IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
    Полжелавам ти успех! Очертава се през следващите седмици и месеци да видим още по-сериозен ръст по тази позиция.
    Аз заредих днес, така че утре сме надолу... винаги става така при мен...

Коментар

• Голяма еуфория настана, да се притесни човек

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        не знам на кой колко са му останали-аз си купих днес малко бройки на 2.33 че се чесах на 2.07 предната седмица,но както се вика по-добре на 2.33 отколкото на 5.33
        Полжелавам ти успех! Очертава се през следващите седмици и месеци да видим още по-сериозен ръст по тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          не знам на кой колко са му останали-аз си купих днес малко бройки на 2.33 че се чесах на 2.07 предната седмица,но както се вика по-добре на 2.33 отколкото на 5.33
          Няма лошо не си сбъркал..... Ако украйне не тръгне, а аз не го предвиждам няма проблем..... На подобни цени малко тодолу и аз съм пълнил и не само тук...... Така че успех..... Неке следиме април и после ще решаваме..... Но за тази позиця, таргета ми е края на годинта.........И гогава ще мислим какво да правим на 4....

Коментар

• не знам на кой колко са му останали-аз си купих днес малко бройки на 2.33 че се чесах на 2.07 предната седмица,но както се вика по-добре на 2.33 отколкото на 5.33

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              аз попитах: знаеш ли колко им останаха?
              някои знае ли?
              Еми незнам.... Нали уж пълнеха.... незнам....Нали правите разлика между посредник и играч...

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                Батя отново е прав.... Познавам момчетата, за които говори малко са дървени....като мислене и правене на бизнес. Лично мен са ме тормозили за една голяма институционална сделка.... С тях се преговаря много трудно.... Най-лесно е с другите две български.... А тези се правят на пичове за да се покажат пред топ мениджмънта...... Добре че Петя не разбира иначе щеше да е наела някой от форума......
                аз попитах: знаеш ли колко им останаха?
                някои знае ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                  знаеш ли колко им останаха?
                  Батя отново е прав.... Познавам момчетата, за които говори малко са дървени....като мислене и правене на бизнес. Лично мен са ме тормозили за една голяма институционална сделка.... С тях се преговаря много трудно.... Най-лесно е с другите две български.... А тези се правят на пичове за да се покажат пред топ мениджмънта...... Добре че Петя не разбира иначе щеше да е наела някой от форума......

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Много тъпо го играе пощенския клиент с продажбите. Ако беше малко по-умен или брокерите му го съветваха по-добре, на доста по-високи цени можеше да се разтовари.
                    Но карай, вълната що го помете и него и ще се чеше за връта след няколко месеца, когато цената е вече двойна и нагоре
                    знаеш ли колко им останаха?

Коментар

• Много тъпо го играе пощенския клиент с продажбите. Ако беше малко по-умен или брокерите му го съветваха по-добре, на доста по-високи цени можеше да се разтовари.
                      Но карай, вълната що го помете и него и ще се чеше за връта след няколко месеца, когато цената е вече двойна и нагоре

Коментар

• Дотук сипаните към 35 к все червени ли са?

Коментар

• И туканка надухте ли бе...

добре, че си зех малко овреме...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                            . Бавно, бавно и ще стигне все някога 17 лв.
                            Ихаааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                              Защо трябва да я запазва? Един дивидент и малко разлика е нормално, като във времена на растеж и по малко риск може обикновената да се доближи и повече. А преди време беше и по скъпа - това изкривяване ще чакам да ги завъртя за пореден път
                              Прав сте! Помня го и то май бе продължително време. Някъде малко след като ги емитираха май бе. Аз участвах в първата емисия но ги бях изчистил с незначителна печалба но то бе по времето на големия застой дано не се повтаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                                И аз да кажа прогноза към 2,30. Това не е препоръка.
                                И аз мисля така. Не очаквам всеки ден да растем с по 5%. Прекалено сме ликвидни и доста хора ще продадат за да осребрят печалби. Бавно, бавно и ще стигне все някога 17 лв.
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X