IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Пописвам в тази темичка още от първото ИПО когато го пуснаха по 3 лева. Темата за холтчето е магнит за всички дебили на бфб-то. Затова ви чета за да се заавлявам. Много се веселях като купувахте и по 8-9 лева. Семкаджии като теб и бертрамков са идвали и са си отивали, а аз съм си все тук...
    Е недей така, все пак ти плащат да висиш по цял ден във форумите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      ......... А за застраховането мнението мисля че съм го писал достатъчно много пъти, като и там нищо не се е променило. ..............
      Е, те тука вече си грешка.

За Автоюниона тази година ще е на 0 - съгласен.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от sevenfold Разгледай мнение
        Скоро ще останат хора пишещи по темата
        Пописвам в тази темичка още от първото ИПО когато го пуснаха по 3 лева. Темата за холтчето е магнит за всички дебили на бфб-то. Затова ви чета за да се заавлявам. Много се веселях като купувахте и по 8-9 лева. Семкаджии като теб и бертрамков са идвали и са си отивали, а аз съм си все тук...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          много негативно гледаш!
          отчетите за 2011 има изгледи да са по-добри от 2010... в крайна сметка това е важното!

разгледай данните за застраховането в сайта на КФН и кажи спрямо миналата година с какво се е влошило положението (нарочно не казвам подобрило, защото думата подобряване липсва в твоя речник щом стане дума за холд)

успех
          Аз не виждам подобни изгледи. Продажбите на нови автомобили нарастват прекалено слабо като абсолютна сума за да излезат над нулата. Лизинга не изглежда да е с спадащи лоши кредити. А за застраховането мнението мисля че съм го писал достатъчно много пъти, като и там нищо не се е променило. А разходите си вървят. Особено разходите за лихви. Вече няма какво да продават като несвързани бизнеси. Увеличението мина и си беше разочароващо от всякъде. Експат записва с неясно какви пари, защото още не е ясно на кого точно са продали привилигированите акции срещу които са купили дела - или поне за мен е неясно. Простете ми ако е излязло но честно казоно ми писва да чета ПР съобщения и взех да ги попропускам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Нищо не се е променило в холда фундаментално. Просто набраха няколко милиона от външни инвеститори, което им дава малко отсрочка преди отново да го закъсат яко. Колко точно ще се види на следващите отчети.
            много негативно гледаш!
            отчетите за 2011 има изгледи да са по-добри от 2010... в крайна сметка това е важното!

разгледай данните за застраховането в сайта на КФН и кажи спрямо миналата година с какво се е влошило положението (нарочно не казвам подобрило, защото думата подобряване липсва в твоя речник щом стане дума за холд)

успех
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от sevenfold Разгледай мнение
              До левче и малко над левче изчезна част от хейтърската група. Скоро ще останат хора пишещи за холда
              Нищо не се е променило в холда фундаментално. Просто набраха няколко милиона от външни инвеститори, което им дава малко отсрочка преди отново да го закъсат яко. Колко точно ще се види на следващите отчети.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                седИ мирен и гледай

ама се хвани за нещо...
                До левче и малко над левче изчезна част от хейтърската група. Скоро ще останат хора пишещи по темата
                Пелетни котли

Коментар

На мен ми е ясно, на теб не ти е... Някой продаде тихичко по терлици 700 хиляди... Ти казваш, че някой тихичко си купил... Само че онзи който продаде си трае и е по-нисък от тревата. А този който купува излезе по всички медии да дава интервюта и да ръси клетви какъв страшен потенциал имало холтчето... Та, какво следва викаш?!
                  седИ мирен и гледай

ама се хвани за нещо...
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от liderr Разгледай мнение
                    Покачване.
                    При мъртво вълнение е така - ту покачване ту пропадане... Докато в един момент водовъртежа не те засмуче към дъното.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

На мен ми е ясно, на теб не ти е... Някой продаде тихичко по терлици 700 хиляди... Ти казваш, че някой тихичко си купил... Само че онзи който продаде си трае и е по-нисък от тревата. А този който купува излезе по всички медии да дава интервюта и да ръси клетви какъв страшен потенциал имало холтчето... Та, какво следва викаш?!
                      Покачване.

Коментар

От това е ясно какво следва.

Коментар

Докато си говорите сладки приказки, в последните дни след голямата сделка, някой тихо изкупи 700 000 акции. От това е ясно какво следва. Кой купил - купил, кой ял - ял, кой .... и т.н.
                          ...
                          да
                          , а някой е продал 700 000 ..
                          налЕ ?
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Докато си говорите сладки приказки, в последните дни след голямата сделка, някой тихо изкупи 700 000 акции. От това е ясно какво следва. Кой купил - купил, кой ял - ял, кой .... и т.н.

Коментар

• Дотук основно се коментира за инвестиция на Експат. Никой не споменава за възможността да са пощенска кутия. А когато успешно излязат от инвестицията, ще стане ясно и на кого. Не си падам по теориите за конспирации, но не ми се вярва нещата да завършат с тази сделка и поддържането на 20%-тен дял. Следващото което ми изглежда странно е размера от 20%. Защо не 5-10, или 15% ? Или 25, или даже 34%? Дали защото с под 20% нямаше да ги допуснат до кухнята?

Коментар

• Zarco, ти взе някакво инвестиционно решение и е нормално да си имаш обосновка. Само че решението ти не е било продиктувано тези поразхвърляни доводи, които изтъкваш, а на база някаква стратегия, както и расъжденията ти относно инвестициите на Експат нямат нищо общо с това което наистина си мислиш, нали

Относно какви са резултатите им в сравнение с конкуренцията всеки може да провери и мисля че доста добре се справят с “предизвикателствата”, нали така му викат сега.

Та така

Поздрави

ПС Имал съм удоволствието да намина към ''излъсканите им офиси" и личното ми впечатление е че са хора на доста сериозно ниво, които могат непринудено и с лекота да говорят и с царя и с пъдаря. Както знаеш, единици са мажоритарите на БФБ, които могат да правят второто!

Коментар

Working...
                                X