Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм се поразровил в фсц.бг. Единствената застраховка от която им крепи резултата да им е нагоре за първите четири месеца е ГО. Пък не знам защо на мен не ми се вярва шофьорите да са станали чак толкова по примерни за една година за да паднат платените обезщетения от 68% на 45%това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеоказа се, че имам проблем с морската болест .. та яхтата отпада ..Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако вземе да качи брутално като 2007 ...няма лошо
сега сериозно : сравни показателите миналата и тази година на инса ..ама не наизуст, а се поразрови в фсц.бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного си свалил летвата. Преди говореше за яхта...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМного си свалил летвата. Преди говореше за яхта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо-малко премии, повече плащания - поне на мен така ми изглеждат нещата. Че когато получаваш по-малко а даваш повече очевидно нещата се влошават. По-малки финансови инвестиции, повече вземания. Така че и потенциала за печалби от инвестиции намалява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепо-добре семкаджия с ферари (изкарано на бфб) отколкото голям умникСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа не се засегна от рецептата как да си направим култ.Наистина прилича с атмосферата при доста акции през 2007, в сегашно време само тук се доближава
няма лошо
сега сериозно : сравни показателите миналата и тази година на инса ..ама не наизуст, а се поразрови в фсц.бгтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениена теб проблема ти е че си говориш наизуст, тоест като ти изглеждат а не както са
Айде форекса си тъжи по негови си работи, ама ти що се кахъриш ненужно, и припяваш все същите мантри дето сте си ги написали няколко човека от преди години.
Наистина сте като секта да ти кажаНаистина прилича с атмосферата при доста акции през 2007, в сегашно време само тук се доближава
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо-малко премии, повече плащания - поне на мен така ми изглеждат нещата. Че когато получаваш по-малко а даваш повече очевидно нещата се влошават. По-малки финансови инвестиции, повече вземания. Така че и потенциала за печалби от инвестиции намалява.на теб проблема ти е че си говориш наизуст, тоест като ти изглеждат а не както са
Айде форекса си тъжи по негови си работи, ама ти що се кахъриш ненужно, и припяваш все същите мантри дето сте си ги написали няколко човека от преди години.
Наистина сте като секта да ти кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетова мнение е силно субективно
не говорим за застраховането като цяло , а за евроинс
кое точно им е по-зле на база на 1-4 месец от сайта на КФН . там поне инфо бол?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПрав си, тази година в застраховането е по-зле, а не без промяна
не говорим за застраховането като цяло , а за евроинс
кое точно им е по-зле на база на 1-4 месец от сайта на КФН . там поне инфо бол?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕ, те тука вече си грешка.
За Автоюниона тази година ще е на 0 - съгласен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПописвам в тази темичка още от първото ИПО когато го пуснаха по 3 лева. Темата за холтчето е магнит за всички дебили на бфб-то. Затова ви чета за да се заавлявам. Много се веселях като купувахте и по 8-9 лева. Семкаджии като теб и бертрамков са идвали и са си отивали, а аз съм си все тук...
за всяка една акция има моменти подходящи за сериозно пазарене и моменти силно неподходящи ... от пазаря по-голям няма... в крайна сметка е важна доходността
фори радвам се, че се забавляваш, защото така или иначе ти залудо висиш тук.. аз от друга страна също се забавлявам...ако ми беше неприятно нямаше да чета форума
засега съчетавам полезното с приятното, защото освен чаткането тук .. имам и прираст на портфейла.. това е разликата между нас и вастова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар