Уж сте братя а за салама се карате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, не е е лесно да си заблуден. Марков, Маркооооов, депозитите в "българската" фибанка или пък акциите там определено пречат на мисловната ти дейност, а обикновено имаш смислени коментари - този не е един от тях!!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ мен пък ме кефи ...факт е че ги платиха сами за ден , подкрепата беше за следващия ден/дни ....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...за един ден платихме 1 млрд. ....това ако не наглост?
Ако се беше смилило правителството да ги спаси...и другите банки да купят ДЦКтата сега щяха да са.....знаем къде!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТия почнаха да ме нервират с техните реклами ..Бяха ми една от любимите банки ...Явно са на зор .Имам едни пари на баща ми ,мисля да ги изтегля май
Ако се беше смилило правителството да ги спаси...и другите банки да купят ДЦКтата сега щяха да са.....знаем къде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
Коментар
-
Konsultant
Първа инвестиционна банка (ПИБ) е класирана на седмо място в Топ 10 по увеличение на активите в Европа. Активите на българската банка са нараснали с 30.21% до 6.19 млрд. долара, според данни на изданието. Fibank попада и в още една от класациите на изданието - по най-голяма възвръщаемост на капитала. Кредитната институция заема 10-то място с 28.6 процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеПо счетоводна стойност акциятa идва над 4 лв., което определено показва подценяване от пазара (ако трябва да сме честни не останаха много такива хартии). Ти не знам как си го получил твоето число от 2.40 лв. В момента всичко пада на БФБ, не е изненада и тук. Нали знаеш, че цената се определя от бъдещите очаквания. След като взеха Юнионбанк ще дръпнат доста. Така че аз лично на цена под 2.40 бих подскачал от радост и да пълня докато мога.Бая голяма бройка при това беше изтъргувана тогава. Според мен някъде там си и остава нивото на което си струва да се купува аз над 3 лв за акция не бих я търгувал. Вече съм я играл през 2008-ма когато се сгромоляса след предният подобен проблем тогава за щастие беше само на демо
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеБанките имат 1 "тайно" оръжие - таксички
А тези за
теглене на гол суми не на падеж могат да обезсмислят всяка предлагана сега в БГ лихва.
Ето това не разбряха идиотчетата, които се смеят на получавалите огромни лихви от КТБ (най-добрата банка, която съмсрещал)!
Смисълът на моята с-ка там бе да си взема парите, когато искам с/у 0 такса, както стана през юниКато го нема кеш-а, активите много бързо се обезценяват (защото преди това прилежно са били балонирани)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдравей,
Много вероятно, бяхме го анализирали вече.
Поздрави!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИнтересно е дали в резултата на случката тук ПИБ ще си увеличи фин.резултат за 2014.
Първо доста лихви не бяха изплатени поради предсрочно изтегляне на депозити.
Второ ликвидната подкрепа е с лихва 2% вероятно изтеглените депозити са били с по-голяма лихва......
Много вероятно, бяхме го анализирали вече.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИнтересно е дали в резултата на случката тук ПИБ ще си увеличи фин.резултат за 2014.
Второ ликвидната подкрепа е с лихва 2% вероятно изтеглените депозити са били с по-голяма лихва......
А тези за
теглене на гол суми не на падеж могат да обезсмислят всяка предлагана сега в БГ лихва.
Ето това не разбряха идиотчетата, които се смеят на получавалите огромни лихви от КТБ (най-добрата банка, която съмсрещал)!
Смисълът на моята с-ка там бе да си взема парите, когато искам с/у 0 такса, както стана през юниLast edited by onakilev; 21.09.2014, 15:07.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Интересно е дали в резултата на случката тук ПИБ ще си увеличи фин.резултат за 2014.
Второ ликвидната подкрепа е с лихва 2% вероятно изтеглените депозити са били с по-голяма лихва......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар