IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПОТВЪРЖДАВАМ ПРОГНОЗА - ДВИЖЕНИЕ НА ЮГОИЗТОК.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Първоначално изпратено от ОК
      Инсайдър, ти как мислиш, защо пазара подценява тази прекрасна акция? Има ли някаква причина или просто инвеститорите тук са тъпи?
      Налучкал си :-) След дълги години опит не знам дали са тъпи, но е факт, че не са особенно умни :-)
      Веднъж и ти да си прав. Както всички останали българи и 99% от бг инвеститорите са абсолютни иди*ти. Ако не беше така и Еврохолд и Евроинс отдавна щяха да са останали само история в учебниците, като пример за това как не трябва да се управлява компания...

Но понеже сме в Мангалия, а тук е пълно с продигали и инсайдери , те все още си карат Бентлита с вашите пари и повярвайте ми, макар и не публично, всеки ден благодарят на господ, че Ви има Вас..... , хората покриващи десетки милиони загуби, купуващи къщи, яхти и пр....

В замяна на добри обещания

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
        Първоначално изпратено от prodigal
        Да бе Проди, как пък не откриваме очевидните положителни неща, които стават с холдинга и пазара....)
        Ми не знам как, не ви се иска може би, ти ми кажи
        Ама то целия пазар очевидно не ги вижда, щом като според теб акцията е супер подценена. За мен е надценена ....
        Е де, не се подценявай , как така само целият пазар да представляваш ?!

Ти, Дългия и Звездата сте не само цветът на инвестиционната общност, а и най-видните интелектуални машини на форума

Коментар

• Досега не сте дали аргументи за нещо различно от другите акции. Кажете някоя от вашите акции да видим нямали да им намерим кусури.

Коментар

Инсайдър, ти как мислиш, защо пазара подценява тази прекрасна акция? Има ли някаква причина или просто инвеститорите тук са тъпи?
            Налучкал си :-) След дълги години опит не знам дали са тъпи, но е факт, че не са особенно умни :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
              Също така премийния приход на Евроинс пада с над 15% за първите два месеца на 2010. Това също ми е интересно как ще се коментира
              Как да се коментира, много ясно как! Това ще доведе до падане цената на акцията, а това е силно положителна новина, защото инвеститорите ще могат да си пълнят на промоционални цени?! Нале!?
              щом депозит-калфата е стигнал до такъв оптимистичен извод значи се ослушва за влизане в позицията и нещата тръгват на североизток...

good luck дет се вика

Коментар

• Току виж наистина спрял да застрахова . Инсайдър, ти как мислиш, защо пазара подценява тази прекрасна акция? Има ли някаква причина или просто инвеститорите тук са тъпи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Милетиев
                  Евроинс през април са скючили договор за едно държавно дружество - над 400 автомобила
                  не трябва да прибързваме със заключенията
                  Само да отбележа, че Евроинс трябва да спре да застрахова от края на февруари, тъй като само за първите два месеца вече си е заслужил капитализацията при пазарен коефициент P/S = 1,6 :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Евроинс през април са скючили договор за едно държавно дружество - над 400 автомобила
                    не трябва да прибързваме със заключенията

Коментар

• Аз следа нещата и давам прогнози. Не ангажирам никой с мнението си.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                        Да бе Проди, как пък не откриваме очевидните положителни неща, които стават с холдинга и пазара....)
                        Ама то целия пазар очевидно не ги вижда, щом като според теб акцията е супер подценена. За мен е надценена и причините са ясни - загуби, падащ пазарен дял, огромна задлъжнялост.

Коментар

Коментар

• Да бе Проди, как пък не откриваме очевидните положителни неща, които стават с холдинга и пазара. Ами пазарния дял на Евроинс пада. Така че е ясно, че приходите му падат с повече от средното. За претенциите - познатите ми застрахователни брокери твърдят, че имат проблеми с плащането. То затова и им пада пазарния дял. Отделно и сумата на актива и на инвестициите също са надолу с по 3-4 милиона. Абе приказка е отчета, приятно сме изненадани всички

Коментар

Също така премийния приход на Евроинс пада с над 15% за първите два месеца на 2010. Това също ми е интересно как ще се коментира
                              А, че премийният приход за пазара пада с 11,4% или Изплатени претенции, няма ли да коментираш, щото и те маи падат с 12% при Евроинс, при средно за пазара 4%, или това не е интересно, сладури

Коментар

Как да се коментира, много ясно как! Това ще доведе до падане цената на акцията, а това е силно положителна новина, защото инвеститорите ще могат да си пълнят на промоционални цени?! Нале!?
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X