IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meffo
    Дружеството реализира 436 млн. лв. загуба за деветмесечието на 2009 г.,.
    И за кви печалби си говорим тогава с червения юзър?
    Ако не се плаща за енергия и осигуровки, Кремиковци ще е на печалба. Съгласен съм. Да отива на Луната и да не ми бърка в джоба. Стига толкова. 2 МИЛИАРДА задължения! Да ги плати и тогава ще говорим. И не ме е.е кой е крал. Не съм аз за да плащам! Крадяха ВСИЧКИ в Кремиковци. И синдикати, и тези които получаваха заплати и се правеха, че не виждат кражбите! Кремиковци трябваше да бъде затворено преди 15 години. сега нямаше да се говорят глупости.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meffo
      Дружеството реализира 436 млн. лв. загуба за деветмесечието на 2009 г., което е намаление с 46% на годишна база.

В последните 3 месеца акциите на Кремиковци поевтиняват с 69% до 0,17 лв. за акция и 3,1 млн. лв. пазарна капитализация.
      Незнам това като успех ли се брои.
      meffo Така поднесени цифрите не знам какво точно означават.Някой работещ с такива показатели може да разясни положението.Това в което съм почти сигурен обаче е че не показват реални загуби за комбината в посочения период.Не виждам дори само ако приемем че са дадени като разходи и нито стотинка не е влязло като приход от къде ще се натрупат 436 млн лв.Не съм чул скоро да сме купували заводи на захариев по света и си мисля че цифрите включват сметките за предишни такива .Нека някой запознат с материята обясни какво стои зад тези цифри.За цените на акциите е обяснимо при положение че не ни се дава да работим и се тиражират постоянно намерения за затваряне на комбината.

Коментар

• Металургичният гигант Кремиковци е ТРУП. Да отделят от него това което е жизнеспособно (Производството на стомана и валцоването) , а останалото да го погребат. Така е достойно. И няма да хленчат за пари , които трябва да ги даде незнаен спасител(инвеститор). А пък "оздравителния план" е чиста смехория. За да има някаква идея този "план" през идните 20 години(за да върне 2 милиарда задължения), той би трябвало да обещава да привежда на кредиторите по СТО МИЛИОНА годишно от ПЕЧАЛБИТЕ. Без да отчитаме лихвите. Че да се издължи за 20 години. Тоест тези СТО МИЛИОНА трябва да са отчисления от печалбата след облагане с данъци. Абсолютна химера!!!!!! Погребете трупа!
        Тогава от Кремиковци ще остане това, което е печелившо, и хората ще вземат нормални заплати. Без "синдикатите". Тези пиявици ще бъдат изхвърлени. Правителство, което подкрепи "оздравителния план" и плати с моите данъци за него, няма да получи никога моята подкрепа. Съгласен съм работещите в комбината да получат това, което им се полага по трудовото законодателство , ама никакви други екстри. Ама щели да са без работа 3000 души. От тях хиляда са чиновници. А може и повече. Ами и нашата фирма освободи 100 души от Каспичан. Това пряко засяга около 20% от семействата в града. Ако измериш със столичния мащаб е 10-20 пъти по-голяма трагедия. Ама поне ние сме им платили всичко, което се полага по закон, а не като Кремиковци.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Дружеството реализира 436 млн. лв. загуба за деветмесечието на 2009 г., което е намаление с 46% на годишна база.

В последните 3 месеца акциите на Кремиковци поевтиняват с 69% до 0,17 лв. за акция и 3,1 млн. лв. пазарна капитализация.
          Незнам това като успех ли се брои.

Коментар

• Първоначално изпратено от gypsykrem1956
            Господи,Алах,Буда,Боже до кога ще ни се натрисат такива тъпанари за министри, в случая министърки, да гледат само да има далаверка и да не си вършат работата!

