If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Там съм го написал още миналия месец. Нищо не се е променило от тогава. Не съм дневен търговец и няма смисъл по 5 пъти на ден да драскам - сега купих, сега продадах и спечелих 15 пипа... Това го оставям на аджамиите.
е как три години пишеш колко ти е донесла лихвата в банката всеки ден, а във форекса пишеш един път годишно ---------- явно си аджамия според собствените си оценки
Там съм го написал още миналия месец. Нищо не се е променило от тогава. Не съм дневен търговец и няма смисъл по 5 пъти на ден да драскам - сега купих, сега продадах и спечелих 15 пипа... Това го оставям на аджамиите.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
От НУЛА години. Просто защото когато решат да влизат си влизат иникой не може ги спре.
Последният път бяха влезли през 1945 г. когато разгромиха Хитлер. Преди това бяха влезли през 1805 г. когато разгромиха Наполеон. Още преди това бяха влезли през 1718 г. когато разгромиха господарите на Европа от онова време - шведите, при Полтава. И всеки път след такава случка се "заседяваха" в Европа по няколко десетилетия....
Това че водят преговори за безвизови пътувания в ЕС не означава че искат да станат член на ЕС.
явно си някой балък да пишеш подобни неща след "Има анализи и много четене..." нито си чел, нито някакви анализи можеш да правиш, а само си виеш срещу луната
Идеите на Путин за съюз ЕС-Русия получиха хладен прием в Германия
От НУЛА години. Просто защото когато решат да влизат си влизат иникой не може ги спре.
Последният път бяха влезли през 1945 г. когато разгромиха Хитлер. Преди това бяха влезли през 1805 г. когато разгромиха Наполеон. Още преди това бяха влезли през 1718 г. когато разгромиха господарите на Европа от онова време - шведите, при Полтава. И всеки път след такава случка се "заседяваха" в Европа по няколко десетилетия....
Това че водят преговори за безвизови пътувания в ЕС не означава че искат да станат член на ЕС.
единствения 100% фалирал тук е майстора на форекса - странно защо не пише нищо за форекс..явно още му държи влага . Останалите сме бълбукащи и фалиргаме вече 3-та година и нещо все не можем да фалираме
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
хайде сега припомни от колко години русия се натиска да влезе в евросъюза
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Преди 2-3 седмици. На годишната среща на ОНД взеха решение да се преименуват на Азиатскоевропейски съюз за икономическо развитие и общ пазар.В неофициални разговори се е обсъждало, как когато фалира ЕС ще бъдат поканени да станат част от новия трансконтинетален икономичски съюз! При съответните условия, разбира се. Никой не помага на някой който е фалирал току така...
хайде сега припомни от колко години русия се натиска да влезе в евросъюза
винаги ми е било чудно на хора като теб които си говорят наизуст каквото си искат само и само да им е в услуга на теорията им
Има анализи и много четене... Преди 2-3 седмици. На годишната среща на ОНД взеха решение да се преименуват на Азиатскоевропейски съюз за икономическо развитие и общ пазар. В неофициални разговори се е обсъждало, как когато фалира ЕС ще бъдат поканени да станат част от новия трансконтинетален икономичски съюз! При съответните условия, разбира се. Никой не помага на някой който е фалирал току така...
Полков, винаги съм се удивлявал на хора като теб, каква сляпа вяра имат във всичко с представка "евро"... Еврохолтче, евроинсче, евросъюз, еврокомисия, еврокомисар...
Толкова ли не може да вденете, че еврокомисиите и евродерективите 5 пари не струват? Те могат буквално всичко да разпоредят! Въпросът е че никой не ги слуша! Както в този конкретен случай... Ако изгърмят няколко големи испански банки, има ли испанската държава пари за да плати на всеки изгорял по 100 хил. евро?! Има чушки... Ще се молят пак на германците, и така докато смата Германия не фалира и ЕС остане само светъл спомен...
винаги ми е било чудно на хора като теб които си говорят наизуст каквото си искат само и само да им е в услуга на теорията им
Полков, винаги съм се удивлявал на хора като теб, каква сляпа вяра имат във всичко с представка "евро"... Еврохолтче, евроинсче, евросъюз, еврокомисия, еврокомисар...
Толкова ли не може да вденете, че еврокомисиите и евродерективите 5 пари не струват? Те могат буквално всичко да разпоредят! Въпросът е че никой не ги слуша! Както в този конкретен случай... Ако изгърмят няколко големи испански банки, има ли испанската държава пари за да плати на всеки изгорял по 100 хил. евро?! Има чушки... Ще се молят пак на германците, и така докато смата Германия не фалира и ЕС остане само светъл спомен...
От 1 януари 2011 година всички влогове до 196 000 лева ще бъдат гарантирани. В момента защитени от евентуален фалит на трезор са депозити до 100 000 лева.
”Екстрата ”се въвежда с поправка в Закона за гарантиране на влоговете в банки. Тя пък е записана в преходните и заключителни разпоредби на Закона за платежните услуги и платежните системи. Текстове от него парламентът гласува на второ четене.
Причината за поправките е евродиректива, която задължава всички страни от Евросъюза до 31 декември 2010 г. да са със 100 хил. евро гарантиран размер на депозитите. Целта е да се пресекат прехвърляния на влогове от държави с по-малък размер на гаранцията към страни с по-висока защита. Еднаквите правила за депозитите в цялата общност трябва също да повишат доверието на вложителите и да стабилизират финансовия пазар.
По-високата защита ще засегне още около 18 000 влога, сочи справка в статистиката на БНБ. Към края на октомври тази година в български банки има 18 279 депозита за суми между 100 000 и 200 000 лева. Общата им стойност надхвърля 2,43 милиарда лева.
БТВ не е достоверен източник, но ако има доза истина, то причината е само една. Миналата година повече от тази се е пазарувало предимно в брой от по-малките магазини, които са по-гъвкави в криене на обороти. Докато тази година пазарът е бил повече в големите молове където се е пазарувало повече с кредитни карти, което е и единственият начин този харч да бъде засечен!
Аз също съм изненадан от тези данни ...
В София и големите градове приемам твоето мнение за възможно понеже аз се занимавах с покупките даже ми се видя Кауфланд и Била по малко пълни от преди и хората купуваха за двата празника ...заедно.
Моловете бяха почти празни....
Ходих в Солун и там в ИКЕА и Космос да видите шопинг ... милиони хора...
Коментар