If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
dypsykrem аз не споря да такъв беше зададения въпрос, но аз твърдя, че не това трябваше да се пита. Аз смятам, че трябва да се пита за бъдещето на Кремиковци . Този въпрос ми прозвуча, като изместване на най-важното, както между другото прави ред юсер, който в момента спи, защото шефа я е завел на мача на Левски с Черно море и след това са отишли на кръчма, както всички разбрахме до 5 часа сутринта . Така е едни си чакат жалките заплатки, а други харчат пари , като полудели и искат оздравителен план, а народеца и вярва ли вярва. Тези хора като излязат на митинг от утре трябва да искат сигурно бъдеще от държавата и компенсации за ликвидацията,но/ някой правят само свои сметки/.
Ликвидацията не означава край на производството на “Кремиковци”, каза вчера министърът на енергетиката Трайчо Трайков. Подходящите екологично съобразни дейности можело да продължат да работят и да се оползотвори желязото на площадката.
Металурзите били прави в исканията си, но трябвало да разберат, че са ги лъгали дълго. “Кремиковци” вече бил загубен заради многото грешни решения, сред които и изгонването на собственика Прамод Митал през пролетта.
Защо бе джанъм да не вземат с едно грешно решение да те изгонят и теб, дето си свършил едно единствено нещо, да уредиш бившата си фирма по проекта "Горна Арда", дали пък не си за гонене!
Уважаеми работници на Кремиковци, ВЛАСТИМАЩИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ВАШАТА НЕИНФОРМИРАНОСТ!
А ТОВА Е ВЪРХЪТ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА АРОГАНТНОСТ:
Първи пример !
Енергийният министър Трайчо Трайков не е допуснал конфликт на интереси, смята Парламентарната комисия за борба с корупцията.
Решението на комисията ще бъде окончателно след като на следващо заседание бъде гласуван цялостен доклад, каза председателят Яне Янев. .
Преди седмици е внесен сигнал, че кабинетът е одобрил за инвеститор по проекта "Горна Арда" компания с участие на австрийските EVN и "Алпине". Преди да стане министър Трайков е заемал длъжността прокурист на дружеството EVN и според закона не може да упражнява контрол по проекта "Горна Арда". Комисията днес обаче е счела, че като прокурист Трайчо Трайков е действал по решение на УС и не носи персонална отговорност.
Втори пример :
Първоначално изпратено от gypsykrem1956
До кога ще ни се натрисат такива тъпанари за министри, в случая министърки, да гледат само да има далаверка и да не си вършат работата!
Внесено е искане за комлексно разрешително само за трите работещи производства и Министърката го знае много добре това тъй като в изготвеното становище от Кремиковци АД по отношение на емитираните СО емисии до Европейския съюз до 2012 година, са заложени само и единствено точно такива количества които да съответстват на това количество емисии което емитират тези работещи производства и лично Министърката е била човека която е разглеждала това становище!
Същата тази министърка е утвърдила представеното Становище за въглеродните емисии до 2012 година, поставила си е подписа под него и го е внесла в Европейския съюз от името на Република България!
Това ме навежда на мисълта да задам и следния въпрос - Госпожо Министър на околната среда и водите,Вие гледате ли какви документи подписвате?
Вина за тази неинформираност носят и синдикалните лидери на двата синдиката!
Лидера в гледането на личните облаги обаче е Васил Яначков!
Защо синдиката КНСБ не излезе заедно с колегите со от Подкрепа да защити справедливите искания на работниците на Кремиковци!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Осигуровките са внесени без никакво прекъсване ,вкл .за м .10 .2009 в/у пълния размер на тр .възнаграждение .
Искаш да кажеш, че Комбината Кремиковци НЕ ДЪЛЖИ ОСИГУРОВКИ на държавата?!
Може да са внесени за м.10.2009, ама не са внесени за много месеци и години преди това. Официалните данни сочат, че комбината дължи СТОТИЦИ МИЛИОНИ невнесени осигуровки.
Стига с тези плитки извъртания. "Ама миналия месец ...."
Реалното състояние е ПЪЛЕН ФАЛИТ. Е........ Не ми се пише повече. Повтарям се и се почетвъртям.
Искам да кажа ,че от 1998 г насам имам непрекъснати соц .осигуровки в/у реалната заплата ,също така и непрекъснати здр .осигурителни права .На съмнение подлагам вноските към ДОВЕРИЕ ,най-вероятно не са внасяни от години .С това по-никакъв начин не защитавам сегашното ръководство ,както по долу писах ,а и не само аз ,като това ръководство до сега комбината не е имал ...