Внесено е искане за комлексно разрешително само за трите работещи производства и Министърката го знае много добре това тъй като в изготвеното становище от Кремиковци АД по отношение на емитираните СО емисии до Европейския съюз до 2012 година, са заложени само и единствено точно такива количества които да съответстват на това количество емисии което емитират тези работещи производства и лично Министърката е била човека която е разглеждала това становище!

Няма да и споменавам на тази министърка името защото тя не го заслужава с тъпите си изцепки!

Същата тази министърка е утвърдила представеното Становище за въглеродните емисии до 2012 година, поставила си е подписа под него и го е внесла в Европейския съюз от името на Република България!

Това ме навежда на мисълта да задам и следния въпрос - Госпожо Министър на околната среда и водите,Вие гледате ли какви документи подписвате?

Първоначално изпратено от investor.bg
            Кремиковските металурзи излизат на всекидневни протести20.11.2009 17:36 (4KW / KREM)
            Кремиковските металурзи излизат на всекидневни протести от 24 до 27 ноември включително, предаде БТА цитирайки лидера на КТ "Подкрепа" в комбината Людмил Павлов.

Днес металурзите получили разрешение от полицията и общината за организирането на протестните действия. Шествието им ще започва от 9.00 часа от площад "Св. Александър Невски".

Близо 3000 човека от комбината не са получавали пълните си заплати от декември. Те се надяват до 24 ноември да имат срещи с представители на изпълнителната власт, за да продължат разговорите по възможностите за запазване на производството и на работните им места.

Миналата седмица министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков заяви, че Кремиковци върви към ликвидация след като облигационерите на Кремиковци не приеха предложения оздравителен план за комбината. В понеделник металурзите за поред път поискаха ясна позиция на държавата по плана.

По повод вчерашното изказване на министъра на околната среда и водите Нона Караджова, че "Кремиковци" е изтеглил заявлението си за комплексно разрешително на екологично чистите си производства от министерството още преди месец, Павлов съобщи, че ръководството на комбината е оттеглило старото искане за комплексно разрешително, което се отнася за всички заводи на територията на комбината. Преди месец е внесено ново искане за комплексно разрешително, което е само за трите производства - Стан 1700, Завода за непрекъснато леене на стомана и за работатана електропещите в стоманодобивното производство.

В средата на май тази година подаването на природен газ към Кремиковци спря и доменните пещи изстинаха завинаги, тъй като няма технолигичен начин да бъдат запалени отново.

Дружеството реализира 436 млн. лв. загуба за деветмесечието на 2009 г., което е намаление с 46% на годишна база.

Уважаеми управляващи спрете да манипулирате незнанието на хората!

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=302671

“Кремиковци” напълно спира работа

Металургичният комбинат "Кремиковци" спира работа напълно. За трите работещи производства - електропещта, станът за горещо валцоване и стан 1700, за които комбинатът беше подал искане до Министерството на околната среда и водите, за да му издаде комплексно разрешително, е оттеглил заявлението си. МОСВ приключва административно процедурата по това оттегляне и разрешително няма да бъде издадено, заяви министърът на околната среда Нона Караджова.
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Господи,Алах,Буда,Боже до кога ще ни се натрисат такива тъпанари за министри, в случая министърки, да гледат само да има далаверка и да не си вършат работата!

Внесено е искане за комлексно разрешително само за трите работещи производства и Министърката го знае много добре това тъй като в изготвеното становище от Кремиковци АД по отношение на емитираните СО емисии до Европейския съюз до 2012 година, са заложени само и единствено точно такива количества които да съответстват на това количество емисии което емитират тези работещи производства и лично Министърката е била човека която е разглеждала това становище!

Няма да и споменавам на тази министърка името защото тя не го заслужава с тъпите си изцепки!

Същата тази министърка е утвърдила представеното Становище за въглеродните емисии до 2012 година, поставила си е подписа под него и го е внесла в Европейския съюз от името на Република България!

