IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Навремето се шегуваше някой, че тези 4KW не били случайни -
    това е необходимата потребяема мощност към която се стреми Комбината.
    ...
    За да може да си плаща за ток и газ...
    Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Отново Павлов ни спасява.Къде е онзи гей от КНСБ и неговите 300-та близли?

Коментар

• Бадбой явно не знае дали ще го затварят, - Комбината де - а и се изгуби нещо, затри се,
        ама я по-знаещите кажете?
        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Бонбонче много нерви много нещо май лично ги приемаш проблемите на бат сали .
          Знам че не ти пука но все пак да ти кажа .Не съм те заплашвал !! Просто казах че ако прогледнеш някой ден кой какво е правил няма да си толкова убеден че няма за какво да бъде търсена отговорност от хората които защитаваш.Отговорност не се търси само от физически лица .Последствията от това обаче може да са за сметка на такива .Ако твърдиш че заради факта че досега институциите не работят трябва да престанеме да го изискваме от тях по добре ти отскочи до фотото.Някои неща не могат да се купят с пари.За всичко останало има бездушен народ и продажни хора с власт !!Прочети пак това което е написал лошото момче .Само съвет!

Коментар

• http://news.google.com/news/url?sa=t...Fid_1123817549
            това не е края

Коментар

• Първоначално изпратено от Bonbon

Не си ти, заблудени/а "рег юзъро", който ще ми каже какво да правя за домашно. А при Захариев наистина всичко изглежда цветя и рози. Поне до доказване на противното.
              Колко дела се водят срещу кого не знам, не съм в нито една от системите, които дават възможност за такова знание законно. Да, такава ми е информацията - на редови гражданин - от медиите. Той и Дянков, "Новата Звезда" на сегашното време, тия дни се направи на много информиран (както ти тук), знаещ и всемогъщ пред един репортер от Нова ТВ (опита се да пунтира Бойко Борисов - всемогъщия), та после ходи на крака да се извинява и да се обяснява, че няма законов начин да знае (освен ако не е следствен или подсъдим или предмет на проверка), че даден български индивид укрива доходи и не плаща данъци в пълен размер. В противен случай трябваше да признае, че ползва службите нерегламентирано, без основание и законно право за свои си партийни и управленски цели и пр. Щеше да се размирише от тук до Бахамите. Егати измекяра тъп - дечко кабинетен очилат - далеч от реалностите на България! И тоя ще ме управлява! Капут нийеден!
              А Лупи е един формен лъжец и измамник и това го знам със сигурност и съм готов дори пред съд да го кажа и докажа. Имам приятел, който е работил за него в някакъв център, и Лупи не му е платил без каквото и да е основание, а мен лично ме е лъгал в очите за неща, които знам по-добре от него.
              И последно - за болезнената истина, не искам да го приемам като закана. Изобщо не ми пука от теб ако е закана, и не ми пука от теб ако не е закана. Заблудената юрдечка си ти - да мислиш че някой нещо свързано с Кремиковци може да вземе от Захариев, Прамод или Лупи. О. свещена простота! Може би от Лупи - да, защото той там играеше от името на собствената си личност. Но и Захариев и Прамод, почти 100% съм сигурен, са играели от името на правни лица, ако ме разбираш какво искам да ти кажа (при това почти сигурно с правни лица от небългарска юрисдикция), а това значи че може да се снимаш пред полка със знамето. Бегай се снимай! И нищо повече. Успех!
              +1
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• .................................................. .................................................. .....

Хайде сега за домашно да се сетиш защо са го изнудвали след като всичко е цветя и рози ,дали наистина си е платил данъците ,дали Мургина нямаше отношение по въпроса и дали не се водят дела срещу него именно заради неизпълнение на някои ангажименти свързани с комбината.Те и Митал наградиха и му целуваха задника , но сега никой не иска да дойде да ни покаже къде освен в партийните каси е инвестирал.Лупи също не дължи нищо сигурно според теб.Вземи си го в къщи щом толкова го харесваш Захариев ,само недей да ни обясняваш как е пример за подражание.Кремиковци работи и в момента ама как да знаеш като си гледал по телевизията че са го спрели .Не искам да ти разбивам илюзиите защото направо ти завиждам.Иска ми се и аз да можех да се чувствам страхотно защото са ми казали по телевизията колко ми е хубав живота и как всичко е прекрасно ,но уви не мога .Не се занимавай с тези неща защото в един момент може да се сблъскаш с истината и тя да се окаже много болезнена.

