IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    При 100 000 000 собствен капитал на Юнионбанк следва, че са платили висока цена Съответно реакцията според мен е спад в цената на акцията
    Не е препоръка за нищо
    Ми хайде да обясниш тогава защо скока днес е 7,5 % и защо стигна за един ден на кота 3.28 ценичката и едни 340 000 левчета оборот дневен ?
    И го съжалявам това момче зорлийчето дето се натискаше на 2.15 мерси пич

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
      Не е ли основния капитал точно толкова? Значи по номинал са купили акциите, а ПБ излиза 0.62.
      Точно така, купили са ги по номинал при P/B 0,62.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
        А каква трябва да е реакцията след като са платили 122 464 965 лева?
        Не е ли основния капитал точно толкова? Значи по номинал са купили акциите, а ПБ излиза 0.62.

Коментар

• Ефектът ще е положителен за пиб от придобиването. Пазарът започва да го показва, но както обикновено на БФБ с голямо закъснение
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

При 100 000 000 собствен капитал на Юнионбанк следва, че са платили висока цена Съответно реакцията според мен е спад в цената на акцията
            Не е препоръка за нищо
            Лека поправка - СК към края на юни е 196 524 хил. лв.
            Естествено, че не е препоръка за нищо, но ако беше така, както си го описал, реакцията би трябвало да е положителна...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Не е препоръка за нищо
              Life won't wait for you.

Коментар

Нали се сещате, че ако са платили 200 млн. ще бъде една реакцията и ако са платили 50 млн. ще е друга.Затова цената на сделката е важна са всички на борсата но не е и за нЕкои другари на висши постове.

Коментар

• Нали се сещате, че ако са платили 200 млн. ще бъде една реакцията и ако са платили 50 млн. ще е друга.Затова цената на сделката е важна са всички на борсата но не е и за нЕкои другари на висши постове.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                    Едни 3лв не са проблем да се стигнат за нула време, но ще видим кога ще е старта
                    Висок старт - с прелитащи пакети
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Едни 3лв не са проблем да се стигнат за нула време, но ще видим кога ще е старта
                      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Тук на 2.15 си имаше бая предлагане
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Прочети внимателно законите

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                            Не са длъжни. Нали се сещаш, че конкурентите им и тях ги вълнува тази информация. А и то доста анализи се изписаха по темата, така че можеш сам да си направиш изводите. За който може да чете и смята, цената според мен не му е проблем, както и изводите дали да купува или продава. Аз лично се потрудих да си намеря всичкото инфо по темата в нета и да си посмятам, така че съм си направил изводите. То не може всичко винаги да ти е смляно и на готово. Иначе като всички знаят кога е евтино и кога скъпо, каква търговия ще въртим на борсата
                            Е как не са длъжни?Публична компания са.Ако това не е важна информация какво е?
                            Надзор ? .... Да,да
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Не са длъжни. Нали се сещаш, че конкурентите им и тях ги вълнува тази информация. А и то доста анализи се изписаха по темата, така че можеш сам да си направиш изводите. За който може да чете и смята, цената според мен не му е проблем, както и изводите дали да купува или продава. Аз лично се потрудих да си намеря всичкото инфо по темата в нета и да си посмятам, така че съм си направил изводите. То не може всичко винаги да ти е смляно и на готово. Иначе като всички знаят кога е евтино и кога скъпо, каква търговия ще въртим на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Това е то, България е тука, каква цена искаш?
                                Ниска
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X