Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМежду другото къде се загубиха либертарианците. Много ми е интересно да чуя някое истинско либертарианско мнение за това какво трябва да се прави сега. ИПИ няма ли да каже банките да фалират и да не се дават обществени пари за спасяване на банки
Даже им погледнах сайта - мълчат като партизани на разпит - къде е истинското либертарианство. В борда на ИПИ между другото има трима банкери единия от БНБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеНе е най хубаво това... защото мълчанието създава още по голяма паника.
Докато се говори, все още всичко е наред, настъпи ли мълчание, нещата стават много страшни.
Според мен ПИБ е достатъчно стабилна банка, но ако продължава паниката, която се създава до голяма степен и от политиците... не знам какво ще стане.
Приятели и познати гледат към мен с надежда, а аз не знам какво да им кажа.
Струва ми се че най глупавото нещо е да си прибират парите в къщи, защото престъпниците не спят и само това чакат.
Лошото е че имам някакво усещане, че този който е планирал всичко това, ще прави още поразии.
Коментар
-
Тъкмо се прибирам от дискотека където си платих с новата ми кредитна карта от ПИБ без всякакви проблеми доста прилична сума. Банковите транзакции си работят без проблем с Дебитни и кредитни карти. Остава въпроса от какви нива ще сме на промоция да почнем да купуваме акции ? Банката не е и няма да изпадне в криза ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеНе е най хубаво това... защото мълчанието създава още по голяма паника.
Докато се говори, все още всичко е наред, настъпи ли мълчание, нещата стават много страшни.
Според мен ПИБ е достатъчно стабилна банка, но ако продължава паниката, която се създава до голяма степен и от политиците... не знам какво ще стане.
Струва ми се че най глупавото нещо е да си прибират парите в къщи, защото престъпниците не спят и само това чакат.
Лошото е че имам някакво усещане, че този който е планирал всичко това, ще прави още поразии......,нали сега е модерно да се извършват такива в европейския съюз.....,един вид се проверява стабилността на банката.....,самоче наживо.....,което е най-лошото.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи чета и се убеждавам че не ти липсва самочувствие.Все пак БНБ разполага с информация каквато ти нямаш.Ако беше толкова лесно да са се справили.Най добре е да се замълчи.И на мен не ми харесват някои неща но си мълча.Като му дойде времето ще говоря
Лошото е че имам някакво усещане, че този който е планирал всичко това, ще прави още поразии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЩе им дадат пари от Европа и няма да фалират. По спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДобър въпрос, а какво теглене на пари от банки имаше..купуваха каси като замаяни.
Само нашия шампион БНБ след вече 5 години европейска криза, десетки спасени банки, огромно количество световен опит. Та само нашите прекрасно действащ Искров още не е схванал как се правят нещата. Предполагам че на него жокер му не требе
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronЕто това е трагедията на демокрацията.
Всеки неуравновесен идиот може по цял ден да си дрънка глупости
Да се е чудил някой ама колко точно ще вземе, кога ще ги вземе - от собствените си пари.
Коментар
Коментар