IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от baraba
    Първоначално изпратено от reg user
    Първоначално изпратено от baraba
    Интер Пайп комай фалира

Има дата 26 януари 2010 г.!!!
    Комай да !
    От днес се освобождават служителите доклкото знам.
    Да питаш шефа и за датата 26 януари 2010 година - да не забравиш

Да питаш и за фирмите дето искат да вземат завода - аз стигам до към 5 такива

Да пишеш и по тъмна доба за да не предизвикваш подозрения в разни тъмни субекти
    хахахха оправям полата вадя тефтера и записвам
    жалко за колегите наистина а преди 2 месеца назначаваха хора мисля но неведоми са пътищата Захариеви.Не мисля да обръщам внимание на подозрителните още по малко докато не се извинят за обвиненията и епитетите .

Коментар

• Първоначално изпратено от reg user
      Първоначално изпратено от baraba
      Интер Пайп комай фалира

Комай да !
      Да питаш шефа и за датата 26 януари 2010 година - да не забравиш

Да питаш и за фирмите дето искат да вземат завода - аз стигам до към 5 такива

Да пишеш и по тъмна доба за да не предизвикваш подозрения в разни тъмни субекти

Коментар

• Първоначално изпратено от baraba
        Интер Пайп комай фалира

Комай да !

Коментар

• Интер Пайп комай фалира

Коментар

• ligatural

Горките работници от ПЛАМА претърпяха два оздравителни плана, които продължиха няколко години, един след друг все не оздравителни в края на втория се окозоха унищожителни по две причини :първата е, че хората повярваха в тази демагогия и втората, че именно след тези планове си взеха заплатите след ликвидация около десет години по късно трябваше да чакат да се провали един, после втори оздравителен план в интерес на шепа управници на завода и ущетени 2500 човека

Коментар

• Re: ligatural

Първоначално изпратено от engenering

Заплатите за декември януари и март можеш да се сетиш и сам защо не са платени досега.
              Вчера и на мен така ми се изрепчи ,днес и на "дамската превръзка" ,що за стил .Айде ние не се сещаме защо ,ама ти като знаеш ,кажи де .Сетете се ,сетете се ,като знаеш и ти стиска ,кажи го в прав текст .
              За едно обаче си напълно прав ,за подправките и тестото в пицата .Унищожат ли ни като завод и отрасъл ,горко на България .

P.S. Март се казва февруари !
              Заплатите за декември януари и февруари(извинявам се за грешката в предния пост) са доста като сума и трябва да се дадат на доста повече хора.Не че го приемам но за да почнат да плащат заплати на останалите в комбината и да се погасяват текущите разходи ,тези които бяха съкратен бяха хвърлени в жертва и не получават нищо .Правилно или не това се случва. Останалите на работа трябва да чакаме за тези пари докато се набавят от някъде .Поне от това което знам синдика се е ангажирал мисля до 3 месеца след влизане на оздравителния план да бъдат изплатени тези пари .На всички напуснали и работещи.Със сигурност хората нямат вина че не си получават дължимото но ако някой даде идея как да се набавят пари без да се рискува схемата по която работим в момента нека каже .Предварително ти казвам че продажба на странични активи няма как да стане в момента(това поне ми е информацията) .Това е тъжната истина .Най лесното е да се каже какво ме интересува аз си искам парите но това няма да промени нещата.Аз също съм на мнение че можеше да се почне изплащането на старите заплати но предполагам че са го направили за да отложат във времето плащанията към напусналите .Времето ще покаже дали си е струвало .Аз за себе си нямам еднозначен отговор дали е правилно дали е оправдано и дали ще се окаже правилен ход.Това е което знам и всеки може да го тълкува както пожелае.Ако съм пропуснал нещо питай и ще се постарая да дам някаква информация .Повтарям че не съм някакъв фактор в комбината още по малко искам да ставам адвокат на някого просто се опитвам да дам яснота за някои неща за да могат да бъдат коментирани коректно.

Коментар

Заплатите за декември януари и март можеш да се сетиш и сам защо не са платени досега.
                Вчера и на мен така ми се изрепчи ,днес и на "дамската превръзка" ,що за стил .Айде ние не се сещаме защо ,ама ти като знаеш ,кажи де .Сетете се ,сетете се ,като знаеш и ти стиска ,кажи го в прав текст .
                За едно обаче си напълно прав ,за подправките и тестото в пицата .Унищожат ли ни като завод и отрасъл ,горко на България .

P.S. Март се казва февруари !