Не си ти, заблудени/а "рег юзъро", който ще ми каже какво да правя за домашно. А при Захариев наистина всичко изглежда цветя и рози. Поне до доказване на противното.
                Колко дела се водят срещу кого не знам, не съм в нито една от системите, които дават възможност за такова знание законно. Да, такава ми е информацията - на редови гражданин - от медиите. Той и Дянков, "Новата Звезда" на сегашното време, тия дни се направи на много информиран (както ти тук), знаещ и всемогъщ пред един репортер от Нова ТВ (опита се да пунтира Бойко Борисов - всемогъщия), та после ходи на крака да се извинява и да се обяснява, че няма законов начин да знае (освен ако не е следствен или подсъдим или предмет на проверка), че даден български индивид укрива доходи и не плаща данъци в пълен размер. В противен случай трябваше да признае, че ползва службите нерегламентирано, без основание и законно право за свои си партийни и управленски цели и пр. Щеше да се размирише от тук до Бахамите. Егати измекяра тъп - дечко кабинетен очилат - далеч от реалностите на България! И тоя ще ме управлява! Капут нийеден!
                А Лупи е един формен лъжец и измамник и това го знам със сигурност и съм готов дори пред съд да го кажа и докажа. Имам приятел, който е работил за него в някакъв център, и Лупи не му е платил без каквото и да е основание, а мен лично ме е лъгал в очите за неща, които знам по-добре от него.
                И последно - за болезнената истина, не искам да го приемам като закана. Изобщо не ми пука от теб ако е закана, и не ми пука от теб ако не е закана. Заблудената юрдечка си ти - да мислиш че някой нещо свързано с Кремиковци може да вземе от Захариев, Прамод или Лупи. О. свещена простота! Може би от Лупи - да, защото той там играеше от името на собствената си личност. Но и Захариев и Прамод, почти 100% съм сигурен, са играели от името на правни лица, ако ме разбираш какво искам да ти кажа (при това почти сигурно с правни лица от небългарска юрисдикция), а това значи че може да се снимаш пред полка със знамето. Бегай се снимай! И нищо повече. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bonbon

Ха-ха-ха! Ще му търси парите на Захариев?!? По-голяма простотия отдавна не бях чувал. Че той човека пред очите на всички си я направи сделката с индийците. Повече от година я прави и като я направи си я обяви и данъците си плати, а на всичкото отгоре и "Данъкоплтец номер едно" за 2006-та година стана. Наградиха го, че и по телевизията го даваха. А после, когато от НАП започнаха да го изнудват, предполагам, взе че написа в органите и участва в активно мероприятие по залавяне на изнудвачите - това по всички телевизии го даваха - демек съзнателен гражданин и борец срещу корупцията - европеец. Бяха му поискали някаква огромна сума - нещо като 2 или 3 млн. лева, само дето не се разбра за какво. Хванаха там някакви двама от някаква Данъчна дирекция. И бъдете сигурни, че най-вероятно поне 10 пъти са му я проверявали тая сделка с индиеца. Той с тези пари от тази сделка си накупува сума ти неща - ОЦК, Горубсо, техника, някакви нови инвестиции. Ще го хванат за дедовия му - парите трябвало да му търсят! Ще ме умориш от смях. Като тези дето си представят че Кремиковци някога пак ще работи в близките 10 години. Няма!
                  Хайде сега за домашно да се сетиш защо са го изнудвали след като всичко е цветя и рози ,дали наистина си е платил данъците ,дали Мургина нямаше отношение по въпроса и дали не се водят дела срещу него именно заради неизпълнение на някои ангажименти свързани с комбината.Те и Митал наградиха и му целуваха задника , но сега никой не иска да дойде да ни покаже къде освен в партийните каси е инвестирал.Лупи също не дължи нищо сигурно според теб.Вземи си го в къщи щом толкова го харесваш Захариев ,само недей да ни обясняваш как е пример за подражание.Кремиковци работи и в момента ама как да знаеш като си гледал по телевизията че са го спрели .Не искам да ти разбивам илюзиите защото направо ти завиждам.Иска ми се и аз да можех да се чувствам страхотно защото са ми казали по телевизията колко ми е хубав живота и как всичко е прекрасно ,но уви не мога .Не се занимавай с тези неща защото в един момент може да се сблъскаш с истината и тя да се окаже много болезнена.

