IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    много зависи на какво залагаш като таргет група, също така къде и как си правиш ремонтите (за колите) и тн и тн. работи се много сериозно в тази насока и това неиминуемо ще доведе до резултат. ГО верно компенсира другия спад, но поне тази година е доста по-скъпа..
    Единствените с ниски плащания и приличен дял в гражданска отговорност са Бул Инс и Лев Инс. Първите с 8% вторите с 32%. При ДЗИ и Алианц процента си е над 60%.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз съм се поразровил в фсц.бг. Единствената застраховка от която им крепи резултата да им е нагоре за първите четири месеца е ГО. Пък не знам защо на мен не ми се вярва шофьорите да са станали чак толкова по примерни за една година за да паднат платените обезщетения от 68% на 45%
      много зависи на какво залагаш като таргет група, също така къде и как си правиш ремонтите (за колите) и тн и тн. работи се много сериозно в тази насока и това неиминуемо ще доведе до резултат. ГО верно компенсира другия спад, но поне тази година е доста по-скъпа..
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

оказа се, че имам проблем с морската болест .. та яхтата отпада ..
        Е то така е, така е... След време пък ще се окаже, че имаш проблем с високите скорости...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

ако вземе да качи брутално като 2007 ... няма лошо

сега сериозно : сравни показателите миналата и тази година на инса ..ама не наизуст, а се поразрови в фсц.бг
          Аз съм се поразровил в фсц.бг. Единствената застраховка от която им крепи резултата да им е нагоре за първите четири месеца е ГО. Пък не знам защо на мен не ми се вярва шофьорите да са станали чак толкова по примерни за една година за да паднат платените обезщетения от 68% на 45%

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Много си свалил летвата. Преди говореше за яхта...
            оказа се, че имам проблем с морската болест .. та яхтата отпада .. за сметка на една приятна къщичка някъде на средиземно море... и до там ще стигнем

Коментар

Е до яхтата няма пеша да ходя я ...

Коментар

По-малко премии, повече плащания - поне на мен така ми изглеждат нещата. Че когато получаваш по-малко а даваш повече очевидно нещата се влошават. По-малки финансови инвестиции, повече вземания. Така че и потенциала за печалби от инвестиции намалява.
                Явно имаш лична неприязън към дружествата от групата и това влияе на преценката ти. Специално при застраховането погледни отново справките и говори с конкретни цифри кое те притеснява

Коментар

по-добре семкаджия с ферари (изкарано на бфб) отколкото голям умник
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да не се засегна от рецептата как да си направим култ. Наистина прилича с атмосферата при доста акции през 2007, в сегашно време само тук се доближава
                    ако вземе да качи брутално като 2007 ... няма лошо

сега сериозно : сравни показателите миналата и тази година на инса ..ама не наизуст, а се поразрови в фсц.бг

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      на теб проблема ти е че си говориш наизуст, тоест като ти изглеждат а не както са

Айде форекса си тъжи по негови си работи, ама ти що се кахъриш ненужно, и припяваш все същите мантри дето сте си ги написали няколко човека от преди години.

Наистина сте като секта да ти кажа
                      Да не се засегна от рецептата как да си направим култ. Наистина прилича с атмосферата при доста акции през 2007, в сегашно време само тук се доближава

Коментар

По-малко премии, повече плащания - поне на мен така ми изглеждат нещата. Че когато получаваш по-малко а даваш повече очевидно нещата се влошават. По-малки финансови инвестиции, повече вземания. Така че и потенциала за печалби от инвестиции намалява.
                        на теб проблема ти е че си говориш наизуст, тоест като ти изглеждат а не както са

Айде форекса си тъжи по негови си работи, ама ти що се кахъриш ненужно, и припяваш все същите мантри дето сте си ги написали няколко човека от преди години.

Наистина сте като секта да ти кажа

Коментар

това мнение е силно субективно

не говорим за застраховането като цяло , а за евроинс

кое точно им е по-зле на база на 1-4 месец от сайта на КФН . там поне инфо бол?

Коментар

Прав си, тази година в застраховането е по-зле, а не без промяна
                            това мнение е силно субективно

не говорим за застраховането като цяло , а за евроинс

кое точно им е по-зле на база на 1-4 месец от сайта на КФН . там поне инфо бол?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Е, те тука вече си грешка.

За Автоюниона тази година ще е на 0 - съгласен.
                              Прав си, тази година в застраховането е по-зле, а не без промяна

Коментар

Пописвам в тази темичка още от първото ИПО когато го пуснаха по 3 лева. Темата за холтчето е магнит за всички дебили на бфб-то. Затова ви чета за да се заавлявам. Много се веселях като купувахте и по 8-9 лева. Семкаджии като теб и бертрамков са идвали и са си отивали, а аз съм си все тук...
                                по-добре семкаджия с ферари (изкарано на бфб) отколкото голям умник, дремещ на лихва от 3месечни депозити...

за всяка една акция има моменти подходящи за сериозно пазарене и моменти силно неподходящи ... от пазаря по-голям няма... в крайна сметка е важна доходността

фори радвам се, че се забавляваш, защото така или иначе ти залудо висиш тук.. аз от друга страна също се забавлявам...ако ми беше неприятно нямаше да чета форума

засега съчетавам полезното с приятното, защото освен чаткането тук .. имам и прираст на портфейла.. това е разликата между нас и вас

Коментар

Working...
                                X