Коментар

Първоначално изпратено от ligatural
                  reg user мислех те за интелект, но явно съм се бъркал ти се оказа една жалка кремиковска секретарка, която започна да изпростява с някакъв неприятен и вулгарен език. Разбрах ме всички във форума, че не си секретарка особено , когато отиде да питаш как се изнася скрап от Кремиковци та мисля си след като знаеш всичко и за предаването на ел.енергия и за договорите на предишното ръководство и всичко, което става в Кремиковци /аз няма да те пращам да строиш гробищен парк това ще го направи социалното министерство/ аз само ще те изпратя при тези които ти дават всичката тази конфиденциална информация да ги попиташ защо не платиха заплатите на хората за посочените месеци те сигурно и за това имат много верен отговор. Между другото към 15часа ли си тръгвате от Ръководството, защото ти тогава спираш да пишеш?
                  Никога не е късно да станеш за резил ligatural!

Я ми кажи в колко часа е написано това:

reg user
                  Пуснато на: Сря Ное 18, 2009 2:40 am

Коментар

reg user мислех те за интелект, но явно съм се бъркал ти се оказа една жалка кремиковска секретарка, която започна да изпростява с някакъв неприятен и вулгарен език. Разбрах ме всички във форума, че не си секретарка особено , когато отиде да питаш как се изнася скрап от Кремиковци та мисля си след като знаеш всичко и за предаването на ел.енергия и за договорите на предишното ръководство и всичко, което става в Кремиковци /аз няма да те пращам да строиш гробищен парк това ще го направи социалното министерство/ аз само ще те изпратя при тези които ти дават всичката тази конфиденциална информация да ги попиташ защо не платиха заплатите на хората за посочените месеци те сигурно и за това имат много верен отговор. Между другото към 15часа ли си тръгвате от Ръководството, защото ти тогава спираш да пишеш?
                    Повтарям ligatural за теб щото явно ти требе време да вденеш :

Когато отправяте обвинения нека да са съпроводени и с доказателства.
                    Вижте лошото момче, плюе, но и представя конкретни материали кой и колко, и как е крал, а не само празни приказки!

Коментар

Я пак за това което съм написал и за езика !Казах ти бъркаш сериозно кой какво и как което донякъде ме радва защото си мисля че и мрачните ти прогнози за комбината може да се окажат плод на лични интереси или елементарна некомпетентност.Цитирай ме ако обичаш когато ме обвиняваш че изплозвам неприятен и вулгарен език спрямо теб ако не се извини и се скрий!!

Коментар

reg user това обръщение към теб го направих рано сутрин, но виждам, че се е харесало на много хора и те го подновяват. По отношение на оздравителния план както виждаш и Красен Станчев е на същото мнение няколко часа след , като аз се изказах. Вместо да стоиш по площадите и да защитеваш най-некомпетентното ръководство в историята на Кремиковци започвай да си търсиш работа . Мисля, че имаш потенциал и се опитай да го развиеш някъде другаде. По отношение на оздравителния план ти казвам, че това ще е порадната агония за работницитеа по отношение на този кадърен синдик, който си плаща всички текущи задължения на държавата и работниците с пет плавки на ден, те питам къде са заплатите на работниците за декември, януари и февруари, когато се правеха по 20 плавки на ден какви задължения плати тогава и на кой?
                        Кадърен или не синдика добута нещата до там че заплатата за ноември трябва да се вземе от всички производства на 100 %.След месеци лишения от страна на работниците ,големи съкращения и поставени под постоянен стрес заради множеството "доброжелатели" го докарахме до там че да си изкарваме парите .Не мисля че тъкмо когато изплуваме е момента да се отказваме защото иначе всичко е било напразно.Поставени сме в ситуация в която не ни дават да работим а ни обвиняват че сме ненужни и само трупаме дългове което поне според мен не е така.Ако наистина си запознат с нещата ще се съгласиш че в момента сме с вързани ръце и нямаме кой знае какви възможности да покажем какво можем.За оздравителния план можем да говорим много но да го отхвърляш просто ей така без да му е даден шанс не съм съгласен.Казал съм го и преди но ще повторя .Загубите респективно дълговете не са плод на някакви остаряли технологии техника ,некачествени суровини ами на целенасочено източване и бездействие на държавните институции.Заплатите за декември януари и март можеш да се сетиш и сам защо не са платени досега.Кажи конкретно защо не мислиш че оздравителния план ще успее и ще се превърне в агония и ще коментираме .Аз мисля че ако се даде шанс на оздравяването на комбината и се поставят условия ,винаги може да се прекрати това ако не потръгнат нещата и да се пристъпи към процедура по несъстоятелност .Ообратният вариант обаче е невъзможен.Дай аргументи за и против и как биха се отразили на държавата кредиторите и работниците различните сценарии.Когато казах че съм мръзнал по площадите имах прердвид не само митингите на Кремиковци и това че съм го правил с идеята нещата да се променят в по-добра насока.Ти ми предлагаш да се откажем всички да искаме държавата да си върши работата и да продължаваме да толерираме унищожаването на цели отрасли .Няма как да му се получи на министъра пицата при положение че слага само подправки под формата на акцизи и рестрикции в социалния и здравния сектор .ЛИПСВА МУ ТЕСТОТО !За друга работа ще мисля ако държавата реши да не ни даде шанс да си извадим каруцата от калта и покрие кражбите за сметка на данъкоплатците и кредиторите.В демократичните държави хората се обединяват и си отстояват правата а не търсят само спасяване по отделно и мисля че точно затова са такива .Щях да забравя С пет плавки дневно може и да не успеем да се измъкнем но с 30 -40 хил /мес. на първи етап и 60 хил.на втори етап от оздравителния план мисля че ще можем .Инвестиците за това не са особенно големи и мисля че ще се справим със собствени средства.Аз ти казах мойте мотиви да настоявам за плана бих желал да чуя и твоите за желанието ти да затворят комбината и да не му се даде шанс .

