Работата на БНБ е да контролира банките. В случая БНБ е длъжна в максимално кратки срокове да каже какво се случва и какво ще предприеме спрямо ПИБ ако данните са вярни. БНБ трябва да спазва закона като всяка друга институция и ако в случая си мълчи то рискува да предизвика с мълчанието си изключително вредни за всички последствия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Бивол вече падат до низините на елементарността. Сериозно ли смятат, че нормалните мислещи хора ще се вържат на тия глупости. То пълно с кредити от 2004, 2006, 2003. Тия пари са върнати и са забравили изобщо за тях. Май нещо тезата им за източване почна сериозно да се пропуква и сами си го знаят и сега гледат просто да насаждат откровена омраза. До кога смятат обаче ДАНС да спят обаче? Бивол са за затвор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеА изявление на ЕК върши ли ти работа
"Първоначално, на 20 юни 2014 г., петък, българските органи трябваше временно да затворят Корпоративна търговска банка (КТБ). Поради продължаващите атаки срещу банковата система обаче през следващите дни последва масово теглене на влогове от ПИБ, предизвикано предимно от съобщения в електронни медии. ПИБ изплати значителни суми на вложители, преди да затвори временно в ранния следобед на 27 юни, петък, за да набави пари в брой за своите клонове и банкомати." http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-2124_bg.htm
Сега вече можеш да спреш да се правиш на шут. Ей ама в тоя форум само тролчета са се нароили. То вярно, че събота си е работен ден
Я ми кажи, къде в това изявление видя думата която нарочно поставих в кавички, и която ти използва в п-предния си пост, а именно "криминална"? Е за тази дума питах. То ясно, че за банките всяко по-голямо теглене на пари се тълкува катоатака, защото те повече обичат да събират пари. Но тегленето на пари от банките не е "криминална" дейност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеНапротив, за съжаление съм още в БГ.
Иначе, не помня да е имало изявление от БНБ че е имало "криминална" атака срещу ПИБ, ако бъркам кажи.
Помня обаче, че предния път като им даваха помощ на същата банка, май някакви мами я бяха атакувалиКоето звучи като шега, нали?
"Първоначално, на 20 юни 2014 г., петък, българските органи трябваше временно да затворят Корпоративна търговска банка (КТБ). Поради продължаващите атаки срещу банковата система обаче през следващите дни последва масово теглене на влогове от ПИБ, предизвикано предимно от съобщения в електронни медии. ПИБ изплати значителни суми на вложители, преди да затвори временно в ранния следобед на 27 юни, петък, за да набави пари в брой за своите клонове и банкомати." http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-2124_bg.htm
Сега вече можеш да спреш да се правиш на шут. Ей ама в тоя форум само тролчета са се нароили. То вярно, че събота си е работен ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНикога !!!
95 % от писането ми е вярно а останалите 5% са вариации....
Като видя офис на ПИБ , минавам на другия тротоар....
Да се живи и здрави и те да минат от другата страна на кавала......
Коментар
-
Дискусия без смисъл. Докато тези, които трябва да вземат отношение не го направят, каквото и да си говорим тук е "преливане от пусто в празно". Къде са БНБ, КФН, ДАНС? Те трябва да се намесят и час по-скоро да излязат с официална позиция - отговаря ли на истината списъка с кредитите на свързани лица или не. Това ли е реалната картина към момента или си имаме работа с обичайния блудкав коктейл от капка истина и самосвал с ******. Останалите драсканици в Бивол са обикновен хейт и конспирация, но това (ако е вярно) не е. Мълчанието на институциите означава подкрепа за поредната атака срещу системна банка с всички свързани с това последствия.
Имам малко акции, но това е най-малкия ми проблем. Атаката цели да всее паника основно сред вложителите и клиентите на банката и не само нейните...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнениеЧичо, хиенка такава, приготвил си кеша да купуваш в суматохата
95 % от писането ми е вярно а останалите 5% са вариации....
Като видя офис на ПИБ , минавам на другия тротоар....
Да се живи и здрави и те да минат от другата страна на кавала......
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеТи май не си бил в България лятото или просто се правиш на ударен какво точно се случи и защо се стигна до помощта?
Ами да ти припомня тогава, че върху банката имаше криминална атака, което бе доказано и потвърдено от ЕК. Даже самите ЕК проверяваха банката и потвърдиха, че всичко е наред. Така че подобни твърдения, които изказваш са доста смешни за нивото на форума
Иначе, не помня да е имало изявление от БНБ че е имало "криминална" атака срещу ПИБ, ако бъркам кажи.
Помня обаче, че предния път като им даваха помощ на същата банка, май някакви мами я бяха атакувалиКоето звучи като шега, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеНе разбирам кое в написаното е смешно, защото на мен не ми е смешно. Нямам акции на банката, и почти никакви отношения с нея. Но се предполага, че след като за пореден път на банката се дава държавна помощ, то следва да има по-засилен контрол над банката. Но май в БГ не се мисли по този начин.
Ами да ти припомня тогава, че върху банката имаше криминална атака, което бе доказано и потвърдено от ЕК. Даже самите ЕК проверяваха банката и потвърдиха, че всичко е наред. Така че подобни твърдения, които изказваш са доста смешни за нивото на форума
Коментар
Коментар