Коментар

• Първоначално изпратено от reg user
                    badboy333 не така с лошо бре човек
                    Не обиждай защото някои тук не могат да четат и после ме обвиняват мен
                    Ще обърнат внимание само на обидите ,ще те заклеймят като секретарка и къртица и няма да обърнат внимание на фактите .
                    Свалям ти шапка за това което правиш още повече че в момента не си пряко свързан със съдбата на Кремиковци.
                    Не харесвам само когато се казва че Захариев е взел комбината за 1 долар защото му правим услуга на него .Не е нужно на теб точно да споменавам че реалната цена на сделката бяха няколко стотин милиона дългове и още няколко стотин милиона инвестиции които не бяха направени и би следвало да му се търсят.За разваляне на сделката са изпуснати сроковете но парите все още може да бъдат върнати.
                    Ха-ха-ха! Ще му търси парите на Захариев?!? По-голяма простотия отдавна не бях чувал. Че той човека пред очите на всички си я направи сделката с индийците. Повече от година я прави и като я направи си я обяви и данъците си плати, а на всичкото отгоре и "Данъкоплтец номер едно" за 2006-та година стана. Наградиха го, че и по телевизията го даваха. А после, когато от НАП започнаха да го изнудват, предполагам, взе че написа в органите и участва в активно мероприятие по залавяне на изнудвачите - това по всички телевизии го даваха - демек съзнателен гражданин и борец срещу корупцията - европеец. Бяха му поискали някаква огромна сума - нещо като 2 или 3 млн. лева, само дето не се разбра за какво. Хванаха там някакви двама от някаква Данъчна дирекция. И бъдете сигурни, че най-вероятно поне 10 пъти са му я проверявали тая сделка с индиеца. Той с тези пари от тази сделка си накупува сума ти неща - ОЦК, Горубсо, техника, някакви нови инвестиции. Ще го хванат за дедовия му - парите трябвало да му търсят! Ще ме умориш от смях. Като тези дето си представят че Кремиковци някога пак ще работи в близките 10 години. Няма!

Коментар

• Успокойте се бе хора!Само разводняваме темата с тези обиди и лични нападки.
                      Аз се бях заканил да понахраня някои хора но се отказах а вие взехте че се подхлъзнахте по тая плоскост.Ето например аз докато не яда малки деца и не заравям радиоактивни отпадъци в дворовете на училищата се пощипвам по задника сам(а) защото го няма шефа и продължавам да се занимавам с други ежедневни задължения като това да увеличавам озоновата дупка
                      Кажете по добре какво мислите за министър Дянков ако сте гледали на 4 очи и дали не показва някакви признаци на нормалност.В този ред на мисли добро впечатление ми направи министъра на замеделието Мирослав Найденов .Лошото е обаче че май заради заменките ще изгорят пак само хора които са били изнудвани да дават рушвети а не главните виновници.Изчезвам сега че ми звъни телефона ама някакси международно ми звъни и сигурно пак са свършили оръжията в третия свят и трябва утре да пращам колети
                      В Русия съм !В Русия съм !

Коментар

• badboy333 не така с лошо бре човек
                        Не обиждай защото някои тук не могат да четат и после ме обвиняват мен
                        Ще обърнат внимание само на обидите ,ще те заклеймят като секретарка и къртица и няма да обърнат внимание на фактите .
                        Свалям ти шапка за това което правиш още повече че в момента не си пряко свързан със съдбата на Кремиковци.
                        Не харесвам само когато се казва че Захариев е взел комбината за 1 долар защото му правим услуга на него .Не е нужно на теб точно да споменавам че реалната цена на сделката бяха няколко стотин милиона дългове и още няколко стотин милиона инвестиции които не бяха направени и би следвало да му се търсят.За разваляне на сделката са изпуснати сроковете но парите все още може да бъдат върнати.

Коментар

• no comment

Нона Караджова:

Проблемът е, че в министерството те са водени много лошо - цялата документация е насипана в кашони.

И в момента министерството знае какво е състоянието.
                          Те това е дереджето във великото МОСВ!
                          Документацията е по кашони, но МОСВ дава велики становища!

