ПОТВЪРЖДАВАМ ПРОГНОЗА - ДВИЖЕНИЕ НА ЮГОИЗТОК.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от ОКИнсайдър, ти как мислиш, защо пазара подценява тази прекрасна акция? Има ли някаква причина или просто инвеститорите тук са тъпи?
Но понеже сме в Мангалия, а тук е пълно с продигали и инсайдери, те все още си карат Бентлита с вашите пари и повярвайте ми, макар и не публично, всеки ден благодарят на господ, че Ви има Вас.....
, хората покриващи десетки милиони загуби, купуващи къщи, яхти и пр....
В замяна на добри обещания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ОКДа бе Проди, как пък не откриваме очевидните положителни неща, които стават с холдинга и пазара....), как така само целият пазар да представляваш ?!
Ти, Дългия и Звездата сте не само цветът на инвестиционната общност, а и най-видните интелектуални машини на форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКИнсайдър, ти как мислиш, защо пазара подценява тази прекрасна акция? Има ли някаква причина или просто инвеститорите тук са тъпи?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ОКСъщо така премийния приход на Евроинс пада с над 15% за първите два месеца на 2010. Това също ми е интересно как ще се коментира
good luck дет се вика
Коментар
-
ОК
Току виж наистина спрял да застрахова. Инсайдър, ти как мислиш, защо пазара подценява тази прекрасна акция? Има ли някаква причина или просто инвеститорите тук са тъпи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от МилетиевЕвроинс през април са скючили договор за едно държавно дружество - над 400 автомобила
не трябва да прибързваме със заключениятаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ОКДа бе Проди, как пък не откриваме очевидните положителни неща, които стават с холдинга и пазара....)
Коментар
-
ОК
Да бе Проди, как пък не откриваме очевидните положителни неща, които стават с холдинга и пазара. Ами пазарния дял на Евроинс пада. Така че е ясно, че приходите му падат с повече от средното. За претенциите - познатите ми застрахователни брокери твърдят, че имат проблеми с плащането. То затова и им пада пазарния дял. Отделно и сумата на актива и на инвестициите също са надолу с по 3-4 милиона. Абе приказка е отчета, приятно сме изненадани всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКСъщо така премийния приход на Евроинс пада с над 15% за първите два месеца на 2010. Това също ми е интересно как ще се коментира
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКСъщо така премийния приход на Евроинс пада с над 15% за първите два месеца на 2010. Това също ми е интересно как ще се коментираСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар