За Бенча повече си мисля аз...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dutchman Разгледай мнениеНещо интересно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеПичове тук догодина ще стигне 10 кинта акцията да Ви успокоя
Не е препоръка разбира се за ПК на ЦК
Немам акции и не сънувам просо
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеПичове тук догодина ще стигне 10 кинта акцията да Ви успокоя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПисах за петрол ,където ми е болката..
За мен е акция убежище. ,като корп...
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеМонти от вчера пак съм тук и на тоя кораб.Ама гледам зайците много наплашени що така бе?Допълних и днес и за сга стига толкова.(РАЗБИРА СЕ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА НИЩО.)
За мен е акция убежище. ,като корп...Last edited by Монти; 12.12.2013, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНад 20 К на 6,4 и се пробва 6,5 ..
6,4 почва да е подкрепа...
До 7 лв са 10 К а до 7,5 ..20 К..
така го виждам до НГ...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНад 20 К на 6,4 и се пробва 6,5 ..
така го виждам до НГ...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСпециално от Маракеш за феновете на компанията
така го виждам до НГ...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеами не знам такива големи пакети за милиони не се купуват от теб и мен, е може и българи да са намерили, ама ми се струва по-малко вероятно
Това обаче държи цената на едно добро ниво, тъй като спорен мен фирмата тази година ще направи поне 41млн. лв ЕБИТДА, а с направените инвестиции и допълнителната поточна линия, догодина ЕБИТДА може да надхвърли 48млн. лв. Като гледам сега генерират кешфлоу от порядъка на 21млн. лв, но досега голяма част отиваше по инвестиционни програми.
Догодина може да изплатят поне 15млн. лв дълг и така ЕV/ЕБИТДА при цена от около 6лв за акция става 5.5х, което е доста атрактивно.
Тази компания при такива маржове би трябвало да търгува на 6.5 - 7.0х ЕБИТДА.
Коментар
Коментар