Прав е Йордан Лечков да пощурява!
                          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Re: ligatural

Първоначално изпратено от reg user
                            Първоначално изпратено от ligatural
                            dypsykrem аз не споря да такъв беше зададения въпрос, но аз твърдя, че не това трябваше да се пита. Аз смятам, че трябва да се пита за бъдещето на Кремиковци . Този въпрос ми прозвуча, като изместване на най-важното, както между другото прави ред юсер, който в момента спи, защото шефа я е завел на мача на Левски с Черно море и след това са отишли на кръчма, както всички разбрахме до 5 часа сутринта . Така е едни си чакат жалките заплатки, а други харчат пари , като полудели и искат оздравителен план, а народеца и вярва ли вярва. Тези хора като излязат на митинг от утре трябва да искат сигурно бъдеще от държавата и компенсации за ликвидацията,но/ някой правят само свои сметки/.
                            Преди да обвиняваш някой че носи пола бъди така добър да се извиниш за това че ме обвини че съм те обидил и съм използвал вулгарен език защото не можеш да четеш.Такова поведение отличава мъжете от тези към които се опитваш да ме приобщиш без основание.НА ДРУГИТЕ ГЛУПОСТИ БИХ ТИ ОТГОВОРИЛ ЕДВА СЛЕД ТОВА !! Не го ли направиш и сега ще приема че говориш без да вникваш в думите на никого и плюеш само за спорта.Бих разговарял и спорил с хора с достойнство. Докажи че имаш такова и ще се опитам да преглътна обидите които си написал в безсилието си да обориш аргументите ми !
                            Са...
                            Май си по-млад и не си обърнал внимание, че доста от хората повече гледат да си запазят установеното мнение, отколкото да виждат истината. Така е по-удобно.

Но не им се сърди, това е човешко. Ако можеш, преубеди ги. Е, ако не - майната му...

Коментар

Първоначално изпратено от blackmetal
                              дреме ми за твоите писания, аз попитах нещо конкретно мениджмънта не се ли накраде достатъчно и не се ли налапа достатъчно ,за да си ползва собствените автомобили ,телефони,за чий са тези джипове и други разни лизингови возила,защо след като едни правят жертва не направят и те малко жертва да си слезат от служебните коли и да си ползват личните телефони, е това питам ,защото и 50 % от хилядарки е доста повече от пършивите парици на събирачите на метални отпадъци,дето мъкнат целата хамалогия.
                              ако се стигне до Станчевото предложение поне ще има някакво раздвижване, а не разни стари муцуни като пирловци ,петковци и божидаровци,които не им стигна 20 г да грабят с големия черпак поне ще се разкарат от там,егати и у феодализма е там ,семейственост ,любовници и старци с прогресивна деменция и следи от напикаване има в това ръководство...........когато косатките се разкарат и дойдат нормални хора, тогава може и да има просперитет,но в сегашните условия просто такъв не виждам.
                              На 99 % съм съгласен с теб !! Единствените различия са по отношение на ликвидацията.При приемане на оздравителен план дружеството се вади от състояние на неплатежоспособност и синдика изчезва.Това по отношение на твърдението че той се опитва да се окупира в управлението на комбината.Другите може да си отидат и преди него.

Коментар

Първоначално изпратено от ligatural
                                dypsykrem аз не споря да такъв беше зададения въпрос, но аз твърдя, че не това трябваше да се пита. Аз смятам, че трябва да се пита за бъдещето на Кремиковци . Този въпрос ми прозвуча, като изместване на най-важното, както между другото прави ред юсер, който в момента спи, защото шефа я е завел на мача на Левски с Черно море и след това са отишли на кръчма, както всички разбрахме до 5 часа сутринта . Така е едни си чакат жалките заплатки, а други харчат пари , като полудели и искат оздравителен план, а народеца и вярва ли вярва. Тези хора като излязат на митинг от утре трябва да искат сигурно бъдеще от държавата и компенсации за ликвидацията,но/ някой правят само свои сметки/.
                                Преди да обвиняваш някой че носи пола бъди така добър да се извиниш за това че ме обвини че съм те обидил и съм използвал вулгарен език защото не можеш да четеш.Такова поведение отличава мъжете от тези към които се опитваш да ме приобщиш без основание.НА ДРУГИТЕ ГЛУПОСТИ БИХ ТИ ОТГОВОРИЛ ЕДВА СЛЕД ТОВА !! Не го ли направиш и сега ще приема че говориш без да вникваш в думите на никого и плюеш само за спорта.Бих разговарял и спорил с хора с достойнство. Докажи че имаш такова и ще се опитам да преглътна обидите които си написал в безсилието си да обориш аргументите ми !

Коментар

Working...
                                X