Това ме навежда на мисълта да задам и следния въпрос - Госпожо Министър на околната среда и водите,Вие гледате ли какви документи подписвате?

Първоначално изпратено от investor.bg
              Кремиковските металурзи излизат на всекидневни протести20.11.2009 17:36 (4KW / KREM)
              Кремиковските металурзи излизат на всекидневни протести от 24 до 27 ноември включително, предаде БТА цитирайки лидера на КТ "Подкрепа" в комбината Людмил Павлов.

Днес металурзите получили разрешение от полицията и общината за организирането на протестните действия. Шествието им ще започва от 9.00 часа от площад "Св. Александър Невски".

Близо 3000 човека от комбината не са получавали пълните си заплати от декември. Те се надяват до 24 ноември да имат срещи с представители на изпълнителната власт, за да продължат разговорите по възможностите за запазване на производството и на работните им места.

Миналата седмица министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков заяви, че Кремиковци върви към ликвидация след като облигационерите на Кремиковци не приеха предложения оздравителен план за комбината. В понеделник металурзите за поред път поискаха ясна позиция на държавата по плана.

По повод вчерашното изказване на министъра на околната среда и водите Нона Караджова, че "Кремиковци" е изтеглил заявлението си за комплексно разрешително на екологично чистите си производства от министерството още преди месец, Павлов съобщи, че ръководството на комбината е оттеглило старото искане за комплексно разрешително, което се отнася за всички заводи на територията на комбината. Преди месец е внесено ново искане за комплексно разрешително, което е само за трите производства - Стан 1700, Завода за непрекъснато леене на стомана и за работатана електропещите в стоманодобивното производство.

В средата на май тази година подаването на природен газ към Кремиковци спря и доменните пещи изстинаха завинаги, тъй като няма технолигичен начин да бъдат запалени отново.

Коментар

• Първоначално изпратено от -=Ganchev*=-
                Първоначално изпратено от gypsykrem1956
                да видим какво има в днешния брой на вестник "Сега"

http://img197.imageshack.us/img197/1307/77044026.jpg

Гледам и невярвам на ушите си - Васил Яначков се извинява на Синдика и Оперативното ръководство на Кремиковци, след като е осъден от тях за умишлена обида и обвинения!

Не говори глупости Яначков никога не е бил осъждан от ръководството на КРЕМИКОВЦИ. Аз вчера съм бил на делото и знам защо така се договориха. Най добре попитаи синдика . Той знае всичко .
                Когато твърдиш нещо то го доказвай с конкретика а не с голословни дрънканици !
                Осъден ли е Васил Яначков - ДА!
                Бил ли е принуден да клекне на споразумение - ДА!
                Е какво повече има да се занимавам с шапката ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от -=Ganchev*=-
                  Първоначално изпратено от gypsykrem1956

Гледам и невярвам на ушите си - Васил Яначков се извинява на Синдика и Оперативното ръководство на Кремиковци, след като е осъден от тях за умишлена обида и обвинения!

Не говори глупости Яначков никога не е бил осъждан от ръководството на КРЕМИКОВЦИ. Аз вчера съм бил на делото и знам защо така се договориха. Най добре попитаи синдика . Той знае всичко .
                  Би ли внесъл яснота около събитията щом имаш преки впечатления.Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от gypsykrem1956

------------/Ї/)
                    -----------/ЇЇ/
                    ----------/-../
                    -----/ґЇ//'.'//ґЇ`·
                    -/ґЇ/-- /---// ---/ЁЇ\

Коментар

• По въпроса за интерпайп .На 18 11 2009 са внесени в съда документите за фалит .Датата на която официално ще бъде обявен все още мисля не е ясна.За интерес на фирми към активите нищо конкретно не можах да разбера .Това ми е информацията .Някой ако знае нещо да казва.Изчезвам да правя кафета и да ме щипят по задника )

