If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Явно продавачът трябва да излезе на всяка цена от тук....Затова и гледа да се нареди първи от дясно винаги.Смятам да се обадя в Елана ,ако е толкова на зор да му купя 200К акции на 10ст....ако иска де...От оня ден го го обмисляме с един приятел
Как мислите ,дали ще се навие
Не смятам, че продавача е само един. Ако се навият, значи смята тая цена за добра 10 ст. едва ли, но 50 ст. можем да видим до март като едното нищо...
Явно продавачът трябва да излезе на всяка цена от тук....Затова и гледа да се нареди първи от дясно винаги.Смятам да се обадя в Елана ,ако е толкова на зор да му купя 200К акции на 10ст....ако иска де...От оня ден го го обмисляме с един приятел
Някои чак днес се сетиха че привилигированите ще имат дивидент и спряха предлагането та цената мръдна от 1,60 на 1,80 . Бахти и шараните по нашта борса
Някои чак днес се сетиха че привилигированите ще имат дивидент и спряха предлагането та цената мръдна от 1,60 на 1,80 . Бахти и шараните по нашта борса
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Малеее, нали това се гласува на ОС.. Кой говори бе пичове. Плюс това няма такъв филм.....и аз мечтаех няколко години , те все правиха синергичен растеж и не знам кво си.......Ще ги купуваме под 50 ст. със сигурност. Аз не де, повече няма да ги пипна, вие си пълнете. Дай боже и кинти да направите.
Бе не виждаш ли че се бъзикаме щото ни е скучно
Май бая си се напатил тука
Говори се че щели да пускат дивидент и по обикновените
Питайте там
Малеее, нали това се гласува на ОС.. Кой говори бе пичове. Плюс това няма такъв филм.....и аз мечтаех няколко години , те все правиха синергичен растеж и не знам кво си.......Ще ги купуваме под 50 ст. със сигурност. Аз не де, повече няма да ги пипна, вие си пълнете. Дай боже и кинти да направите.
Коментар