Коментар

• ligatural

Коментар

• некомпетентните вън:

http://www.dnes.bg/politika/2009/11/...aradjova.81052

Лечков иска оставката на екоминистър Караджова

19.11.2009 15:55

Тя: Аз не разбирам защо той иска моята оставка

Кметът на Сливен Йордан Лечков поиска оставката на министъра на околната среда и водите Нона Караджова.

Той обяви, че ще сезира за исканията си премиера Бойко Борисов и Европейската комисия.

Искането за отстраняване от поста на министър Караджова е заради спряната втора фаза на проекта за водния цикъл на Сливен.

Бившата ни футболна икона коментира, че няма обяснение защо от екоминистерството са изпратили писмо да бъдат прекратени процедурите по обявяване на обществената поръчка за изпълнители на проекта.

"Първата фаза на проекта за подмяна на водопреносната и канализационната мрежа се финансира по програма ИСПА, а втората – по Оперативна програма "Околна среда", каза той.

"Йордан Лечков, като всеки гражданин в България, може да поиска оставката на който и да е министър, но аз не разбирам защо той иска моята", коментира на свой ред Нона Караджова.

"Ние препоръчахме на общините, които все още не са стартирали обществените си поръчки, да преустановят дейност, за да можем да проверим дали добре са направили своите документи. Целта е да не се стигне до спиране на средства, когато кметовете не подадат заявление и документите им не са в изправност", каза още тя.

"Аз не виждам никаква специална причина да се обръща по-особено внимание на Йордан Лечков, дори и той да е звезда", каза тя.

На въпроса: "Как си обяснявате неговото отношение", министър Караджова каза: "Той най-вероятно така е свикнал!
                            ".
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

reg user това обръщение към теб го направих рано сутрин, но виждам, че се е харесало на много хора и те го подновяват. По отношение на оздравителния план както виждаш и Красен Станчев е на същото мнение няколко часа след , като аз се изказах. Вместо да стоиш по площадите и да защитеваш най-некомпетентното ръководство в историята на Кремиковци започвай да си търсиш работа . Мисля, че имаш потенциал и се опитай да го развиеш някъде другаде. По отношение на оздравителния план ти казвам, че това ще е порадната агония за работницитеа по отношение на този кадърен синдик, който си плаща всички текущи задължения на държавата и работниците с пет плавки на ден, те питам къде са заплатите на работниците за декември, януари и февруари, когато се правеха по 20 плавки на ден какви задължения плати тогава и на кой?
                              Георги Кадиев, общински съветник от БСП, по отношение предложението за изграждане на гробищен парк в Казичене предложи гробището да се изгради в земите около „Кремиковци”, защото там земята е отровена от производството.
                              Росица ГЕОРГИЕВА
                              Бе ти ligatural си готов да те назначим в гробищен парк "Кремиковци" да въртиш кирката и лопатата!

Повтарям ligatural за теб щото явно ти требе време да вденеш :

Когато отправяте обвинения нека да са съпроводени и с доказателства.
                              Вижте лошото момче, плюе, но и представя конкретни материали кой и колко, и как е крал, а не само празни приказки!

Помежду другото ти ligatural наясно ли си, че в превод си дамскa превръзка :lol:

Коментар

• ligatural

Коментар

Working...
                                X