IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Той и да фалира, колко ще му падне акцията?
    Преди всичко няма да фалира.Доколкото SOFIX ще се понижава до средата на декември,цената може да се понижи съвсем,съвсем незначително под 0.8 лв.Тревожи ме не това,а фактът,че всичко е почти точно копие на случилото се с BOARD.За него вече даже и не пишат,оставиха го в забвение.С други думи,застоят е пълен,което си е доста досадно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Официалното ми становище е,че изобщо не виждам като как холдингът би фалирал.Както и това,че не бих сменил ника си.
      Той и да фалира, колко ще му падне акцията? Ще бъде най-скъпата чиста акция...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        При положение, че холдингът фалира имаш официалното ми одобрение да се подиграваш както намериш за добре (щом ти е кеф - хора всякакви).
        Тъй като в момента това не стои като сценарий....
        Официалното ми становище е,че изобщо не виждам като как холдингът би фалирал.Както и това,че не бих сменил ника си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          ...Същата заплаха 'да си приказваме скоро' отправяха преди време бедния Лук, Пепи, 33дегрее...

Та не се плаша много-много.
          Ти мене не ме мисли. Холда е под 4% от портфейла ми. Верно е, че към момента съм едни 6% назад, ама ще го преживея..

Коментар

Охо,виж го ти,cymru.Агресивен.Но аз нямам проблеми с някого или нещо,влизам в темата,защото все повече ми допадате.Ти не правиш изключение,само дето си по-гласовит.Прескачам картинките,те не са за всекиго.За възпитанието - не са първите седем години,cymru, последните седем са.
            Виж бях достатъчно търпелив - и това не е първия случай.
            При положение, че холдингът фалира имаш официалното ми одобрение да се подиграваш както намериш за добре (щом ти е кеф - хора всякакви).
            Тъй като в момента това не стои като сценарий би било добре да бъдеш по-въздържан в коментарите си - щото аз ника си няма да го сменя каквото и да стане, ама ако излезе, че ти си бил в отбора на -пеещите "грешната" песен, не съм сигурен дали ще има към кого и аз да се обърна с някоя картинка.
            Понимаеш
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Ха-ха-ха. Гледам, оцвъкал си навсякъде... ще си приказваме скоро пак...
              ...Същата заплаха 'да си приказваме скоро' отправяха преди време бедния Лук, Пепи, 33дегрее...

Та не се плаша много-много.

Коментар

Въобще не е рано. Късно е даже.
                Трябваше да се отървете отдавна.
                Мечия капан все още не е щракнал, но здраво е стиснал някои 'специалисти' по холдките.
                За тях измъкване няма.

ПС
                Абе няма ли да има отчети за трето тримесечие, да не би стъкмистите да не могат да се справят с многото работа?
                Освен, че наскоро научи от къде да смъкнеш отчетите, време е да разбереш и кога излизат .
                Също така няма да е лошо да се осведомиш какво е мечи капан, тъй като в момента си противоречиш

Коментар

На теб какъв ти е проблема - като се дразниш от мнението ми не влизай в тази тема.
                  И е за предпочитане да спреш с тъпите си картинки и още по-тъпи коментари.
                  Първите 7 години руско възпитание си личат отдалеч.
                  Охо,виж го ти,cymru.Агресивен.Но аз нямам проблеми с някого или нещо,влизам в темата,защото все повече ми допадате.Ти не правиш изключение,само дето си по-гласовит.Прескачам картинките,те не са за всекиго.За възпитанието - не са първите седем години,cymru, последните седем са.

Коментар

Мечия капан все още не е щракнал, но здраво е стиснал някои 'специалисти' по холдките.
                    За тях измъкване няма.

ПС
                    Абе няма ли да има отчети за трето тримесечие, да не би стъкмистите да не могат да се справят с многото работа?
                    Ха-ха-ха. Гледам, оцвъкал си навсякъде... ще си приказваме скоро пак...

Коментар

Рано е още.
                      За тях измъкване няма.

ПС

Коментар

Един по един изпълнителите от квинтета ще си затварят човките,докато остане соло изпълнение на .....cymru.
                        На теб какъв ти е проблема - като се дразниш от мнението ми не влизай в тази тема.
                        И е за предпочитане да спреш с тъпите си картинки и още по-тъпи коментари.
                        Първите 7 години руско възпитание си личат отдалеч.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Еврохолд

Един по един изпълнителите от квинтета ще си затварят човките,докато остане соло изпълнение на .....cymru.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                            Много интересна мисъл.А и доста големи пакетчета прехвърчат,знае ли човек.Не ни остави нищо освен да чакаме нали.(Не е препоръка за търговия със,каквито и да било акции на "БФБ".)
                            Рано е още.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Абе с това изчистване на структурата (продажбата на дъщерните и намаляване на дълг), възможно ли е да излъскват холдинга за продажба?!
                              Много интересна мисъл.А и доста големи пакетчета прехвърчат,знае ли човек.Не ни остави нищо освен да чакаме нали.(Не е препоръка за търговия със,каквито и да било акции на "БФБ".)

Коментар

• Абе с това изчистване на структурата (продажбата на дъщерните и намаляване на дълг), възможно ли е да излъскват холдинга за продажба?!

Коментар

Working...
                                X