Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОфициалното ми становище е,че изобщо не виждам като как холдингът би фалирал.Както и това,че не бих сменил ника си.Ще бъде най-скъпата чиста акция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПри положение, че холдингът фалира имаш официалното ми одобрение да се подиграваш както намериш за добре (щом ти е кеф - хора всякакви).
Тъй като в момента това не стои като сценарий....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение...Същата заплаха 'да си приказваме скоро' отправяха преди време бедния Лук, Пепи, 33дегрее...
Та не се плаша много-много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеОхо,виж го ти,cymru.Агресивен.Но аз нямам проблеми с някого или нещо,влизам в темата,защото все повече ми допадате.Ти не правиш изключение,само дето си по-гласовит.Прескачам картинките,те не са за всекиго.За възпитанието - не са първите седем години,cymru, последните седем са.
При положение, че холдингът фалира имаш официалното ми одобрение да се подиграваш както намериш за добре (щом ти е кеф - хора всякакви).
Тъй като в момента това не стои като сценарий би било добре да бъдеш по-въздържан в коментарите си - щото аз ника си няма да го сменя каквото и да стане, ама ако излезе, че ти си бил в отбора на -пеещите "грешната" песен, не съм сигурен дали ще има към кого и аз да се обърна с някоя картинка.
ПонимаешНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеХа-ха-ха. Гледам, оцвъкал си навсякъде... ще си приказваме скоро пак...
Та не се плаша много-много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеВъобще не е рано. Късно е даже.
Трябваше да се отървете отдавна.
Мечия капан все още не е щракнал, но здраво е стиснал някои 'специалисти' по холдките.
За тях измъкване няма.
ПС
Абе няма ли да има отчети за трето тримесечие, да не би стъкмистите да не могат да се справят с многото работа?
.
Също така няма да е лошо да се осведомиш какво е мечи капан, тъй като в момента си противоречиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНа теб какъв ти е проблема - като се дразниш от мнението ми не влизай в тази тема.
И е за предпочитане да спреш с тъпите си картинки и още по-тъпи коментари.
Първите 7 години руско възпитание си личат отдалеч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеВъобще не е рано. Късно е даже.
Мечия капан все още не е щракнал, но здраво е стиснал някои 'специалисти' по холдките.
За тях измъкване няма.
ПС
Абе няма ли да има отчети за трето тримесечие, да не би стъкмистите да не могат да се справят с многото работа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеРано е още.
За тях измъкване няма.
ПС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЕдин по един изпълнителите от квинтета ще си затварят човките,докато остане соло изпълнение на .....cymru.
И е за предпочитане да спреш с тъпите си картинки и още по-тъпи коментари.
Първите 7 години руско възпитание си личат отдалеч.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМного интересна мисъл.А и доста големи пакетчета прехвърчат,знае ли човек.Не ни остави нищо освен да чакаме нали.(Не е препоръка за търговия със,каквито и да било акции на "БФБ".)Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАбе с това изчистване на структурата (продажбата на дъщерните и намаляване на дълг), възможно ли е да излъскват холдинга за продажба?!
Коментар
Коментар