Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Холдинг България (IHB / IHLBL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПрез август 2015 г. във връзка с взетото решение за обратно изкупуване на акции, Индустриален холдинг България АД е придобил 1600 броя собствени акции при средно претеглена цена за една акция 0.949 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеВие може да си станете добра двойчица ..... шега
Коментар
-
Konsultant
Вие може да си станете добра двойчица ..... шега
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНякакво раздвижване, някой знае ли причината?
Само че и аз да попитам къде е обратното вече два месеца...
Имам ,не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато стана дума за обратни в темата за Актив, то и тук теоретично има на цена до 1,05 лв. ако не се лъжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВъзвръща !?!?1 Що за терминология ??? Вожд - звучи еретично от твоята уста това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТози холдинг толкова бързо връща инвестицията че може да се пенсионираш.Много мудно дава ръст ако въобще даде.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение~ 4,8 Мио. загуба. малък + cash flow... за мен не е buy !!! други мнения???
Коментар
Коментар