Коментар

• Вчерашният вестник Телеграф не е по малко интересен с интереса от страна на украинския посланик към Българската металургия:

http://img149.imageshack.us/img149/8327/83316113.jpg

Както и агенция Фокус :

http://www.focus-news.net/?id=n1299772

Украйна се интересува от енергийни проекти в България, каза посланик Виктор Калник

18 ноември 2009 | 10:31 | Агенция "Фокус"

София. В България Украйна се интересува от енергийните проекти – газ, нефтопроводи, модернизация на системите, ТЕЦ, доставка на въглища и други енергийни носители на станциите, връзката межди енергийните системи. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” Н. Пр. Виктор Калник, извънреден и пълномощен посланик на Украйна в България. „Ние бихме искали да участваме в планираните сериозни енергийни проекти, които ще се реализират, тъй като имаме необходимите производствени, икономически и научни разработки” – каза Н. Пр. Виктор Калник.
                        На въпрос - какво интересува българите в Украйна, посланикът отговори: „Аз мисля, че вие трябва да сте заинтересовани от възможностите, които предлага един такъв огромен пазар като украинския. Това е огромен, необятен пазар. Основното, което в момента постъпва на нашия пазар от България, е група медицински стоки и козметична продукция. Алкохол не постъпва и не знам защо, но не виждам нито българско вино, нито българска ракия на рафтовете в магазините”.
                        По думите му - българите трябва да се интересуват не толкова от простия импорт, колкото от инвестициите. „За украинците представлява интерес, както възможността фирмите и компаниите от ЕС да могат да проникват на украинския пазар, така и възможността със сертификатите и качеството на продукцията, достигнато в България, ние да излезем на европейския пазар. Точно в това се състои нашият интерес към вашите металургични заводи – с вашите сертификати, ние бихме могли да излезем на балканския пазар и на пазара на Европейския съюз. Интересът е взаимен” – каза посланик Виктор Калник.
                        Валентина БОЖИЧКОВА

Коментар

• да видим какво има в днешния брой на вестник "Сега"

Коментар

• Първоначално изпратено от reg user
                            baraba
                            Недей така де !Иначе и ние слизаме на нивото на тия дето искат да ни правят баничари ,пътни строители ,земеделци и т.н.(не че има нещо лошо в тези професии) а пък и не е добре да обиждаме професията .Трудът на всички стига да не е използван за престъпни цели трябва да бъде уважаван.
                            +1

Умни приказки думаш - Трудът на всички трябва да се уважава!
                            Няма срамна работа!
                            Стискаме си ръцете и обещавам повече да не падам на тяхното ниво!

Коментар

• baraba
                              Недей така де !Иначе и ние слизаме на нивото на тия дето искат да ни правят баничари ,пътни строители ,земеделци и т.н.(не че има нещо лошо в тези професии) а пък и не е добре да обиждаме професията .Трудът на всички стига да не е използван за престъпни цели трябва да бъде уважаван.

Коментар

• Първоначално изпратено от reg user
                                Първоначално изпратено от baraba
                                Първоначално изпратено от reg user
                                Първоначално изпратено от baraba
                                Интер Пайп комай фалира

Има дата 26 януари 2010 г.!!!
                                Комай да !
                                От днес се освобождават служителите доклкото знам.
                                Да питаш шефа и за датата 26 януари 2010 година - да не забравиш

Да питаш и за фирмите дето искат да вземат завода - аз стигам до към 5 такива

Да пишеш и по тъмна доба за да не предизвикваш подозрения в разни тъмни субекти
                                хахахха оправям полата вадя тефтера и записвам
                                жалко за колегите наистина а преди 2 месеца назначаваха хора мисля но неведоми са пътищата Захариеви.Не мисля да обръщам внимание на подозрителните още по малко докато не се извинят за обвиненията и епитетите .
                                Хак да му е, назначих го за главен гробар на гробищния парк Кремиковци на Кадиев и ще има да върти кирката и лопатата докато му дойде акъла в главата!

Коментар

Working...
                                X