Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение......... А за застраховането мнението мисля че съм го писал достатъчно много пъти, като и там нищо не се е променило. ..............
За Автоюниона тази година ще е на 0 - съгласен.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от sevenfold Разгледай мнениеСкоро ще останат хора пишещи по тематаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемного негативно гледаш!
отчетите за 2011 има изгледи да са по-добри от 2010... в крайна сметка това е важното!
разгледай данните за застраховането в сайта на КФН и кажи спрямо миналата година с какво се е влошило положението (нарочно не казвам подобрило, защото думата подобряване липсва в твоя речник щом стане дума за холд)
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНищо не се е променило в холда фундаментално. Просто набраха няколко милиона от външни инвеститори, което им дава малко отсрочка преди отново да го закъсат яко. Колко точно ще се види на следващите отчети.
отчетите за 2011 има изгледи да са по-добри от 2010... в крайна сметка това е важното!
разгледай данните за застраховането в сайта на КФН и кажи спрямо миналата година с какво се е влошило положението (нарочно не казвам подобрило, защото думата подобряване липсва в твоя речник щом стане дума за холд)
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от sevenfold Разгледай мнениеДо левче и малко над левче изчезна част от хейтърската група. Скоро ще останат хора пишещи за холда
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеседИ мирен и гледай
ама се хвани за нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа мен ми е ясно, на теб не ти е... Някой продаде тихичко по терлици 700 хиляди... Ти казваш, че някой тихичко си купил... Само че онзи който продаде си трае и е по-нисък от тревата. А този който купува излезе по всички медии да дава интервюта и да ръси клетви какъв страшен потенциал имало холтчето... Та, какво следва викаш?!
ама се хвани за нещо...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от liderr Разгледай мнениеПокачване.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНа мен ми е ясно, на теб не ти е... Някой продаде тихичко по терлици 700 хиляди... Ти казваш, че някой тихичко си купил... Само че онзи който продаде си трае и е по-нисък от тревата. А този който купува излезе по всички медии да дава интервюта и да ръси клетви какъв страшен потенциал имало холтчето... Та, какво следва викаш?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от liderr Разгледай мнениеОт това е ясно какво следва.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от liderr Разгледай мнениеДокато си говорите сладки приказки, в последните дни след голямата сделка, някой тихо изкупи 700 000 акции. От това е ясно какво следва. Кой купил - купил, кой ял - ял, кой .... и т.н.
да
, а някой е продал 700 000 ..
налЕ ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Дотук основно се коментира за инвестиция на Експат. Никой не споменава за възможността да са пощенска кутия. А когато успешно излязат от инвестицията, ще стане ясно и на кого. Не си падам по теориите за конспирации, но не ми се вярва нещата да завършат с тази сделка и поддържането на 20%-тен дял. Следващото което ми изглежда странно е размера от 20%. Защо не 5-10, или 15% ? Или 25, или даже 34%? Дали защото с под 20% нямаше да ги допуснат до кухнята?
Коментар
-
Zarco, ти взе някакво инвестиционно решение и е нормално да си имаш обосновка. Само че решението ти не е било продиктувано тези поразхвърляни доводи, които изтъкваш, а на база някаква стратегия, както и расъжденията ти относно инвестициите на Експат нямат нищо общо с това което наистина си мислиш, нали
Относно какви са резултатите им в сравнение с конкуренцията всеки може да провери и мисля че доста добре се справят с “предизвикателствата”, нали така му викат сега.
Та така
Поздрави
ПС Имал съм удоволствието да намина към ''излъсканите им офиси" и личното ми впечатление е че са хора на доста сериозно ниво, които могат непринудено и с лекота да говорят и с царя и с пъдаря. Както знаеш, единици са мажоритарите на БФБ, които могат да правят второто!
Коментар
Коментар