Как сте форумни лъвове Ще ви нахраня подобаващо утре с език подхождащ на интелектуалното ви развитие защото мисля с друг няма да бъда разбран въпреки многократните ми опити. Сърдечни поздрави на всички които не четат ами повтарят като папагали както и на техните майкиМисля да лягам сега защото шефа ме закара на мач и после в приятна компания алкохола взе превест над иначе крехката ми натура Един по възрастен от мен колега казваше че :прост народ и риба никога няма да свърши ,така че не вярвам утре да нямам опоненти
Държавата предстой да се яви като ответник по дело в Страсбург за неупражнен контрол от страна на държавните институции - Министрество на финансите(допуснало сделка и продажба на Митал он Захариев),Министрество на промишлеността и енергетиката която с повече от 25%, не е упражнила необходимият контрол через своя предстватиле в управителните органи на Кремиковци,как се управлява завода,Агенцията за следприватизационен контрол,Министрество на околната среда и водите и още една камара други държавни органи и институции дето не са си свършили работата!
Кой е повдигнал това обвинение, нещо не съм го чул?
Всички работници от Кремиковци се интересуват единствено и само дали ще продължат да работят и всички въпроси по отношение на миналото на Кремиковци са жив пополизъм, Светла Петрова не отклони въпроса тя зададе най-наболелия въпрос за работниците ще продължи ли комбината работа?Проверете в сайта на БТВ в "Сеизмограф"
Първоначално изпратено от ligatural
Министър председателя се изказа по "Сеизмограф" за Кремиковци , че предстои затваряне на комбината!
Влизай, гледай и като се убедиш,че е манипулиран въпроса спри да спориш!
Въпроса беше - Ще се потърси ли отговорност на тези които са довели завода до това положение!
А не дали ще се ликвидира Кремиковци!
Е това не е ли отклоняване и изменение на зададения въпрос?
Всички работници от Кремиковци се интересуват единствено и само дали ще продължат да работят и всички въпроси по отношение на миналото на Кремиковци са жив пополизъм, Светла Петрова не отклони въпроса тя зададе най-наболелия въпрос за работниците ще продължи ли комбината работа?Проверете в сайта на БТВ в "Сеизмограф"
Министър председателя се изказа по "Сеизмограф" за Кремиковци , че предстои затваряне на комбината!
Въпроса беше - Ще се потърси ли отговорност на тези които са довели завода до това положение!
Всички работници от Кремиковци се интересуват единствено и само дали ще продължат да работят и всички въпроси по отношение на миналото на Кремиковци са жив пополизъм Светла Петрова не отклони въпроса тя зададе най-наболелия въпрос за работниците ще продължи ли комбината работа?Проверете в сайта на БТВ в "Сеизмограф"
Осигуровките са внесени без никакво прекъсване ,вкл .за м .10 .2009 в/у пълния размер на тр .възнаграждение .
Искаш да кажеш, че Комбината Кремиковци НЕ ДЪЛЖИ ОСИГУРОВКИ на държавата?!
Може да са внесени за м.10.2009, ама не са внесени за много месеци и години преди това. Официалните данни сочат, че комбината дължи СТОТИЦИ МИЛИОНИ невнесени осигуровки.
Стига с тези плитки извъртания. "Ама миналия месец ...."
Реалното състояние е ПЪЛЕН ФАЛИТ. Е........ Не ми се пише повече. Повтарям се и се почетвъртям.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Kолежката от Непрекъснатата разливка попита Министър председателя дали ще се потърси отговорност на някой от бившето управление на Кремиковци, но Светла Петрова категорично му зададе въпросът за ликвидация на Кремиковци и той обясни за санкциите на Европейският съюз отправени към България по отношение на Кремиковци, след което категорично каза /за първи път изказване на Министър председателя по повод Кремиковци/,че предстои" затваряне на комбината".
Колежката е Русинка Аспарухова Генчева - Зам.председател на НФ „Металургия”КТ”Подкрепа” и ФСО”Подкрепа”-„Кремиковци” АД!
С думи прости въпроса беше манипулиран от страна на Светла Петрова!
По отношение държавната помощ органът, който има право да се произнесе е Съдът - през януари 2010 г. се чака решение на Върховния Административен Съд!
Kолежката от Непрекъснатата разливка попита Министър председателя дали ще се потърси отговорност на някой от бившето управление на Кремиковци, но Светла Петрова категорично му зададе въпросът за ликвидация на Кремиковци и той обясни за санкциите на Европейският съюз отправени към България по отношение на Кремиковци, след което категорично каза /за първи път изказване на Министър председателя по повод Кремиковци/,че предстои" затваряне на комбината".
Коментар