IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
    АМА ИМА ЛИ ТАКЪВ КЛАВИШ. СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНА ДА ГО ТЪРСЯ, може до утре да го намеря. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ МЕ СВЕТНА.
    Дълъг както каза ти имаш мноооогоооооо бизнеси както казва и мечо ПУХ .....ама нема такъв идиот като тебе дето не разбра че дали ще пишеш с големи или малки букви няма никво значение ...по надолу няма да изманипулираш колкото толкоз ....но това говори на всички ни само ЕДНО ЧЕ СИ БЕСЕН ЛУЗЪР и психар !

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
      А, ти олигофрен ли си, че не можеш все още да налучкаш откъде се изключва Caps Locka-а ?
      АМА ИМА ЛИ ТАКЪВ КЛАВИШ. СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНА ДА ГО ТЪРСЯ, може до утре да го намеря. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ МЕ СВЕТНА.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Мече, да ти кажа честно - ДА...
        Чичо здравей , не вярвям да са мазохисти ,но ако в някоя позиция ако знам че цената ще отиде с много надолу заради голямо предлагане и фундамента е развитие на ниво 2012 г. ....нормалното е да продадеш и да купиш след продажбата на пакета и ударените репа а не да осредняваш ....
        Ама различни хора , различни нрави....
        П.П. Мой познат си купил 20 К от ЕУБГ и сега ми реве че загубил половината си вложение за нула време при положение че му казах да ги продаде в края на месеца на по малка загуба .... а тук само химни и супер добри новини а цената след 10 м акции гледай ССВ какво ще стане като продаде пакета.......

Коментар

• Въх въх ...що само 10 к ми дадохте бе Утре си чакам примоцията еййй .....берта дан са лакомей около нивата 0.715-0.716 дай и на бедният мангал от столипиново да си купи берт

Коментар

• Като гледам в книгата на акционерите на EUBG към 15,06,2010 тази банка е имала 2,8 милиона. Така че ако не са продавали много през лятото остават към 2,3 милиона. Така че ще е странно ако утре има оферти купува на над 50 ст. всъщност то има доста мазохисти в тази позиция като се замисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
              ХА ХА ХА ХА ХА .....ПО ТЪПО НЕЩО НЕ БЯХ ЧЕЛ.
              ПРОДАВА СЕ НЕЩО, ЗА ТОЛКОВА КОЛКОТО СТРУВА, ПО-ВИСОКАТА ЦЕНА ДЕТО МИСЛИШ, ЧЕ СТРУВА Е ПРЕБАВКА.
              А, ти олигофрен ли си, че не можеш все още да налучкаш откъде се изключва Caps Locka-а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                По-интересното е къде са пенсионните фондове? Идеален момент да си закупят близо 5% от капитала на разумна цена. Общо за около 2 млн. лв е целият пакет. 2 седмици ореваха орталъка как борсата паднала заради правителството (не че на са прави) а сега са се скрили в левият крачол.
                КАКВИ ФОНДОВЕ, КАКВИ 5 ЛЕВА. ТИ СЪНУВАШ ЛИ. АЗ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ДОРИ ПРОДАВАТ, ОСОБЕНО СЛЕД СЪБИТИЯТА, КОИТО СЕ СЛУЧИХА И НЕ МОЖАХА ДА СЕ ЗАЩИТЯТ. АЙ СТИГА ТОЛКОВА.......ТИ СИ УМЕН.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                  сигурно се шегуваш ако някой ти продава 2лв за 70ст купуваш, а ако вземе да падне под 50ст не е ли още по добре, а на 10ст? нека иде да 1ст! пакета не е безкраен а дружеството не е фалирало - колкото по ниско толкова по добре. Наречи го мазохизъм ако щеш
                  ХА ХА ХА ХА ХА .....ПО ТЪПО НЕЩО НЕ БЯХ ЧЕЛ.
                  ПРОДАВА СЕ НЕЩО, ЗА ТОЛКОВА КОЛКОТО СТРУВА, ПО-ВИСОКАТА ЦЕНА ДЕТО МИСЛИШ, ЧЕ СТРУВА Е ПРЕБАВКА.

Коментар

• Холда не е много читав, в Румъния ядат голям бой в момента застрахователните им инвестиции, но за спекула скоро ще става, около 0.60 ако видим цена влизам и аз ако продължи надолу осведняване и така. не е препоръка.нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Абе тук мазохисти ли са се събрали...
                      Да не мислиш всеки с кеш който има се кани да купи една позиция която пада от две години и има милиони акции за продажба на пазарна .... ами като почнат да гърмят репата около 50 стотинки....тогава пък радост че няма повече репа ли...
                      Уважавам много от вас но някой неща да ми идват в повече...
                      сигурно се шегуваш ако някой ти продава 2лв за 70ст купуваш, а ако вземе да падне под 50ст не е ли още по добре, а на 10ст? нека иде да 1ст! пакета не е безкраен а дружеството не е фалирало - колкото по ниско толкова по добре. Наречи го мазохизъм ако щеш

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                        По-интересното е къде са пенсионните фондове? Идеален момент да си закупят близо 5% от капитала на разумна цена. Общо за около 2 млн. лв е целият пакет. 2 седмици ореваха орталъка как борсата паднала заради правителството (не че на са прави) а сега са се скрили в левият крачол.
                        И те ще купят ама по-късно . Явно не обичат промоциите

Коментар

• По-интересното е къде са пенсионните фондове? Идеален момент да си закупят близо 5% от капитала на разумна цена. Общо за около 2 млн. лв е целият пакет. 2 седмици ореваха орталъка как борсата паднала заради правителството (не че на са прави) а сега са се скрили в левият крачол.
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                            Абе тук мазохисти ли са се събрали...
                            Мече, да ти кажа честно - ДА...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                              новината дори е добра - ясно е какво става и се дава възможност за покупки. лично аз съжалявам че тая банка няма от Албена и някои други
                              Абе не мисля че е добра, защото с обемите днес, вчера и онзи ден грубо се получават 500K.
                              Ако искат да продадат още 1500K не знам къде ще спре цената.

Все пак информацията на инвестора за ЕУБГ е от Януари и се надяваме до сега да са продали част от него!

ПП Приказките, че холдинга е фалирал и за това го разпродават са съвсем малко по-реалистични от Червената шапчица, Снежанка и Котарака в чизми

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                                а колко ли им остава от пакета?
                                По скоро въпроса е на каква цена се опитват да договорят пакета?

Коментар

Working...
                                X