Първоначално изпратено от audifan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от audifan Разгледай мнениекога да очакваме дивидента тука?
Коментар
-
Е какво става тука, ще я листват ли навън, или не им стиска ?
Щото едва ли повече от 2 евро там ще видят цена. Както преди 3 години/
Според мен това е може би най-надценената акция на нашия пазар. Годишната корекция е немалка, но недостатъчна.
Поддържа се изкуствено с дивидентчета и обратно изкупуване.
Не приказвам за мениджмънт или перпективи. Само за цена.
Коментар
-
Към ДВИто - как ще коментирате вашия бизнес с тягови и стационарни батерии и прогнозите на Енерсис сравнени с вашите?
"Американската Enersys пък преди време купи българския производител на тягови и стационарни батерии "Енергия" – Търговище. Днес изпълнителният директор на компанията Ойген Петерханс обяснява, че фирмата изнася 96% от своята продукция и очаква през 2012 г. около 20% ръст на износа. Миналата година също е била добра за компанията, която работи основно за пазарите от Европа, Средния изток и Африка. Има и още подобни примери."
http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystart
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеСупер , ами продай тогава . Само че няма какво да продадеш , както и много други малки и големи . При 3.5 милиона изкупени акции ,не са останали много притежатели на такива - особенно дребни . Няма компания на БФБ която да няма проблеми ,а компаниите които са коректни с миноритарите си с добро управление и качественни кадри с много добра печалба и то в тези смутни времена , не са много , дори бих казал са доста малко .Та... това което искам да кажа е че според мен тук ще стане много интересно когато повечето решат да се върнат / което не е задължително разбира се , само ако искат да са в играта / Не е препоръка за нищо а и не знам кога ще стане това. Имам акции .
Тук ако махнем офертите купува, който са техни, то реалното търсене, май започва от много под сегашните цени.....може да ги видиш и сам де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение... според мен тук ще стане много интересно когато повечето решат да се върнат ....
Евала на Бобоков че толкова време я поддържа, но вече се чувства умора от това. Може би това е стратегия за мах. 1 г. криза и депресия на БФБ, но за повече от 3 г....
Дано имат успех с листването навън и продадат на чужденци изгодно закупените акции, но и с тоя спад на рентабилността в последно време, това става доста сложана задача.
Успех на тази добра компания!
Нямам акции.
Коментар
-
Супер , ами продай тогава . Само че няма какво да продадеш , както и много други малки и големи . При 3.5 милиона изкупени акции ,не са останали много притежатели на такива - особенно дребни . Няма компания на БФБ която да няма проблеми ,а компаниите които са коректни с миноритарите си с добро управление и качественни кадри с много добра печалба и то в тези смутни времена , не са много , дори бих казал са доста малко .Та... това което искам да кажа е че според мен тук ще стане много интересно когато повечето решат да се върнат / което не е задължително разбира се , само ако искат да са в играта / Не е препоръка за нищо а и не знам кога ще стане това. Имам акции .
Коментар
-
От 18 октомври официално заработи нова инсталация за рециклиране на олово в Софийско, което може да породи конкуренция на Монбат Рисайклинг ЕАД при осигуряването на суровина.
С днескашната информация за спад в печалбата, с тоз сериозен процент, нещата отиват май на много бързо изпълнение на обратното изкупуване
П.П. Добре е това изкупуване, че нещата не са никак розови тука де.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеТук откакто Дългосрочният влезе на 7.50 с таргет 10 лв.и изписа 1000 мнения за 3 седмици, а после се изпари - вече не е интересно
Коментар
Коментар