мейла в които да се обиждаме с теб и Без коза.... Та днес ако имате нещо професионално след обед ще Ви отговарям.. За глупости не ми е ден....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
        Значи Чиче аз много обичам да водя интервюта за работа... А осбенно обичам такива "чикиджийски" интервюта като да избираш секретарки... Пълен ташак - имам един куп въпроси (освен клишетата - Защо напуснахте предната си работа итн) с които на границата на професионалното, вългарното и личното провокирам кандидатите, за да ги видя как реагират при стресова ситуация.... Както казва един моой шеф - Заради теб сме единствената фирма със 5 тима арестувани за побой и непристойно поведение за една година... Ама обичам да работя с личности... Една секретарка ако не прави..... кафе. Каква секретарка е тогава (е това мнение е за другата тема ....)
        Първо се информирай дали някоя от кандидатките не е с придружител който след интервюто да те подложи теб на стрес тестове

Коментар

Ти пък къде се загуби... Не че си ми липсвал... Нещо бриджа ти убягва както и прогнозите... Шушумига, я кажи ти защо винаги се появяваш като борсата има шанс да се вдигне и изчезваш като метан из гащи като борсата пада.... Нека ти подскажа - Щото си (тук е за другата тема с кавгите) и нямаш воля да си отстояваш позициите....
          Охлюв, предпочитам да си почивам и да гледам шоуто на такива смешници като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            За мен е без значение дали е тихо или шумно и без значение дали е делник или празник. Банкоковият депозит ми носи тлъсти лихви всеки ден!
            ха-ха това е само от вчера в 10:30

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Потъването на Япония се отлага...Борсата им скочи с 6%...

Ето това са ОПТИМИСТИ....Докато тук ги жалим, те започнали да работят.....
              Постоянно ги гледам по BBC World - няма такава организация просто.

Това ако беше в Египет или някоя подобна държава, да са плъзнали крадци, опустошители на МОЛ-ове, изнасилвачи и банди грабители...
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                Охлювът много се е разприказвал тая сутрин.
                Охлюв, какво стана с магарешкия ти рев?

Обявявам пет без коз за днес с две добри.
                Ти пък къде се загуби... Не че си ми липсвал... Нещо бриджа ти убягва както и прогнозите... Шушумига, я кажи ти защо винаги се появяваш като борсата има шанс да се вдигне и изчезваш като метан из гащи като борсата пада.... Нека ти подскажа - Щото си (тук е за другата тема с кавгите) и нямаш воля да си отстояваш позициите....

Коментар

• Охлювът много се е разприказвал тая сутрин.
                  Охлюв, какво стана с магарешкия ти рев?

Обявявам пет без коз за днес с две добри.

Коментар

Проверявай дали нямат "топки".....
                    Значи Чиче аз много обичам да водя интервюта за работа... А осбенно обичам такива "чикиджийски" интервюта като да избираш секретарки... Пълен ташак - имам един куп въпроси (освен клишетата - Защо напуснахте предната си работа итн) с които на границата на професионалното, вългарното и личното провокирам кандидатите, за да ги видя как реагират при стресова ситуация.... Както казва един моой шеф - Заради теб сме единствената фирма със 5 тима арестувани за побой и непристойно поведение за една година... Ама обичам да работя с личности... Една секретарка ако не прави..... кафе. Каква секретарка е тогава (е това мнение е за другата тема ....)

Коментар

Ммм даааа + 5.70. Евала на пичовете...

Днес се очертава готин ден - сряда, оптимистично начало.... Плюс това ще участвам на срещите за избор на две секретарки във едни дъщерни компании което си е голяма занимавка.... Абе взели сме голямата кошница, пък да видим каво ще наберем...
                      Проверявай дали нямат "топки".....

Коментар

Потъването на Япония се отлага...Борсата им скочи с 6%...

Ммм даааа + 5.70. Евала на пичовете...

Днес се очертава готин ден - сряда, оптимистично начало.... Плюс това ще участвам на срещите за избор на две секретарки във едни дъщерни компании което си е голяма занимавка.... Абе взели сме голямата кошница, пък да видим каво ще наберем...

Коментар

• Потъването на Япония се отлага...Борсата им скочи с 6%...

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                            И оптимизма на песимистите пада .

Коментар

• ЧЕРКЕЗОВ, МОНСАНТО НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ ЗА КАДАФИ

Коментар

Акциите падат...Горивата падат...Златото пада...Долара пада....Суровините падат....

Голям кеф !!!!
                                И оптимизма на песимистите пада .

Коментар

Working...
                                X